4495
-
#290 igen, de pl volt az a rész amikor Májkül fekszik a földön, mellette meg ég egy olajos hordó, erre odajön KITT:
- Májkül, Májkül! ébredj, mindjárt felrobbannak a hordók
erre Májkül felébred, és odakiabálja KITTnek:
- Gyorsan fújj rá egy kis CO2-t!
hirtelen kitt elkezdi kifújni, és elalszik a tűz
de hogy a mai részből is vegyek egy példát, amikor Májkül benyit KITThez, és hirtelen kiugrik a nőstény Tigris, és akkor Májkülék menekülnek, majd Májkül:
- KITT nem tudsz kiadni hím Tigris hangot
- Keresem, Májkül..... VROAAAARRR
na most, ne hogy már egy ilyen fejlett gép, ne tudjon magától ilyeneket kitalálni, hogy hogyan mentse meg Májkült :-/ -
#289 ez hülyeség ----> válasz, a következő hsz-ben :) -
#288 persze, ha nem mondaná májkül hogy mit csináljon kit, akkor mi nézők nem tudnánk követni hogy éppen mi történik... -
#287 szerintem csinálna,csak mindíg parancsolnak neki...maradj itt,halk üzemmód,szkenneld ezt azt,mit látsz a fal mögött?, KITT gyere ide,kitt nyisd ki a zárat,szal nem sok saját döntése van,kivéve amikor ő vezet!:DD -
#286 alapjáva véve KITT nem egy agytröszt, alapból egymaga semmit sem csinál(na) nagyon, mindent Májkül mond neki :-/
de ez a mai rész nagyon király, ez nagyon bejön
és kiderült milyen "csajt" választana magának KITT :) -
#285 hát az tényleg nem jó :( -
#284 ez se rossz,3an indultak! :O
-
#283 hmmm
de ez meg így se jó,hogy Májkelt nem Hásszelhóf fogja játszani!:\ -
#282 csak Rip
[Skyline halálszítására számít] -
#281 miért van mad max szinkronos dvd? -
#280 mad max a lehető legrosszabb példa volt, főleg ha a DVDs változat szinkronjára gondolsz
ha a régi narrátorosra, az télleg feelinges :) -
#279 igen a helyzet ez ma!
viszont régi filmeknél pl Terminátor,Mad Max,Aliens azért oda tették magukat,akkor világhírű volt a magyar szinkron sajna ma szar -
#278 magyar szinkronok eleve pontpontpont -
ez a sorozat hihetetlen, ezen nőttem fel! persze minden mozdulatába bele lehetne kötni Májkölnek, de ez így jó
eredeti nyelven nézte már vki? azért a szinkronban van különbség... de próbáljátok ki angolul is, nagyon nagy!:D
-
#276 semmit, csak amikot a tornádó elkezdte megmozdítani az autót, akkor kezdett el huhogni, azon a mély gépies szinkronos hangján, az volt az össz szövege, igazából Michaelnek se volt sok mondata, volt az amit az előbb írtam, meg amikor megláttuk a tornádókat, akkor mondott egy ilyen kemény szöveget, vagyis válaszolt az egyik tudósnak, de arra már nem emlékszem mit mondott a tudós, de Michael:
- Azt hiszem arra már nem lesz időnk - mondta és mutatóujjával a tornádókra mutatott -
#275 és KITT mondott vmit az álom alatt? -
#274 semmit, csak Michael felé fordultam és mérgesen néztem rá:
- Michael, légyszíves!
- Jah, igen - mondta és elővette a sluszkulcsot -
#273 nem engedett be?:D
és mondott is vmit? -
#272 végülis, SPM fokozat már megvolt :D
gyorsan bekapcsolni, azt ki a tornádókból, de KITT biztos nem engedte volna, jah, a legnagyobb lol-t el is felejtettem mondani:
odamentem KITThez hogy beszálljak, és a rohadék nem engedett be, erre Michael elővett egy kis sluszkulcsot, és kirijasztózta KITTet, vagyis inkább kinyitotta az ajtót :D -
#271 én meg elvittem volna a kocsit:) -
#270 zsír lett volna tovább álmodni, de biztos nem tudott semmit se kitalálni az agyam hogy megmeneküljünk :D
én mondjuk kilőttem volna egy kötelet bele a Michaelbe, azt megmenekülünk :D -
#269 nagyon poén:) -
#268 tök durva, Night Riderről álmodtam :D
az volt, hogy Michael kinyomozta, hogy valami sivatag közepére valami meteor fog lezuhanni, amiben van valami fontos dolog, és akkor KITT-el együtt kimentünk a sivatagba, de ott már két kutató várt a meteorra (egy nő, meg egy férfi), felállítottak egy kis sátrat. Hirtelen előbukkant a távolból egy tornádó, jobban mondva vagy 5 tornádó, olyan kis közepes méretűek, én meg mondtam Michaelnek hogy beszálnék KITTbe mert szerintem az biztonságosabb, de ők inkább a sátorban maradtak.
Én beszálltam KITTbe, aztán odaértek a tornádók, és elkezdték elmozdítani szegény KITTet, én meg ottan végignéztem a gombokon azt kiabáltam KITTnek:
-KITT csinálj valamit!
aztán csak ott mozgolódtunk, KITT meg huhogott, azt nem tom hogy azért mert élvezte a mozgolódást, vagy azért mert megijedt, de itt vége lett az álmomnak :D
ha kicsit hosszú lett akkor bocsi, de én élveztem :D -
#267 most egyre többször lehet látni a megerősített kocsit hogy azzal nyomulnak -
#266 tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...
Hű bazz ne irjak részegen...:) :D -
#265 valaki megcsinálhatná egyszer KITT SPM fokozatú Replicáját, nem? :P
+ a beépített gyorsfékezőket is :) -
Phat Smoker #264 -
#263 LÁÁL...emlékszem az egyik Hörbis részben volt ilyen,hogy Hörbi becsajozott!:DD
de nem lenne rossz -
#262 miért nincsen egy lány KITT? :)
mondjuk: KITTINA :D -
#261 hja és májkülnek új frizkója is van :D ez a kettő együtt üt mindent! :P -
#260 spm rulez:) -
#259 yeah, I think, me neither :( -
#258 csak sajna nem látom:( -
KnightRider #257
Holnaptól SPM-fokozat! Yeah!!! -
KnightRider #256
"If I am destroyed, so shall you be...!" -
#255 nekem KARR hangja olyan gyerekesnek tűnt szinkronban...tehát én az angol verzióra úgy emlékszem,hogy tök mély volt a hangja,nem ilyen nyekergőa hupikéktörpe!:D
próbálok majd keresni videót,bár aki emlékszik az biztos tudja -
KnightRider #254
Még jó, hogy megvolt 1997-ből is VHS felvételen... Félelmetes volt "Michael, this is suicide!" Bevallom őszintén, nekem Versényi Kitt-hangja mindig jobban bejött, mint Daniels telefonos hangja. Bizony, akkor még tudtak szinkront csinálni a magyarok... -
#253 nem ugy adják azt adásba, hogy powerDVD nehogy azt hidd :) -
#252 az lett volna csak a kemény,ha angol szöveg,magyar felirat:D -
#251 Aham , én is tapasztaltam , de nálunk nem ment el az áram de tényleg egyik percről a másikra angol lett és úgy ment végig