4499
-
én most nem azt mondom hogy Májkül üljön mint a hülye, szal az ilyenek ok hogy:
- Turbo boost, SPM fokozat KITT, KITT lőlj ki rá egy rakétát, stb
szal amikor Májkül a központ, de amikor fekszik holtan, vagyis ájultan, akkor basszus működjön már normálisan KITT, szal mentse meg Májkült ha egyszer bajban van
volt egy olyan rész amikor égett Májkül körül a fél erdő (vagyis bozót) asszem ez a fekete köves (lézerágyús rész volt) na, akkor állt rá KITT Májkülre hogy megvédje, bár szerintem csak véletlenül, biztos kereste, azt véletlen áthajtott rajta :) -
Dehogynem, beleépítenek egy kis robotot, ami eltud jutni oda ahova a kocsi nem és igy tud pl széfeket is nyitogatni 
-
mert kitt nem tudja kiszedni a széfből a papírokat!:D -
erre csak annyit tudok mondani, mikor Májkül lelőtte Devont és kiléett az alapítványból és elkezdett dolgozni 1 tagnak hogy beépüljön, Kit követte őt, habár ő nemtudott róla és tudta hogy rossz, de mégis segítette mivel ugyvan programozva hogy kövesse Májkül utasításit... szvsz Májkül azér van hogy parancsokat osszon neki, különböző helyzetekben, persze amikor nem munka van akkor önálóan csinálja Kit a dolgokat, pl a mai részben amikor a csajt fűzte:)
szvsz arra akartam rávilágítani, hogy ha Kit magától csinálna mindent, akkor minek oda Májkül? -
igen, de pl volt az a rész amikor Májkül fekszik a földön, mellette meg ég egy olajos hordó, erre odajön KITT:
- Májkül, Májkül! ébredj, mindjárt felrobbannak a hordók
erre Májkül felébred, és odakiabálja KITTnek:
- Gyorsan fújj rá egy kis CO2-t!
hirtelen kitt elkezdi kifújni, és elalszik a tűz
de hogy a mai részből is vegyek egy példát, amikor Májkül benyit KITThez, és hirtelen kiugrik a nőstény Tigris, és akkor Májkülék menekülnek, majd Májkül:
- KITT nem tudsz kiadni hím Tigris hangot
- Keresem, Májkül..... VROAAAARRR
na most, ne hogy már egy ilyen fejlett gép, ne tudjon magától ilyeneket kitalálni, hogy hogyan mentse meg Májkült :-/ -
ez hülyeség ----> válasz, a következő hsz-ben :) -
persze, ha nem mondaná májkül hogy mit csináljon kit, akkor mi nézők nem tudnánk követni hogy éppen mi történik... -
szerintem csinálna,csak mindíg parancsolnak neki...maradj itt,halk üzemmód,szkenneld ezt azt,mit látsz a fal mögött?, KITT gyere ide,kitt nyisd ki a zárat,szal nem sok saját döntése van,kivéve amikor ő vezet!:DD -
alapjáva véve KITT nem egy agytröszt, alapból egymaga semmit sem csinál(na) nagyon, mindent Májkül mond neki :-/
de ez a mai rész nagyon király, ez nagyon bejön
és kiderült milyen "csajt" választana magának KITT :) -
hát az tényleg nem jó :( -
ez se rossz,3an indultak! :O
-
hmmm
de ez meg így se jó,hogy Májkelt nem Hásszelhóf fogja játszani!:\ -
csak Rip
[Skyline halálszítására számít
]
-
miért van mad max szinkronos dvd? -
mad max a lehető legrosszabb példa volt, főleg ha a DVDs változat szinkronjára gondolsz
ha a régi narrátorosra, az télleg feelinges :) -
igen a helyzet ez ma!
viszont régi filmeknél pl Terminátor,Mad Max,Aliens azért oda tették magukat,akkor világhírű volt a magyar szinkron sajna ma szar -
magyar szinkronok eleve pontpontpont -

ez a sorozat hihetetlen, ezen nőttem fel! persze minden mozdulatába bele lehetne kötni Májkölnek, de ez így jó
eredeti nyelven nézte már vki? azért a szinkronban van különbség... de próbáljátok ki angolul is, nagyon nagy!:D
-
semmit, csak amikot a tornádó elkezdte megmozdítani az autót, akkor kezdett el huhogni, azon a mély gépies szinkronos hangján, az volt az össz szövege, igazából Michaelnek se volt sok mondata, volt az amit az előbb írtam, meg amikor megláttuk a tornádókat, akkor mondott egy ilyen kemény szöveget, vagyis válaszolt az egyik tudósnak, de arra már nem emlékszem mit mondott a tudós, de Michael:
- Azt hiszem arra már nem lesz időnk - mondta és mutatóujjával a tornádókra mutatott -
és KITT mondott vmit az álom alatt? -
semmit, csak Michael felé fordultam és mérgesen néztem rá:
- Michael, légyszíves!
- Jah, igen - mondta és elővette a sluszkulcsot -
nem engedett be?:D
és mondott is vmit? -
végülis, SPM fokozat már megvolt :D
gyorsan bekapcsolni, azt ki a tornádókból, de KITT biztos nem engedte volna, jah, a legnagyobb lol-t el is felejtettem mondani:
odamentem KITThez hogy beszálljak, és a rohadék nem engedett be, erre Michael elővett egy kis sluszkulcsot, és kirijasztózta KITTet, vagyis inkább kinyitotta az ajtót :D -
én meg elvittem volna a kocsit:) -
zsír lett volna tovább álmodni, de biztos nem tudott semmit se kitalálni az agyam hogy megmeneküljünk :D
én mondjuk kilőttem volna egy kötelet bele a Michaelbe, azt megmenekülünk :D -
nagyon poén:) -
tök durva, Night Riderről álmodtam :D
az volt, hogy Michael kinyomozta, hogy valami sivatag közepére valami meteor fog lezuhanni, amiben van valami fontos dolog, és akkor KITT-el együtt kimentünk a sivatagba, de ott már két kutató várt a meteorra (egy nő, meg egy férfi), felállítottak egy kis sátrat. Hirtelen előbukkant a távolból egy tornádó, jobban mondva vagy 5 tornádó, olyan kis közepes méretűek, én meg mondtam Michaelnek hogy beszálnék KITTbe mert szerintem az biztonságosabb, de ők inkább a sátorban maradtak.
Én beszálltam KITTbe, aztán odaértek a tornádók, és elkezdték elmozdítani szegény KITTet, én meg ottan végignéztem a gombokon azt kiabáltam KITTnek:
-KITT csinálj valamit!
aztán csak ott mozgolódtunk, KITT meg huhogott, azt nem tom hogy azért mert élvezte a mozgolódást, vagy azért mert megijedt, de itt vége lett az álmomnak :D
ha kicsit hosszú lett akkor bocsi, de én élveztem :D -
most egyre többször lehet látni a megerősített kocsit hogy azzal nyomulnak -
tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...tü-tüdü---dűűűűűűűűű tü tüdü dűűűűűű tüttüdittü tűű...
Hű bazz ne irjak részegen...:) :D -
valaki megcsinálhatná egyszer KITT SPM fokozatú Replicáját, nem? :P
+ a beépített gyorsfékezőket is :) -
Phat Smoker #264
-
LÁÁL...emlékszem az egyik Hörbis részben volt ilyen,hogy Hörbi becsajozott!:DD
de nem lenne rossz -
miért nincsen egy lány KITT? :)
mondjuk: KITTINA :D -
hja és májkülnek új frizkója is van :D ez a kettő együtt üt mindent! :P -
spm rulez:) -
yeah, I think, me neither :( -
csak sajna nem látom:( -
KnightRider #257
Holnaptól SPM-fokozat! Yeah!!! -
KnightRider #256
"If I am destroyed, so shall you be...!" -
nekem KARR hangja olyan gyerekesnek tűnt szinkronban...tehát én az angol verzióra úgy emlékszem,hogy tök mély volt a hangja,nem ilyen nyekergőa hupikéktörpe!:D
próbálok majd keresni videót,bár aki emlékszik az biztos tudja