4495
-
spike0007 #2695 Holnap új rész lesz a kilencedik rész! A reboot csak a 14-ik résztől lesz úgy tudom! A 10-13 lesznek az átvezető részek! Köztük a KARR-os részekkel! -
#2694 Holnap lesz az új rész és a reboot ugye? -
spike0007 #2693 Ride with KITT -
KnightRider #2692
Mondasz valamit...
Lehet, hogy ideje lenne végignéznem a TOS-t :D -
KRhu #2691 Ha jól emlékszem ez nem "kamionos" részben volt, csak volt benne egy kamion, ami előtt kitért az első évadbeli "Nem nagy ügyben". -
KnightRider #2690
Volt kettő kamionos témájú epizód. Mindkettőben független kamionosoknak segítettek, hogy ne tegék tönkre őket a hiéna nayvállalatok. Az egyik az első, a másik a harmadik évadban volt. Ezek egyikében volt a rükverces jelenet. -
#2689 igen -
Orionk #2688 Mikor lesz a következő epizód? 31-én? -
#2687 KnightRider: én csak kamionra az eredeti sorozatból a SEMI-re meg Góliátra emlékszem.
spike0007: de az télleg EMP. -
KnightRider #2686
Ugyanez a jelenet volt, hogy rükvercben ment a kamion előtt. Aztán Michael kifaroltatta, az út szélére azt hiszem, a kamion továbbment, Kitt meg megmaradt :D -
spike0007 #2685 Az nem az EMP amit kilő a kamionra?:) -
#2684 KI2T kamion előtt nyomult az eredeti sorozatban? asszem le kell húzzam azt a KR Megapackot nCoreról. -
KnightRider #2683
Ilyenkor kicsit irigylem az olyan konfigokat/renderfarmokat, amivel így meg lehet csinálni a CGI-t. Az én gépemben 3,4 GHz-s proci meg 3 GB RAM van, de a raytracert már nem szereti :D
Amúgy: láttátok, ahogy Kitt rükvercben hajt egy kamion előtt. Tisztára, mint az eredeti sorozatban. Meg valami pajzsot lőtt ki maga és a kamion közé. "Pajzsokat fel, Mr. Sulu!"
Valaki szerezze már meg nekem a Ki3t mesh-t :D
-
#2682 szép, de már láttam, Szabi belinkelte már régebben. -
#2681 Ez kurva jó. -
spike0007 #2680 Igy készül a Knight Rider
Aki még nem látta most megnézheti! Klikk!:) -
#2679 am meg fogadni merek, hogy Torres KARR-al eggyüt hal meg vagy KARR öli meg. meglátjuk. -
#2678 ja, egy "kicsit." jóleszezigy! -
spike0007 #2677 Csak Ő másképp fog viselkedni mint az autobotok! -
Szabi1991 #2676 amúgy KARR olyan mint az autóbotok "űr alakja".. -
Szabi1991 #2675 -
KnightRider #2674
Úgy értem, egy ilyen "once and for all" az arra vonatkozik, hogy már szét volt zúzva egyszer. És most megint. Végleg. Remélhetőleg :D -
#2673 egyszer és mindenkorra zúzza szét...nem feltétlenül a régit...
(viszont ebben a marketingszövegben én azt érzem,hogy egyszercsak majd hopp,kiderül h.mégsem mindenkorra zúzta szét,hanem visszatér...megint) -
KnightRider #2672
Yeah!
De ami ennél is fontosabb: azt írja: "destroy the evil KARR once and for all". Tehát akkor az a régi Karr, ha once and for all kell kicsinálni... -
spike0007 #2671 KARR hangja Peter Cullen visszatér
Ez pedig a nap híre!:)
A HÍR MÁR ÖNMAGÁBAN NÉZETTSÉGNÖVELŐ ÉRTÉKŰ REMÉLEM HATNI FOG! Ő volt ugye KARR hangja de egyébként Ő volt Optimus hangja is a transformersből a rajzfilmben és a mozifilmben is!:) Ez egyet jelent! Ez a Karrr egység a régi egység lesz új testben! ÁÁÁÁÁ!!!! -
spike0007 #2670 A team Knight Ridert utálta a Knight Rider 2000-re azt mondta el megy de az eredetit nagyon szerette és azt mondta nekem végre egy méltó és jó folytatást jó sorozatot lát!:) -
spike0007 #2669 Képzeljétek ma Faterral végigpörgettük mind a 8 részt! Nagyon bejön neki az új sori!:) Picit meg is lepődtem! De örülök!:) Nemcsak feltétlenül a fiataloknak jön be! Közeleg dec. 31-e egyrészt szilveszter újév és új rész! -
KnightRider #2668
Ja, amikor majd azt is megvalósítják. Bár mondjuk a minap láttam a Discoveryn egy átalakuló autót... -
spike0007 #2667 Pár év mulva megírhatod az új Knight Rider technológiáját is!:) -
KnightRider #2666
Írtam egy esszét arról, hogy milyen lehetett ar eredeti Knight Rider technológiája. Angoltudás és alapvető számítástechnika-történeti ismeret kötelező, csipetnyi fantázia sem árt :D
Látjátok, milyen jó dolgaim vannak Karácsonykor :D -
#2665 Köszi, viszont! -
KnightRider #2664
Boldog Karácsonyt kívánok minden Knight Rider rajongónak!
[BR]Képet tárolja - www.myphotoupload.extra.hu -
#2663 Én eddig is szerettem a Mustangokat, de hogy KITT is Mustang már a Mustanggal álmodok:D
Amúgy meg, egy fan trailer a reboothoz, kicsit gyenge, de érdekes:
KATT ide -
ldavid #2662 először nekem sem tetszett, de megszoktam és meg is szerettem :) -
Meretei #2661 Nekem nem igazán tetszik a mustang. Szerintem a régit is lehetett volna szépíteni meg tuningulni. Át lehetett volna alakítani egy mai divatos autóvá. -
Szabi1991 #2660 megint megy az oldal.. szal a videót is lehet tölteni... -
#2659 nem is tudtam hogy a Transformers 2-ben lesz KITT -
Szabi1991 #2658 jah... már az egész oldal nem jön be o.0
úgy nézki törölték az oldalt :O -
Szabi1991 #2657 FF-el müxik :O -
KnightRider #2656
Dettó