4499
-
Hát azért egy jó krimibe nem zavarodik bele az ember :)
Egy Agatha Christie történet színvonalát semmiképpen sem éri el a sorozat, de számtalan filmet (és még sorozatot is) tudnék mondani, ami után a Knight Rider tényleg csak 10 évesen volt nagy élmény. -
Oh, teljesen eltévedtünk. Nem a hasonló sorozatokról beszélek, egy szóval nem mondanám, hogy a Walker a texasi kopó, a Baywatch, a Sliders stb. értelmesebb lenne. De azért egészestét mozifilmet nem lehet ebből így jelenlegi állapotában készíteni. -
KnightRider #332
Hál' Istennek! Végre lesz vmi jó a vizsgaidőszak után. Mondjuk most, hogy feldigiztem az egészet és kiírtam DVDre, onnantól akármikor megnézhetem, de mégis, így olyan "tévészaga" lesz megint...
Egyébként én láttam komoly filmaket is, pl. Passió, Nyugaton a helyzet változatlan, Gyilkos mezők, mind komoly, valós alapú történet, de mégis, a KR számomra sokkal többet jelent. A Knight Rider valójában sokkal több, mint egy langaléta dauerolt hajú pasas egy überkirály fekete autóval. Az egész arról szól, hogy KELL egy valaki, aki segít azoknak, akiket elnyom a törvény fölött álló bűnözés. Kellő akarattal és hittel győzedelmeskedni lehet a Garthe Knight, Graham Douville és John Birock féle embereken (ha vki nem tudná, ez utóbbiak KR bűnözők, mindnyájan komoly hatással voltak Kittékre). Az, hogy valaki kap segítségül egy olyan társat, mint Kitt (mert Kitt nem csak egy szállítójármű, ő egy egyéniség a maga erősségeivel és gyengeségeivel, félelmeivel és vágyaival), az csak a szuperduplaplusz.
Mellesleg imádom, mikor Michael belekurjant a műszerfalba: "Kitt, táplálj be közvetlen útirányt! SPM-fokozat!" Karosszéria szét, és usgyi! -
Dodo55 #331 Olyat írt valaki a knightrider.hu fórumába, hogy július 2.-ától újra adni fogja a TV2. -
és az miért jó ha barkóbába megy át a film,aztán a végén azt se tudod már mi folyik itt!? de már az első részben tudni lehetett,hogy miről is szól a sorozat majd,van a jogért és igazságért alapítvány,ami harcol a bűnözés ellen...várható volt,hogy nem virág szedésbe,mars expedícióba,vagy tea délutánba fog átmenni hirtelen a sorozat,hanem minden részben lesz egy "gonosz" akit legyőznek...csak más környezetben,szituációban,tálalásban,stb... -
Nos, a Babylon 5 igencsak jelentősen többet nyújt mint a Knight Rider, mégis egyszerű kikapcsolódásnak utóbbi teljesen megfelelő. -
^^ nemhát. Ha nem élvezed akkor ne nézd ilyen 1szerű. Semmi különöset nem látok a törénetekben mint bármely más ilyes féle sorozatban amiben sok a kitalált dolog. Sorold mit nem láttunk?:) -
De ez nem élvezhető már számomra. Kiszámítható, nem elgondolkodtató, komolytalanok a történetek stb. Sorolhatnám, de úgysem értenétek meg, szerintem még nem láttatok olyan filmet, ami többet nyújt, mint egy Knight Rider. -
Minden kitalált dolog gyerekes? a szájensfiksönöket nem gyerkőcöknek csinálják, nem az a legfőbb célközönség... és ennél sem az volt... A filmek 70%ban minden kitalált dolog. És ha élvezed akkor tök mind1 milyen nem? -
pedig nem gyerekes -.-
csak old sztájlis sorozat picit -
miben gyerekes? :) -
jah, nosztalgiának nagyon jó, de én nagyon bírtam azokat a részeket amikor egy kicsit izgalmasabb volt (mondjuk elpusztul a kitt) vagy ilyenek, természetesen mindig azokat a részeket hagytam ki, sajnos :(
amúgy azok nem voltak rosszak
de én szeretnék még nosztalgiázni :P -
Szerintem túl szépen látod a Knight Ridert, pedig különösen te sem vagy optimista a történet "jövőjével" kapcsolatban.
Véleményem szerint az az egy komoly baja van ennek a sorozatnak, hogy gyerekes. Talán a Kölyök Klubban állná meg a helyét, és ezt nem viccből mondom.
Én is gyerekként néztem annak idején, ma már a nosztalgián kívül semmilyen élményt nem nyújt. Szintén ez a helyzet a Baywatch-csal. -
az a baj a KR-rel,hogy hmm hogy is mondjam...eléggé kiment a divatból sajnos...a maga idejében szép volt,jó volt,de ma már jó ha 5 évente valamelyik csatorna lejátsza...ha csináltak volna a sorozat után egy normális KR filmet az eredeti környezetben ami a sorozatban is volt,és nem olyat mint a KR2000,KR2010,akkor sokkal nagyobb lenne iránta az érdeklődés...nem a sorozat után 20 évvel kezdenek bele egy olyan filmbe ami az akkori környezetben játszódik!:\ kíváncsi vagyok mit hoznak belőle össze! de állítólag nem Dévid fogja játszani Májkel szerepét (LOL),akkor már sikerült egy újabb szart összehozniuk...szóval ezzel csak annyit akartam mondani,ha csináltak volna régebben egy normális filmet belőle (netán több filmet),akkor nem lenne így elhalva a dolog...van 1-2 fazon aki épít magának egy KITT replicát,és kész ennyiben ki is merül a dolog,és abból látszik hogy nincs iránta nagy érdeklődés,mert a knightrider.hu-n nincs semmi új,meg itt a topikban sincs valami nagy érdeklődés a dolog iránt...jó persze más egy star wars,ahol belehet öltözni csubakkától kezdve R2D2-ig mindennek,ezzel szemben egy KR-ben lehet Devonnak,Boninak,Íprilnek,Kamionos fekának,Májkelnek,és kész! :\ mind1 ettől függetlenül nagyon jó sorozat volt,és lesz is,ha sűrűbben lejátszanák,és nem hagynák a feledés homályában elsüllyedni! -
egy majdnem 200MB-os interjú Versényi Lászlóval, KITT magyar hangjával! -
Kucc-kucc -
mikor lesz a knight rider-hez játék fórum mert nem tudok tovább jutni
-
Knight Rider Team, na attól erős hányinger tört rám -
a végén már ott tartunk,hogy olyan lesz mint a Knight Rider 2010...Knight Rider,de semmi köze a K.R.-hez -
hát ezek gyökerek esküszöm... -
hi all!
ha valaki nem olvasta volna
Hát szomoru :( -
majd 10 év múlva kb! :\ -
legalább előről kezdhetnék :( -
Dodo55 #311 

-
vége :( -
Ottvan a szeren Devon szemüvege:)))) -
MÜFe Forever :P :D -
jajjdejó... ^^ -
De kezdődik a Baywatch a Viasaton hétköznap 1640-től :) -
nemá
és ebből egyet sem látok... -
már csak 2 rész! :\ -
szerintem nem (lenne sikere) de a részek azok nekem is kénének :( -
Hi! Nem csináltok egy rejtett oldalt ahonnan le lehetne tölteni a Knight Rider sorozatot? Szerintem nagy sikere lenne. -
hamarosan bejön a mozikba a knight rider nagy filmje
-
Viszont a Knight Rider-ben valóban vmi hiba volt, de a Hetedik mennyországnál elvileg spanyolul volt vmi, de az direkt ha utána megfigyelted. Legalábbis én úgy emlékszem :) -
A Hetedik Mennyországban direkt úgy volt akkor :) -
DJviolin #298 Sziasztok!
Emlékeztek amikor elszállt az egyik adásnál a hang? Nos én félig meddig viccből arra gyanakodtam, hogy dvd-ről nyomatták, de ez nem így van, hanem egy adás lebonyolító progival adják a filmeket. Megvan adva egy pont a filmben, amikor átkapcsol a reklámra. Namost utána amikor lement a reklám, akkor ugyebár a filmnél megszünik a pause, és tovább folytatódik. Namost itt a progi alapbeállításánál elcseszhetett valamit a technikus, mert a hangsáv átváltott default-ra, és nem a Hungarian nyelvvel folytatta. Tehát a progiban valahol ottfelejtett egy pipát. :D Az eset után egy nappal ez a necces helyzet megismétlődött a Hetedik mennyországban, de ott valaki gyorsan kapcsolt, mert csak 20 másodpercig volt ilyen.
Következtetés:
A KNIGHT RIDER ALATT AZ ÖSSZES TECHNIKUS KÁVÉZOTT VAGY FALLABDÁZOTT!!!

Üdv:
DJviolin -
láttátok mekkora hiba volt a mai részben? :)
A Májkülékre lövöldöző sárga ruhás tag, a csaj felől lőtt, amikor RC elkapta a sárga ruhás embert, Májkül meg a hüvejkujját feltartva köszönte meg a másik oldal felé nézve :) -
az sztem is gagyi hogy Májkül mindjárt meghal KITT meg nyugodtan áll ott és csak akkor indul segíteni mikor szól neki
pl tegnapi erdős rész mikor égett a ház,nem ment oda hogy fellökje azt az autót ami dobálta a molotov koktélt
-
hát mindenesetre érdekes amikor kinyit egy lakatot, vagy egy kulcsos zárat, de mind1, végülis... ő KITT