4495
-
#210 ohh, az egy dolog hogy szegény KITT beleesett abba a dzsuvába, de hogy teljesen megsemmisült, arra nem emlékeztem :O
Szegény, most olyan mintha kezdődne előről az egész sorozat :(
újra meg kell ismernie Michaelt? :O
DE + SPM fokozat :P -
#209 amikor valami durva dolog történik, vagy valami meglepi akkor sosincsen trailer! -
#208 kuva annyukat hol a trailer az elejéröl......
ááá kezdödik :D -
#207 hogy lehet elaludni 16:00-kor? legalábbis úgy hogy nem ébredsz fel csak 6-kor?
fel nem foghatom
mind1, a mai részt ne hagyjátok ki! kira lesz -
#206 sajna nem láttam:(
megakartam nézni de kb addig jutottam hogy elmegy az elején az autó és ki írja a címet...
aztán el is aludtam,egészen reggel 6ig... -
#205 annyira birom ezt a sorozatot, tök jó, humora is van a KITT-nek :)
mai Favorit c. rész, utolsó jelenete (KITT nyert egy csomó pénzt mert fogadott egy lóra) :D
KITT: Michael kérhetnék egy szivességet?
Michael, Bonnie és Devon lehajolnak KITThez, Michael: na mondjad?
KITT: adnál kölcsön 20 dollárt?
Michael Devonra néz, Devon megrázza a fejét, Michael: Nem adok!
Szegény KITT :D
mondjuk ehhez azért látni kellett a részt :) -
#204 én már azt a rohadt SPM fokozatot várom :)
az buli
de imádom az összes olyan részt amiben kicsit izgalmasabbak a dolgok, szal felrobban a KITT, megsemmisül, összetörik, vagy a Michael-t elütik, megsebesül, stb...
nem azért mert KARR fan vagyok, csak azok az izgalmasabbak :) -
#203 alig várom már! mármint a részt,nem azt hogy savba dobják KITTet németül láttam régebben így semmit nem értettem belőle!:D -
#202 ezután a rész után lesz az SPM fokozat nem? -
#201 jaja, arra még emlékszem is, (poor KITT)
kb minden részre emlékszem amiben a Kitt meghal vagy megsérül :)
azok maradtak meg bennem a legjobban -
#200 Veszélyes hulladék
pénteken!igen jó rész:) -
#199 hmm
a mai részen kicsit meglepődtem az elején :) (Hitszegő lovag, asszem ez volt a címe)
én meg azt hittem az elején hogy tényleg átállt a rossz oldalra, na de ne legyünk ilyen naívak :P -
#198 ha nagyon ott akar lenni a dologban, akkor vagy felvesz pár hangot az eredeti filmből, aztán beállítja hogy bizonyos hangra mit feleljen, vagy nem tom :)
mondjuk beszéltetni kicsit nehéz lesz, de ha megcsinálná... -
#197 + vmi kis monitort mert az is már megoldható
+gps
akkor az a kijelző mikor beszél a KITT -
#196 hát szerintem azon nem veszünk össze hogy egy álom az autó :)
szóval le a kalappal a srác előtt, szerintem ha megtanulna ilyen verseny szerűen vezetni, és pár emberkét vitetne egy körre, persze pénzért, akkor még meg is lehetne belőle gazdagodni, sőt, még fedezné is a költségeket...
amúgy szerintem a pedálnál megtudná csinálni a futófényes megoldást, sőt poénból egy TURBO BOOST-ot is tehetne bele
és ha a rugóit megbabrálná, mint azokban a lowride kocsikban, akkor még egy picit "ugratni" is lehetne vele
hát bízom benne hogy maradt még fantáziája a csávónak és még ügyködik rajta... -
#195 az a legkeményebb mikor leszedetik vele a tetőt és úgy megy el hogy nincs fennt:) -
#194 bakker én menni akarok egy ilyen kocsival, vagy vezeti :D
tök szép kocsi szerintem, csak mondjuk a kerekei egy kicsit furcsák..... olyan Knight Rideres :D -
#193 megnéztem,nagyon kemény:) -
#192 szerintem nagyon komoly hangja van K.A.R.R.-nak :D -
#191 nem,csak 1 részes -
#190 bakker kár hogy fél 7kor érek haza:(
holnap lesz a 2.része?? -
#189 Jó is volt. Csak KARR hangja idegsített egész végig.. meg "szőrös" John... Olyan mellszőrrel... Jesszus. De rég is volt... -
#188 azon gondolkodom milyen mozifilm lesz, mert "Devon" meghalt már :( -
#187 affirmative -
#186 ma lesz a K.A.R.R. visszatér c. epizód -
#185 aham, az addig okés, de akkor ezekszerint tényleg csinálják -
#184 nagyon helyes...nem is lenne knight rider,kitt csacsogása nélkül!
ilyen gyökér ötletet,hogy legyen néma! -
#183 elolvastam a bevezető cikket, hát mit mondjak, szerintem igaza volt!
hogy néz már ki K.I.T.T. némán? elveszti a varázsát...
szerintem jó hogy egy kicsit gügye, kicsit okoskodó az autó, ezért szeretjük :) -
#182 Knight Rider mozifilm -
#181 olvastam a knightrider.hu-n arról, hogy készül a Knight Rider mozifilm ?! -
#180 megvan a muvi!
lehet szedni,kb 100MB,és 46 perc -
#179 nem a részeket hanem a fix tv cuccot mindha itt láttam volna... -
#178 ez vicc volt ugye? -.-
szólj ha innen letudsz tölteni részeket... -
#177 Talán innen -
#176 na itt van,igaz csak képek...tévedtem,mégsem olyan pöpec,de azért ez se semmi!:D
pár kép
-
#175 belülről is pöpec...szerepelt a fix.tv exit c. műsorában,egy közel órás bemutató volt...nem tudom honnan lehet leszedni,már én sem emlékszem honnan szedtem le! -
#174 az alap kocsi is nagyon jól nézki,de így megcsinálva gyönyörű:) -
#173 majdnem úgy :)
nagyon sok a hasonlóság, és nagyon szépen megcsinálta az tény, de pl ilyen digitális mutatót is berakhatott volna ;) -
#172 fennt van a knight rider es magyar oldalon az a videó mikor a kocsit tesztelik a totalcarban!nagyon kemény!!belül is úgy csinálta meg mint amilyen a sorozatban -
#171 honnan lehetne megszerezni a részeket?
pls linket, vagy valamit