4495
-
#250 most szólj hozzá, ezek a mai TV-k :D -
#249 nekem meg elég furán jött össze a dolog.:) nézem a mai részt magyarul végig, majd a vége felé elment az áram..visszajött pát perc múlva bekapcsolom a tv-t és már angol volt :D nagyot néztem...lol:) -
DJviolin #248 Sziasztok!
Szerintem itt is az történt, mint nemrég a Ponyvaregénnyel a mozikban. Azaz dvd-ről nyomták. :D És valahogy valaki véletlenül rábökött a Powerdvd-ben az angol hangsávra. :DDDDDDDDDDDDDD -
#247 szerintem kitt magyarhangja az nagyon jó, szerintem egész jól elvan találva -
#246 Így volt a jó.
Bár K.I.T.T. hangja túl magas :( -
#245 nem mondod hogy angol volt, basszus és én meg lemaradtam :(
biztos csak valami szinkron hiba, azt lemaradt a szinkron -
#244 De hogy utána hogy lett angol... :D -
#243 Az elejéről lemaradtam, elvileg magyar volt, most írták nekem :D -
#242 :)) jah -
#241 Épp most akartam kérdezni :DDDD -
#240 Nézitek a tv2-n?Hogy hogy angolul megy?!
-
#239 nem tudtok feliratot a sorozatot? -
#238 Azzzelllen nem véééd.
Amikor felteszi akkor kell rákattanni és húzni, aztán valaki előbb utóbb majd felteszi a már teljes szériát -
#237 egeh láttam is csak a seed a béka segge alatt volt :\ -
#236 Endless-en nézz szét.
Pulyka mester a DVDRip alá pakolja pluszba a magyar szinkront, így dual audio-san letölthető -
#235 p2p vagy ismerős alapon vki helpelhetne,ezerrel -
#234 kár, pedig valahogyan megkéne szerezni :( -
#233 "Szerbusz!
Természetesen mint rajongónak tarsolyunkban/tarsolyomban van a sorozat. Viszont képzelheted, hogy most, hogy fut a sorozat hányan fordulnak hozzánk ezzel a kéréssel. VHS-en vannak meg nekünk a film, mindenkinek nem tudunk és nem is áll modunkban masolgatni, fizikai erovel nem birnank...
Sorry... De érdeklodj a fórumon, mások digitalizálják is a filmet, ok könnyebben tudnak sokszorosítni.
Udv.: knightrider.hu"
-
KnightRider #232
Futófényes szép jó estét!
Hamarosan jön a negyedik évad, az lesz csak a szép: "Táplálj be közvetlen útirányt! SPM-fokozat!" Imádom, amikor Kitt szétnyílik és ezerrel előre, szerintem róla lopták a Voyager "szárnyait" a Star Trekben. Csak az a kár, hogy olyan hirtelen vége lett. Persze a lezáró rész A rózsák illata lett volna, de NBC-ék nem így akarták.
Egyébként elkezdtem megépíteni az Analizátor Doboz 1:1 méretarnyú makettjét. Ha akarjátok, feldobok pár képet...
-
#231 nem sokára biztos elkezdik előről, mert mingyá vége van a 3. szezonnak is, és a 4-dik szezon az nem hosszú... -
#230 na ez a nem egyszerű! -
#229 ok, elküldtem majd értesítelek titeket, hogy miujság van :) -
#228 köszi! -
#227 oks, irok nekik mailt -
#226 [email protected] a címük... -
#225 meg kellene informálódni őket, azt én szaladnék is beszerezni -.- -
#224 mondjuk a knightrider.hu csapatának biztos megvan az összes rész -
#223 meg kell kérni a TV2-t,hogy kezdjék el újból!
-
#222 és akkor az összes részt felvettem volna, azt irány DVD reklámmentesen :( -
#221 nemmondod
akkor kellett volna, mikor elkezdték... de akkor még csak hétvégenként ment -
#220 minden hétkönpap 16:00 tv2 -
#219 én felvenném (semmibe nem telne, 160 gigára meg simán ráférne) csak előre kellene tudni mikor és hol kezdődik a sorozat :( -
#218 kiadhatnák DVD-n az összes részt...mondjuk lehet sok DVD lenne,de megérné -
#217 remélem vki felveszi és bedigizi -
#216 felkellett volna venni az összes részt! itt volt a lehetőség!:\
igaz van vagy 7 KR kazettám felezősen,de az nem az összes rész -
#215 lehet:)
nem is volt spm :( -
#214 lehet:)
nem is volt spm :( -
#213 joak volt...szegény KITT :C kicsit depis volt a fallal szemben a teszt pályán,de aztán újra a régi lett! mondjuk sajnáltam,mikor kihúzták a savból,és alig maradt belőle valami...meg kicsit vicces volt azzal a sok villogó kábellel,mikor építették!:D mint valami karácsonyfa...természetesen a csók nem maradhatott el a végén -
#212 hát... bocs, hétköznap nem kéne reggelig bulizni :-/ -
#211 hát úgy hogy felkelsz szerdán reggel 6kor,reggel 5ig partyzol ,nem alszol semit és bemész suliba ahol írsz 3 órás dogát:),kicsit el lehet fáradni:)