4495
  • KRhu
    Bullitt, zsotesz: köszönjük!
  • zsotesz
    jobban jársz ha inkább leszeded valamelyik torrentről az angol szinkronos részeket, meg szedsz le hozzá magyar feliratot azt csá
  • Bullitt
    Mondtam én, hogy nem kell szinkronosan nézni... :D
  • Sondorka
    Üdv mindenkinek !
    Az én véleményem szerint ez pofátlanság, főleg az a vicc, hogy ez az egy rohadt évad van, azaz 17 rész, aztán ha már szinkront készítenek ahhoz a 17 részhez, akkor azért elvárná az ember, hogy az egyik "fontos" részt ne vágják meg, valamint ne hagyjanak ki bizonyos szinkronokat. Komolyan, ez már szánalom... Meg így feltűnt pár vicces dolog a végén mikor harcolnak KARR-al akkor a Mike gyerek magában beszélt. Ebből arra következtetek, hogy megvolt ez rendesen csinálva biztos, csak valaki elcseszett valamit...

Továbbá: Nem lehet írni ezeknek a kedves TV2-nél dolgozó emberkéknek ? Ilyen panaszlevelet, vagy hasonlót ? Mondjuk kétlem hogy foglalkoznának velünk... Csak nekem ez olyan fura, hogy bizonyos karakterek (Mike) magukban beszélnek, nem lehet az hogy valami hiba miatt, mondjuk egy félkész verziót adtak le ? (én csak kérdezek, lehet hogy semmi értelme sincs annak amit írok...)
  • Pummis
    zsir :S
  • zoliii
    Tv tuner, google :D
  • Pummis
    Sziasztok nem tudja valaki honnan tudnék szinkronos részelet leszedni ?A KnightRider régi sorozat vagy az esetleg az ujbol ?
  • KnightRider

Karr: Dikkmá, de csecse verda! Tézsvír, ammá' kő'csön, csak egy körre!

Mike: Álmaidban!

• zoliii
    KARR szöveg

Elvileg csak ezek maradtak ki szinkron hangként! :D
    Írhattak volna egy pályázatot, hogy KARR ne legyen néma! :D
  • zoliii
    és mi lenne ha mi magunk csinálnánk meg és a legjobbat vissza küldenénk a TV2-nek
  • KRhu
    Nem volt idő? A szinkron még tavaly nyáron készült, jól elhúzta így is a tv2 a bemutatót.
    Olyanról még nem hallodtam, hogy azért vágnak ki egy konkrét jelenetet a filmből, mert nem találtak megfelelő szinkronhangot. Ha minden kötél szakad felmondatják akárkivel, minthogy lemaradjon.
  • KnightRider

Szerintem a végtelenségig keresték a megfelelő Karr szinkrongangot (talán az eredeti magyar hangokat), de 1, nem találták meg 2, megtalálták, de nem vállalták. Azt el kell ismerni a csigakettőnek, hogy igyekeznek konzisztenciát teremteni a régi és az új sorozat között, pl hangok, "szakszavak" fordításai, stb. Aztán, jó magyar módjára, hagyták az egészet a búsba, amikor nem jött össze a megfelelő hang.

Az is lehet, hogy felvették a szinkront, de a szinkronszínész hirtelen visszamondta és már nem volt idő újravenni, más színésszel (ld. még David Andron VS Val kilmer).

• Totti5
    Akkor már tudom mi volt a fura benne:DDD
  • Szabi1991
    :(
  • Narxis
    Én véletlen épp akkor pillantottam a TV-re mikor KARR elindult KITT után, beszarás, hogy nem adtak neki hangot... és még meg is vágták a részt? Na ezért nézem inkább angolul felirattal...
  • spike0007
    Bazz sz*r volt a szinkron és KARR meg se szólalt. Tv2 nem tudott neki hangot találni? Ezt jól elcseszte a tv2! Nem hiszem el! Blama a köbön!
  • KRhu
    KnightRider, mit szólsz a Karr-os szinkronhoz és hogy meglett vágva a film? Szerinted a tv2 vágta meg, vagy így kapták a filmet?
  • Szabi1991
  • zoliii
    Ezért érdemes az új KR-t nézni! :D
  • zoliii
    Nincs az új KR sorozatnak Audio CD-je?
    Néha tök jó zenék vannak benne, csak sajnos elég rövidek a sorozatban!
  • zoliii
    Szombaton a TV2-ön 17:30-kor KITT vs. KARR
    KR08 12. rész :D
  • High end PC #4394
    Angolul megvolt, meg láttam is már, én szinkronosan szeretném beszerezni, eddig csak a pilot van meg szinkronosan 720p HD felbontásban.
  • Bullitt
    Angolul meg tudod szerezni innen-onnan. Szinkron meg kalap szar, szóval inkább ajánlom a feliratot :D
  • High end PC #4392
    Szevasztok
    szeretném beszerezni a Knight Rider 2008 sorozatot szinkronosan 720p HD felbontásban. Aki tud , légyszi segítsen, akár fizetnék is érte. nCore-ról akartam leszedni, de sajnos már az nCore-t lefoglalták egy razzia során :(((
  • KnightRider

Suzuki, a mi autónk!

• zoliii

Japán turbó egér! :D
  • zoliii
    Knight Rider Mio GPS
    Ezeket a GPS hangokat, honnan lehetne magyarul beszerezni?
  • KnightRider

Szekeres Viktor ismét hozta a színvonalát. Mindahányunk legkedvencebb hírdroidja ismét megcsillogtatta okosságát, melyet minden, a neandervölgyi ősember szintjét meghaladott honfitársunk jobb, ha nem vesz komolyan.

Amúgy meg: nekem a pilot után ez volt a kedvenc epizódom. Ritka jó volt a karakterdinamika, ha ezt hozták volna egész végig, jobb lett volna az egész sori.

• zoliii
    Én mindig felveszem tunerrel a Knight Rider sorozatot!
    Már feliratosan láttam, csak így nem kell olvasni! A szinkronhangok lehettek volna jobbak is. Mike hangja nekem még mindig furcsa :D
    Mondjuk ez az egész új Knight Rider sorozat gagyi! Nekem a 17 részből, kb. 3-4 rész tetszett!
  • spike0007
    GIGALOL!:D
  • spike0007
    Nyugi Narxis! Ha a Pontiac KITT menne azt se néznék sokkal többen. Max ha egy mozifilm menne akkor talán. Nem olyan rossz ez a nézettség idáig megnyerte a saját sávját, most legutóbb nem na bumm.:)
  • Narxis
    lol
  • zoliii
    Sliders 03.évad 10. rész :D

• Narxis
    http://www.sg.hu/cikkek/74761/itthon_is_bukta_az_uj_knight_rider

• KnightRider

Amúgy belegondolva, Graiman megoldotta végre Kitt és a dihidrogénmonoxid elboronálhatatlan konfliktusát. Visszatérés Cadizba megvan még mindenkinek? :D

• 5c0rp330n
    jah, akkor hajra :)
  • zoliii
    Már én is láttam az egészet! :D
    Csak most szinkronosan nézem meg újra! :D
  • 5c0rp330n
    egy eve fent van hd-ban kb.. eredeti, sokkal jobb szinkronnal.
  • zoliii
    TV tuner-es felvétel észlény! :D
    Amíg nincs fent HD-san, addig jó így is!
  • 5c0rp330n
    elmeny lehet ilyen minosegben nezni