Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan ezaz :D nemtudtam lehet-e linkelni ilyeneket :P
linkelve a felirat
http://data.hu/get/771685/Knight.Rider.2008.S01E05.HDTV.XviD-LOL.rar.html
zoliii
Nincs kedved megosztani az emberekkel, hogy honnan van meg neked az 5.részhez a felirat? Mert szerintem neked max. angolul van meg :D
Én már mindenhol megnéztem és magyarul nincs még felirat.

linket, vagy nem is igaz :p

álmomban a következõ részben feltûnt Hasselhoff is,én meg örültem,hogy végre eljött az a rész mikor a régi és új mike együtt harcol az igazságért :D
csak a haselhoff az uj kocsit vezette :(
már van :D,igaz hosszupuskan sincs még fennt,de én találtam <#hawaii>
akkor csak jövõ héten lesz? pff
gondolom a 2 napos "ünnep".. :D

Így van a sori nagyon jó, az animáció meg sztem fejlõdni fog! Én is az 5-ik rész feliratát várom!:)Nem tudom mi az oka a késésnek!

remélem hamar :D

azt nem tudjátok mikor lesz felirat az 5. részhez?
igen,a számítógépes animációk lehetnének szebbek.. de a sorozat sztem így is jó :)

Amiket most írok azokat nem flém miatt írom csak egyszerû vélemény nyilvánítás errõl az új Knight Rider sorozatról. Én annak idején nagyon szerettem a régi sorozatot, sõt még mai napig azt mondom, hogy az a fekete Trans Am bent van a 10 legszebb autó között amit valaha legyártottak és megterveztek. Az új sorozattal kapcsolatban az elsõ nagy hiba az autóválasztás volt, mivel ez az új Mustang nem egy kimondott áramvonalas sportkocsi, hanem egy izomautó (ennél még egy Chevy Corvette vagy egy Lamborghini Murcielago is jobb választás lett volna). De nem baj, túltettem magam ezen a hibán, és én is vártam a pilot utáni részeket, gondoltam magamban hátha majd azok hozzák a régi hangulatot majd. Megnéztem az eddigi részeket és hát azt kell hogy mondjam , hogy sajnos nem váltotta be a hozzá fûzött reményeimet. Az egész sorozat inkább hasonlít a Team Knight Rider-re (ami borzalmas volt) mintsem , hogy egy új Knight Rider sorozatra. Azok az emberek annyira klisészerûek és gagyik akik KITT-en dolgoznak a laborban , hogy az már fájdalom (gondolok itt az ázsiai csajra és arra a gyík fiatal csávóra). Másik hiba, hogy az egész sorozatban eléggé dominánsak a nagyon élénk színek: sárga , piros , zöld , kék (fõleg a KITT-ék bázisán). Emiatt az élénk színek miatt egy kicsit olyan érzésem volt mintha a Batman 3. részét nézném ahol ugyanilyen pocsék színek rontották az összképet. A CG animáció ugyancsak gagyi, gondolok itt pl arra mikor KITT ugratott egyet az egyik részben. Az utolsó problémám pedig az, hogy nagyon mûnek és mûanyag szagúnak hat az amikor Michael-t mutatják a volán mögött. Az egész olyan mintha vmi olcsó gagyi mûanyag dobozban üldögélne, és mögötte pedig megy a CG háttér. Mindezeket egybevetve folytani fogom a sorozat nézését de azért remélem , hogy még fejlõdni fog az egész.

Szerintem utóbbi! De fene tudja!:)

Wow, honnan van? Ez hivatalos, vagy fanstuff?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

5c0rp330n
karr?

Így ám! Köszi!:)

DJ Skyline
így-e

ÁÁÁ nem engedi betenni a képet!<#wow3><#szomoru1>

6.rész Knight ff the living dead
Parás rész lesz!<#wow3><#hawaii> Lehet valakitõl el kell búcsúznunk?

Ez a rész is tetszett!

Megfigyeltétek, hogy az alap plot az a TOS "Melléfogás" és "Tûzgyûrû" címû epizódjainak egy egyvelege?

Az nagyon tetszett, hogy az angol csaj alázza Kittet, erre Mike, hogy "Miért, hány számot írtak a Bentley-rõl?" és a végén egy Mustangos zene megy. Jópofa húzás volt :D

Volt csapatás rendesen!:)) Király rész volt! Kár hogy most 2 hetet kell várni a köv részre!

zoliii
Ez az 5.rész jó volt. Még a végén tetszeni fog ez az új Knight Rider :D
Ebben a részben KITT végre koszos volt, és egy idõre megbénult:)

Ryder7
Én is korán keltem, hogy meglessem a részt jóra sikerült, birok h Mike szinte mindig szétszedi KITT-et. De az is érdekes, hogy ez a nano páncélzat enyhén gyenge. persze tom, h a régi KITT a semmitõl volt erõs, de ebben a részben is csak alig 35%-on volt a nano pajzs az elõzõben meg még 1 lövés és KITTnek nagyon fájt volna.

Am az a felborulás nagyon nem jött be nagyon CGI lett.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

most is kiderül minden részben 1-2 újdonság Mike-ról...

Régen minden epizodikus volt. A vicc az egészben az, hogy a CSI-nek is menni szokott a fõ sztorija is 1-1 epizóddal pl. de a KR-ben már 2-3 rész óta csak fillereznek, ami csak rosszat tesz az egésznek. A bûvös 12. rész meg még messze van, lehet szünet is lesz közben... Néha legalább tehetnének utalásokat, mert Mike tetkó-szkennje óta jóformán semmi nem volt...

A fõ sztorivonal is beindul majd most hogy 22 részes lesz az elsõ évad még több lehetõség lesz kibontani ezt a szálat és sztem a 12-ik 13-ik résznél meg nagyon rákapcsolnak a dolgokra!:)Emlékezz a régi sori is epizodikus volt! Még nem láttam, de kiváncsian várom ezt a katonai részt!Mike múltja meg Torres bácsi sárja meg ugyis kiderül az évadban sztem! Meg olyan egyéb dolgok amiker nem is gondolunk!:)

Jó rész volt sztem, bár hiányolom már a fõ sztori vonalat. Ez az epizódikus izé fogja megölni a sorit.

sõt már a gépembe is van.. Knight.Rider.2008.S01E05.HDTV.XviD-LOL :D

nbc.com-ról:

Wednesday, Oct. 22nd 8/7c - "Knight of the Hunter" Mike and KITT must stop a rogue military officer before he blows up a dam.

(szóval lesz :)

Ryder7
Bizony. nekem egy Trans AM KARR is jó lenne nem kell valami modern verda pl R34-es Skyline (csak, mert hasonlit) am ma lesz KR vagy Obama prédikál?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

K.A.R.R. Wilton Knight és Graiman befuccsolt alkotása volt! Illetve nem volt teljes a programozása!:)

Csak egy K.A.R.R. létezik, és Õt fogják visszahozni! K.A.R.R. prototípus volt és mint ilyen csak egy van belõle nem több!

Nemrég töltöttem le a Team Knight Rider (TKR)-bõl néhány részt...
elég érdekes volt visszanézni hogy mennyi momentumában utalnak a régi sorozatra,már az elsõ rész is azzal kezdõdik hogy 10 évvel KITT után az alapítvány egy Knight Rider csapatot hozott létre 5 szuperjárgánnyal.
A végén az egyik csaj meg kutakodott az alapítvány adatbázisában,és meg akart tudni Michael Knight-ról,szerepelt a neve az adatbázisban.Ha jól emlékszem a sorozat során fel is tûnik Michael,mint egy olyan személy, aki a háttérbõl irányítja és felügyeli a csoport munkáját,bár csa fekete árnyékként mutatják,mivel asszem David Hasselhoff nem szerepel ebben a sorozatban,de érdekes hogy Glen A. Larson neve is feltûnik a névsorban.
A régi Knight Rider feelinget ugyan nem hozza vissza,de érdekes hogy így képzelték el a régi sorozat folytatását,végülis KITT tulajdonságaival mindegyik járgány rendelkezik, eggyel nem, amire a régi sorozatban oly büszkék voltak,még részeket is szenteltek neki, KITT híres, minden fizikai hatásnak ellenálló védõburkával:-S
Bár azt nem tudom kitérnek e a többi régi szereplõre,így Devonra, de ha jól emlékszem a csajról kiderül amit Michael mond el neki,hogy a lánya:P
valami ilyesmi.
Azért kíváncsi vagyok ebben a sorozatban ha visszautalnak a régiekre,tesznek e említést errõl a csapatról,vagy eztis kihagyják-e az alkotók, mint a Knight Rider 2000 történéseit.
Szerintem KARR-t sem úgy fogják visszahozni,mint a régen elpusztult KARR központi egységét,ami mégiscsak megmenekült és újra feléled valaki által, ekkora fantáziát nem remélek az amerikai forg.könyv íróktól, hanem mintegy lekoppintva a régi sori azon részének témáját,szóval itt is Graiman elsõ alkotását élesztik fel,ami KITT elõtt csinált kísérletképp amit a kormány rendelt,csak az a project befuccsolt ,mert a computer nem védte az emberi életet.Remélem nem lesz igazam...
http://knightrideronline.com/news/2008/10/knight_rider_gets_a_full_season_order.php
Immáron hivatalos a dolog!:) Yes!! 22 rész! NYAMI!<#finom><#eljen>

"I have faith!"

<#vigyor3><#eljen>

Istencsászár
<#taps><#worship><#eljen><#finom>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

22 részre bõvül az elsõ éva!!!
JEEEEE!!!! Igen!!:) Még nincs hivatalos bejelentés, de valszeg igaz!:)

Another day
Egész jó kis vidi!:)

ELTE, angol szak. Igen, bölcsész vagyok, szégyellem is. De legalább heteró :D

Mit tanulsz az egyetemen, és melyiken, ha megkérdezhetem? :)

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Köszi!

Igen, egyre jobban tetszik. Soha nem lesz jobb, mint a TOS (lásd: Star Trek TNG is rosszabb, mint a TOS), de kezdi visszaadni a KR hangulatot.

Értem! Akkor nagyon el vagy havazva! Kitartás! A lényeg hogy látom Neked is tetszik!:)

Bocsi, de meghalni sincs idõm. Egyetem, utána munka, hajnali 4-kor fekszek csak le...

Knight Rider mikor lesz fenn kritikád az újabb 3 részrõl? Itt is meg a másik oldalon bõvebben?:))
Kiváncsi vagyok rá!:))

"00:05:43,360 --> 00:05:45,030
Kapcsolódtam az SSChez.

97
00:05:45,040 --> 00:05:46,670
És kifaggattam õket a
közelgõ visszatérésünkrõI.

98
00:05:46,710 --> 00:05:49,310
Készen állnak a duplázásra."

ez vajon KARR-t jelenti ? :O

Jöhet K.A.R.R. 8 rész múlva!<#idiota>