Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
linkelve a felirat
Én már mindenhol megnéztem és magyarul nincs még felirat.
csak a haselhoff az uj kocsit vezette :(
Wow, honnan van? Ez hivatalos, vagy fanstuff?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Parás rész lesz!<#wow3>#wow3><#hawaii>#hawaii> Lehet valakitõl el kell búcsúznunk?
Ez a rész is tetszett!
Megfigyeltétek, hogy az alap plot az a TOS "Melléfogás" és "Tûzgyûrû" címû epizódjainak egy egyvelege?
Az nagyon tetszett, hogy az angol csaj alázza Kittet, erre Mike, hogy "Miért, hány számot írtak a Bentley-rõl?" és a végén egy Mustangos zene megy. Jópofa húzás volt :D
Ebben a részben KITT végre koszos volt, és egy idõre megbénult:)
Am az a felborulás nagyon nem jött be nagyon CGI lett.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Wednesday, Oct. 22nd 8/7c - "Knight of the Hunter" Mike and KITT must stop a rogue military officer before he blows up a dam.
(szóval lesz :)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
elég érdekes volt visszanézni hogy mennyi momentumában utalnak a régi sorozatra,már az elsõ rész is azzal kezdõdik hogy 10 évvel KITT után az alapítvány egy Knight Rider csapatot hozott létre 5 szuperjárgánnyal.
A végén az egyik csaj meg kutakodott az alapítvány adatbázisában,és meg akart tudni Michael Knight-ról,szerepelt a neve az adatbázisban.Ha jól emlékszem a sorozat során fel is tûnik Michael,mint egy olyan személy, aki a háttérbõl irányítja és felügyeli a csoport munkáját,bár csa fekete árnyékként mutatják,mivel asszem David Hasselhoff nem szerepel ebben a sorozatban,de érdekes hogy Glen A. Larson neve is feltûnik a névsorban.
A régi Knight Rider feelinget ugyan nem hozza vissza,de érdekes hogy így képzelték el a régi sorozat folytatását,végülis KITT tulajdonságaival mindegyik járgány rendelkezik, eggyel nem, amire a régi sorozatban oly büszkék voltak,még részeket is szenteltek neki, KITT híres, minden fizikai hatásnak ellenálló védõburkával:-S
Bár azt nem tudom kitérnek e a többi régi szereplõre,így Devonra, de ha jól emlékszem a csajról kiderül amit Michael mond el neki,hogy a lánya:P
valami ilyesmi.
Azért kíváncsi vagyok ebben a sorozatban ha visszautalnak a régiekre,tesznek e említést errõl a csapatról,vagy eztis kihagyják-e az alkotók, mint a Knight Rider 2000 történéseit.
Szerintem KARR-t sem úgy fogják visszahozni,mint a régen elpusztult KARR központi egységét,ami mégiscsak megmenekült és újra feléled valaki által, ekkora fantáziát nem remélek az amerikai forg.könyv íróktól, hanem mintegy lekoppintva a régi sori azon részének témáját,szóval itt is Graiman elsõ alkotását élesztik fel,ami KITT elõtt csinált kísérletképp amit a kormány rendelt,csak az a project befuccsolt ,mert a computer nem védte az emberi életet.Remélem nem lesz igazam...
Immáron hivatalos a dolog!:) Yes!! 22 rész! NYAMI!<#finom>#finom><#eljen>#eljen>
"I have faith!"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
JEEEEE!!!! Igen!!:) Még nincs hivatalos bejelentés, de valszeg igaz!:)
Egész jó kis vidi!:)
ELTE, angol szak. Igen, bölcsész vagyok, szégyellem is. De legalább heteró :D
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Köszi!
Igen, egyre jobban tetszik. Soha nem lesz jobb, mint a TOS (lásd: Star Trek TNG is rosszabb, mint a TOS), de kezdi visszaadni a KR hangulatot.
Bocsi, de meghalni sincs idõm. Egyetem, utána munka, hajnali 4-kor fekszek csak le...
Kiváncsi vagyok rá!:))
Kapcsolódtam az SSChez.
97
00:05:45,040 --> 00:05:46,670
És kifaggattam õket a
közelgõ visszatérésünkrõI.
98
00:05:46,710 --> 00:05:49,310
Készen állnak a duplázásra."
ez vajon KARR-t jelenti ? :O
Amugy ez várható a köv epizódban:
http://uk.youtube.com/watch?v=DnTxbdKDazE