Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Mi azzal a baj hogy tud a víz alatt is közlekedni? olyan marha nagy csoda?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szolnokboy1
jaja, egyetértek! <#levele> fos volt nagyon, dettó a tengeralattjárás. lol.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Kellett egy kis komolytalanság és egy ilyen laza rész!😊 Úgy volt jó ahogy volt!😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy az elején, az a lövöldözõs jelenet, mekkora SZAR, volt, az vmi hihetetlen. Mi lett ezzel a szériával? 10 éves gyerekeknek csinálják vagy mi? Nevetséges.

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Ez a rész a humorosabb irányvonalat követte, nagyon jó volt!😊)
Ha nem tudnánk hogy Torres sáros akkor még talán kedvelnénk is!😊 Devon és Bonnie? Állat volt! Ahogy az is mikor KITT a víz alatt volt meg kihajtott onnan! A csapatás Attack módban nagyon jó volt ahogy a rakéteelhárítás is no meg a bunyók! Az elején meg a végén meg szakadtam a röhögéstõl!😄

whiskeyman
de van 😄DDDDDD

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Úgy látszik ma már nem lesz magyar felirat:-(
Kicsikiraly
pl 2. részben a rész végén lezuhanó autóból Sean tuti kiszállt és egy késõbbi részben visszajön, hogy õ ismeri KITTet 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szerintme lesznek olyan fordulatok amikor KITT és Májkül barátsága jobban kialakul szerintem lesz pár ellenfél aki majd megpróbáltatásoks orát fogja hozni 😊
Kicsikiraly
én az eredeti KR-re nem is nagyon emlékszem már, néha néztem, stb. de igazán a mai sorozatokhoz vagyok szokva, és nekem már az elsõ rész alapján nagyon megtetszett az új, pláne a többi rész 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Istencsászár
Mai trendnek megfelelõ... fiatalos, csajos, bulizós, vicces, persze akciós, és hangulatos... KITT meg a régi, persze ez már nem olyan barátság mint a régi KITT és Májkül közt, persze ez még változhat, az kicsit szorosabb otthonosabb volt, ez egyelõre kicsit ridegebb, maga a központ is, habár a karakterek jópofák.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Megnéztem a részt, és komolyan egyre jobban bírom az új sorozatot. Egyszerûen nem úgy kell nézni, mint a régit és máris élvezhetõ, és én már pl. "leszarom", hogy KITT egy Shelby és az az Attack mode ocsmány, csak szórakozok, mert a show azért van.
Mellesleg a Knight Industries mikor gyártott rakétavetõket?

Kicsikiraly
Zoe: "Awesome" <#szeret>

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ryder7
én most eszméltem fel, hogy csütörtök van és már húzom is a rész. meglátjuk holnap milyen lett.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Istencsászár
<#hehe>

Valahogy sejtettem hogy azt a bizonyos funkciót amit megismertünk ebben a részben nemhagyják ki KITTbõl 😄
Istencsászár
Kicsit könnyedebb fõleg az eleje, de jó kis rész volt, KIT egy-két beszólása üt😊

Istencsászár
Knight Rider 2008 S01E03 HDTV XviD-LOL

Shiwo
a bemutató szerint szerda este van rész.. s akkor csütörtök reggel kerül ki a netre..s lõn, már szedhetõ..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Istencsászár
Nem látom hogy kint lenne😞

Nah mivan?miez az üres szövegablak.
Senki nem nézte a 3. részt?
Meséljétek már el mi volt...😄

Ryder7
igen. 3000-ezresem 😄 elirtam na. de megértetted gondolom.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

kill3r21
EZ a GTA vonulat a 2. részben komoly 😄

Billy és Zoe csak töltelékszereplõk, Torresre meg rámegy az évad 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Kicsikiraly
akkor ok. csak a cave team nem egészen jött át, bemutathatták volna õket vagy vmi ilyesmi

DFTBA &#3232;_&#3232;

A S1E01 valójában egy második pilot, azért, mert új kreatív igazgatót vettek fel Gary Scott Thompson személyében. Ha megnézed, az eredeti sorozat pilotja és S1E10-e között is van azért különbség...

Kicsikiraly
"3000-ezresem" ? 😄

más: nekem a pilot és az 1x01 között is viszonylag nagy rés tátong. csak én nem értem, vagy van még egy rész közöttük? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

DJ Skyline: igen, üres szegénykém belül 😄

Ryder7: köszi!

5c0rp330n: Max 9 (Max 7-rõl átkonvertálva)

5c0rp330n
max/maya?

Ryder7
igen. nagyon szép lett. grat.

DJ Skyline
szép hi-poly modell <#eljen> bár gondolom motorja meg belseje nincsen. de nem baj így is elég jól néz ki

Köszi!

Egy órányi kisméretû próbarender (4-5 kép), félórába telt, míg kirenderelte 1600X1200-ban, plusz egy óra hátterezés, postwork Photoshopban.

Star Trek hajókkal dolgozni annyival egyszerûbb 😄

5c0rp330n
az nem gyenge :o
elég profi munka.

DJ Skyline
szerinted tudnom kéne? 😄

tudom -.-'

szted én honnan szedtem a képeket ? 😄

Sasold meg a galériámat 😄

DJ Skyline
Istencsászár
És mire használod?😊

jó gyorsan tolná maga elõtt a havat xD

Hogy én meg mit szereztem...

Most nagyképû disznó leszek és elmondom, hogy a modell összevissz kettõ embernek van meg a világon: aki készítette és szerény személyemnek 😄

Istencsászár
rondától messze van😊 látványos darab

ez viszont qva ronda...

Ryder7
egy kicsit béna szarintem is. nekem izomautó kõõ.Dacia Sport!XD

Ryder7
lehet,de nekem inkább mustang kell. mondjuk ezt is elfogadnám.

a 2. részben is van egy fekete 😄

DJ Skyline
szerintem csúf 😊

pedig jó kis autó ám 😊)