4495
-
KRhu #4415 Bullitt, zsotesz: köszönjük! -
zsotesz #4414 jobban jársz ha inkább leszeded valamelyik torrentről az angol szinkronos részeket, meg szedsz le hozzá magyar feliratot azt csá -
Bullitt #4413 Mondtam én, hogy nem kell szinkronosan nézni... :D -
Sondorka #4412 Üdv mindenkinek !
Az én véleményem szerint ez pofátlanság, főleg az a vicc, hogy ez az egy rohadt évad van, azaz 17 rész, aztán ha már szinkront készítenek ahhoz a 17 részhez, akkor azért elvárná az ember, hogy az egyik "fontos" részt ne vágják meg, valamint ne hagyjanak ki bizonyos szinkronokat. Komolyan, ez már szánalom... Meg így feltűnt pár vicces dolog a végén mikor harcolnak KARR-al akkor a Mike gyerek magában beszélt. Ebből arra következtetek, hogy megvolt ez rendesen csinálva biztos, csak valaki elcseszett valamit...
Továbbá: Nem lehet írni ezeknek a kedves TV2-nél dolgozó emberkéknek ? Ilyen panaszlevelet, vagy hasonlót ? Mondjuk kétlem hogy foglalkoznának velünk... Csak nekem ez olyan fura, hogy bizonyos karakterek (Mike) magukban beszélnek, nem lehet az hogy valami hiba miatt, mondjuk egy félkész verziót adtak le ? (én csak kérdezek, lehet hogy semmi értelme sincs annak amit írok...) -
#4411 zsir :S -
#4410 Tv tuner, google :D -
#4409 Sziasztok nem tudja valaki honnan tudnék szinkronos részelet leszedni ?A KnightRider régi sorozat vagy az esetleg az ujbol ? -
KnightRider #4408
Karr: Dikkmá, de csecse verda! Tézsvír, ammá' kő'csön, csak egy körre!
Mike: Álmaidban!
-
#4407 KARR szöveg
Elvileg csak ezek maradtak ki szinkron hangként! :D
Írhattak volna egy pályázatot, hogy KARR ne legyen néma! :D -
#4406 és mi lenne ha mi magunk csinálnánk meg és a legjobbat vissza küldenénk a TV2-nek -
KRhu #4405 Nem volt idő? A szinkron még tavaly nyáron készült, jól elhúzta így is a tv2 a bemutatót.
Olyanról még nem hallodtam, hogy azért vágnak ki egy konkrét jelenetet a filmből, mert nem találtak megfelelő szinkronhangot. Ha minden kötél szakad felmondatják akárkivel, minthogy lemaradjon. -
KnightRider #4404
Szerintem a végtelenségig keresték a megfelelő Karr szinkrongangot (talán az eredeti magyar hangokat), de 1, nem találták meg 2, megtalálták, de nem vállalták. Azt el kell ismerni a csigakettőnek, hogy igyekeznek konzisztenciát teremteni a régi és az új sorozat között, pl hangok, "szakszavak" fordításai, stb. Aztán, jó magyar módjára, hagyták az egészet a búsba, amikor nem jött össze a megfelelő hang.
Az is lehet, hogy felvették a szinkront, de a szinkronszínész hirtelen visszamondta és már nem volt idő újravenni, más színésszel (ld. még David Andron VS Val kilmer).
-
#4403 Akkor már tudom mi volt a fura benne:DDD -
Szabi1991 #4402 :( -
#4401 Én véletlen épp akkor pillantottam a TV-re mikor KARR elindult KITT után, beszarás, hogy nem adtak neki hangot... és még meg is vágták a részt? Na ezért nézem inkább angolul felirattal... -
spike0007 #4400 Bazz sz*r volt a szinkron és KARR meg se szólalt. Tv2 nem tudott neki hangot találni? Ezt jól elcseszte a tv2! Nem hiszem el! Blama a köbön! -
KRhu #4399 KnightRider, mit szólsz a Karr-os szinkronhoz és hogy meglett vágva a film? Szerinted a tv2 vágta meg, vagy így kapták a filmet? -
Szabi1991 #4398 -
#4397 Ezért érdemes az új KR-t nézni! :D -
#4396 Nincs az új KR sorozatnak Audio CD-je?
Néha tök jó zenék vannak benne, csak sajnos elég rövidek a sorozatban! -
#4395 Szombaton a TV2-ön 17:30-kor KITT vs. KARR
KR08 12. rész :D -
High end PC #4394 Angolul megvolt, meg láttam is már, én szinkronosan szeretném beszerezni, eddig csak a pilot van meg szinkronosan 720p HD felbontásban. -
Bullitt #4393 Angolul meg tudod szerezni innen-onnan. Szinkron meg kalap szar, szóval inkább ajánlom a feliratot :D -
High end PC #4392 Szevasztok
szeretném beszerezni a Knight Rider 2008 sorozatot szinkronosan 720p HD felbontásban. Aki tud , légyszi segítsen, akár fizetnék is érte. nCore-ról akartam leszedni, de sajnos már az nCore-t lefoglalták egy razzia során :((( -
KnightRider #4391
Suzuki, a mi autónk!
-
Japán turbó egér! :D -
#4389 Knight Rider Mio GPS
Ezeket a GPS hangokat, honnan lehetne magyarul beszerezni? -
KnightRider #4388
Szekeres Viktor ismét hozta a színvonalát. Mindahányunk legkedvencebb hírdroidja ismét megcsillogtatta okosságát, melyet minden, a neandervölgyi ősember szintjét meghaladott honfitársunk jobb, ha nem vesz komolyan.
Amúgy meg: nekem a pilot után ez volt a kedvenc epizódom. Ritka jó volt a karakterdinamika, ha ezt hozták volna egész végig, jobb lett volna az egész sori.
-
#4387 Én mindig felveszem tunerrel a Knight Rider sorozatot!
Már feliratosan láttam, csak így nem kell olvasni! A szinkronhangok lehettek volna jobbak is. Mike hangja nekem még mindig furcsa :D
Mondjuk ez az egész új Knight Rider sorozat gagyi! Nekem a 17 részből, kb. 3-4 rész tetszett! -
spike0007 #4386 GIGALOL!:D -
spike0007 #4385 Nyugi Narxis! Ha a Pontiac KITT menne azt se néznék sokkal többen. Max ha egy mozifilm menne akkor talán. Nem olyan rossz ez a nézettség idáig megnyerte a saját sávját, most legutóbb nem na bumm.:) -
#4384 lol -
#4383 Sliders 03.évad 10. rész :D
-
#4382 http://www.sg.hu/cikkek/74761/itthon_is_bukta_az_uj_knight_rider
-
KnightRider #4381
Amúgy belegondolva, Graiman megoldotta végre Kitt és a dihidrogénmonoxid elboronálhatatlan konfliktusát. Visszatérés Cadizba megvan még mindenkinek? :D
-
#4380 jah, akkor hajra :) -
#4379 Már én is láttam az egészet! :D
Csak most szinkronosan nézem meg újra! :D -
#4378 egy eve fent van hd-ban kb.. eredeti, sokkal jobb szinkronnal. -
#4377 TV tuner-es felvétel észlény! :D
Amíg nincs fent HD-san, addig jó így is!
-
#4376 elmeny lehet ilyen minosegben nezni