4495
  • Broafka
    igen, de pl volt az a rész amikor Májkül fekszik a földön, mellette meg ég egy olajos hordó, erre odajön KITT:
    - Májkül, Májkül! ébredj, mindjárt felrobbannak a hordók
    erre Májkül felébred, és odakiabálja KITTnek:
    - Gyorsan fújj rá egy kis CO2-t!
    hirtelen kitt elkezdi kifújni, és elalszik a tűz

de hogy a mai részből is vegyek egy példát, amikor Májkül benyit KITThez, és hirtelen kiugrik a nőstény Tigris, és akkor Májkülék menekülnek, majd Májkül:
    - KITT nem tudsz kiadni hím Tigris hangot
    - Keresem, Májkül..... VROAAAARRR

na most, ne hogy már egy ilyen fejlett gép, ne tudjon magától ilyeneket kitalálni, hogy hogyan mentse meg Májkült :-/
  • Broafka
    ez hülyeség ----> válasz, a következő hsz-ben :)
  • Istencsászár
    persze, ha nem mondaná májkül hogy mit csináljon kit, akkor mi nézők nem tudnánk követni hogy éppen mi történik...
  • DJ Skyline
    szerintem csinálna,csak mindíg parancsolnak neki...maradj itt,halk üzemmód,szkenneld ezt azt,mit látsz a fal mögött?, KITT gyere ide,kitt nyisd ki a zárat,szal nem sok saját döntése van,kivéve amikor ő vezet!:DD
  • Broafka
    alapjáva véve KITT nem egy agytröszt, alapból egymaga semmit sem csinál(na) nagyon, mindent Májkül mond neki :-/
    de ez a mai rész nagyon király, ez nagyon bejön
    és kiderült milyen "csajt" választana magának KITT :)
  • Broafka
    hát az tényleg nem jó :(
  • DJ Skyline
    ez se rossz,3an indultak! :O
  • DJ Skyline
    hmmm
    de ez meg így se jó,hogy Májkelt nem Hásszelhóf fogja játszani!:\
  • bertino
    csak Rip
    [Skyline halálszítására számít]
  • bigfoot
    miért van mad max szinkronos dvd?
  • bertino
    mad max a lehető legrosszabb példa volt, főleg ha a DVDs változat szinkronjára gondolsz
    ha a régi narrátorosra, az télleg feelinges :)
  • bigfoot
    igen a helyzet ez ma!
    viszont régi filmeknél pl Terminátor,Mad Max,Aliens azért oda tették magukat,akkor világhírű volt a magyar szinkron sajna ma szar
  • bertino
    magyar szinkronok eleve pontpontpont
  • LiPTON

ez a sorozat hihetetlen, ezen nőttem fel! persze minden mozdulatába bele lehetne kötni Májkölnek, de ez így jó
    eredeti nyelven nézte már vki? azért a szinkronban van különbség... de próbáljátok ki angolul is, nagyon nagy!:D
  • Broafka
    semmit, csak amikot a tornádó elkezdte megmozdítani az autót, akkor kezdett el huhogni, azon a mély gépies szinkronos hangján, az volt az össz szövege, igazából Michaelnek se volt sok mondata, volt az amit az előbb írtam, meg amikor megláttuk a tornádókat, akkor mondott egy ilyen kemény szöveget, vagyis válaszolt az egyik tudósnak, de arra már nem emlékszem mit mondott a tudós, de Michael:
    - Azt hiszem arra már nem lesz időnk - mondta és mutatóujjával a tornádókra mutatott
  • bigfoot
    és KITT mondott vmit az álom alatt?
  • Broafka
    semmit, csak Michael felé fordultam és mérgesen néztem rá:
    - Michael, légyszíves!
    - Jah, igen - mondta és elővette a sluszkulcsot
  • bigfoot
    nem engedett be?:D
    és mondott is vmit?
  • Broafka
    végülis, SPM fokozat már megvolt :D
    gyorsan bekapcsolni, azt ki a tornádókból, de KITT biztos nem engedte volna, jah, a legnagyobb lol-t el is felejtettem mondani:

odamentem KITThez hogy beszálljak, és a rohadék nem engedett be, erre Michael elővett egy kis sluszkulcsot, és kirijasztózta KITTet, vagyis inkább kinyitotta az ajtót :D
  • bigfoot
    én meg elvittem volna a kocsit:)
  • Broafka
    zsír lett volna tovább álmodni, de biztos nem tudott semmit se kitalálni az agyam hogy megmeneküljünk :D
    én mondjuk kilőttem volna egy kötelet bele a Michaelbe, azt megmenekülünk :D
  • bigfoot
    nagyon poén:)
  • Broafka
    tök durva, Night Riderről álmodtam :D
    az volt, hogy Michael kinyomozta, hogy valami sivatag közepére valami meteor fog lezuhanni, amiben van valami fontos dolog, és akkor KITT-el együtt kimentünk a sivatagba, de ott már két kutató várt a meteorra (egy nő, meg egy férfi), felállítottak egy kis sátrat. Hirtelen előbukkant a távolból egy tornádó, jobban mondva vagy 5 tornádó, olyan kis közepes méretűek, én meg mondtam Michaelnek hogy beszálnék KITTbe mert szerintem az biztonságosabb, de ők inkább a sátorban maradtak.
    Én beszálltam KITTbe, aztán odaértek a tornádók, és elkezdték elmozdítani szegény KITTet, én meg ottan végignéztem a gombokon azt kiabáltam KITTnek:
    -KITT csinálj valamit!
    aztán csak ott mozgolódtunk, KITT meg huhogott, azt nem tom hogy azért mert élvezte a mozgolódást, vagy azért mert megijedt, de itt vége lett az álmomnak :D

ha kicsit hosszú lett akkor bocsi, de én élveztem :D
  • bigfoot
    most egyre többször lehet látni a megerősített kocsit hogy azzal nyomulnak
  • kill3r22
    tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...
    Hű bazz ne irjak részegen...:) :D
  • Broafka
    valaki megcsinálhatná egyszer KITT SPM fokozatú Replicáját, nem? :P
    + a beépített gyorsfékezőket is :)
  • Phat Smoker
  • DJ Skyline
    LÁÁL...emlékszem az egyik Hörbis részben volt ilyen,hogy Hörbi becsajozott!:DD
    de nem lenne rossz
  • Broafka
    miért nincsen egy lány KITT? :)
    mondjuk: KITTINA :D
  • FrezeR
    hja és májkülnek új frizkója is van :D ez a kettő együtt üt mindent! :P
  • bigfoot
    spm rulez:)
  • Broafka
    yeah, I think, me neither :(
  • bigfoot
    csak sajna nem látom:(
  • KnightRider

Holnaptól SPM-fokozat! Yeah!!!
  • KnightRider

"If I am destroyed, so shall you be...!"
  • DJ Skyline
    nekem KARR hangja olyan gyerekesnek tűnt szinkronban...tehát én az angol verzióra úgy emlékszem,hogy tök mély volt a hangja,nem ilyen nyekergőa hupikéktörpe!:D
    próbálok majd keresni videót,bár aki emlékszik az biztos tudja
  • KnightRider

Még jó, hogy megvolt 1997-ből is VHS felvételen... Félelmetes volt "Michael, this is suicide!" Bevallom őszintén, nekem Versényi Kitt-hangja mindig jobban bejött, mint Daniels telefonos hangja. Bizony, akkor még tudtak szinkront csinálni a magyarok...
  • bertino
    nem ugy adják azt adásba, hogy powerDVD nehogy azt hidd :)
  • DJ Skyline
    az lett volna csak a kemény,ha angol szöveg,magyar felirat:D
  • Panjabi Mc
    Aham , én is tapasztaltam , de nálunk nem ment el az áram de tényleg egyik percről a másikra angol lett és úgy ment végig