4495
  • DJ Skyline
    és az miért jó ha barkóbába megy át a film,aztán a végén azt se tudod már mi folyik itt!? de már az első részben tudni lehetett,hogy miről is szól a sorozat majd,van a jogért és igazságért alapítvány,ami harcol a bűnözés ellen...várható volt,hogy nem virág szedésbe,mars expedícióba,vagy tea délutánba fog átmenni hirtelen a sorozat,hanem minden részben lesz egy "gonosz" akit legyőznek...csak más környezetben,szituációban,tálalásban,stb...
  • mrzed001
    Nos, a Babylon 5 igencsak jelentősen többet nyújt mint a Knight Rider, mégis egyszerű kikapcsolódásnak utóbbi teljesen megfelelő.
  • Istencsászár
    ^^ nemhát. Ha nem élvezed akkor ne nézd ilyen 1szerű. Semmi különöset nem látok a törénetekben mint bármely más ilyes féle sorozatban amiben sok a kitalált dolog. Sorold mit nem láttunk?:)
  • Taranov
    De ez nem élvezhető már számomra. Kiszámítható, nem elgondolkodtató, komolytalanok a történetek stb. Sorolhatnám, de úgysem értenétek meg, szerintem még nem láttatok olyan filmet, ami többet nyújt, mint egy Knight Rider.
  • Istencsászár
    Minden kitalált dolog gyerekes? a szájensfiksönöket nem gyerkőcöknek csinálják, nem az a legfőbb célközönség... és ennél sem az volt... A filmek 70%ban minden kitalált dolog. És ha élvezed akkor tök mind1 milyen nem?
  • bertino
    pedig nem gyerekes -.-
    csak old sztájlis sorozat picit
  • DJ Skyline
    miben gyerekes? :)
  • Broafka
    jah, nosztalgiának nagyon jó, de én nagyon bírtam azokat a részeket amikor egy kicsit izgalmasabb volt (mondjuk elpusztul a kitt) vagy ilyenek, természetesen mindig azokat a részeket hagytam ki, sajnos :(
    amúgy azok nem voltak rosszak
    de én szeretnék még nosztalgiázni :P
  • Taranov
    Szerintem túl szépen látod a Knight Ridert, pedig különösen te sem vagy optimista a történet "jövőjével" kapcsolatban.
    Véleményem szerint az az egy komoly baja van ennek a sorozatnak, hogy gyerekes. Talán a Kölyök Klubban állná meg a helyét, és ezt nem viccből mondom.
    Én is gyerekként néztem annak idején, ma már a nosztalgián kívül semmilyen élményt nem nyújt. Szintén ez a helyzet a Baywatch-csal.
  • DJ Skyline
    az a baj a KR-rel,hogy hmm hogy is mondjam...eléggé kiment a divatból sajnos...a maga idejében szép volt,jó volt,de ma már jó ha 5 évente valamelyik csatorna lejátsza...ha csináltak volna a sorozat után egy normális KR filmet az eredeti környezetben ami a sorozatban is volt,és nem olyat mint a KR2000,KR2010,akkor sokkal nagyobb lenne iránta az érdeklődés...nem a sorozat után 20 évvel kezdenek bele egy olyan filmbe ami az akkori környezetben játszódik!:\ kíváncsi vagyok mit hoznak belőle össze! de állítólag nem Dévid fogja játszani Májkel szerepét (LOL),akkor már sikerült egy újabb szart összehozniuk...szóval ezzel csak annyit akartam mondani,ha csináltak volna régebben egy normális filmet belőle (netán több filmet),akkor nem lenne így elhalva a dolog...van 1-2 fazon aki épít magának egy KITT replicát,és kész ennyiben ki is merül a dolog,és abból látszik hogy nincs iránta nagy érdeklődés,mert a knightrider.hu-n nincs semmi új,meg itt a topikban sincs valami nagy érdeklődés a dolog iránt...jó persze más egy star wars,ahol belehet öltözni csubakkától kezdve R2D2-ig mindennek,ezzel szemben egy KR-ben lehet Devonnak,Boninak,Íprilnek,Kamionos fekának,Májkelnek,és kész! :\ mind1 ettől függetlenül nagyon jó sorozat volt,és lesz is,ha sűrűbben lejátszanák,és nem hagynák a feledés homályában elsüllyedni!
  • DJ Skyline
    egy majdnem 200MB-os interjú Versényi Lászlóval, KITT magyar hangjával!
  • Istencsászár
    Kucc-kucc
  • zoliii
    mikor lesz a knight rider-hez játék fórum mert nem tudok tovább jutni
  • mrzed001
    Knight Rider Team, na attól erős hányinger tört rám
  • DJ Skyline
    a végén már ott tartunk,hogy olyan lesz mint a Knight Rider 2010...Knight Rider,de semmi köze a K.R.-hez
  • bertino
    hát ezek gyökerek esküszöm...
  • kill3r22
    hi all!
    ha valaki nem olvasta volna
    Hát szomoru :(
  • DJ Skyline
    majd 10 év múlva kb! :\
  • Broafka
    legalább előről kezdhetnék :(
  • Dodo55
  • bertino
    vége :(
  • Istencsászár
    Ottvan a szeren Devon szemüvege:))))
  • kill3r22
    MÜFe Forever :P :D
  • bertino
    jajjdejó... ^^
  • Taranov
    De kezdődik a Baywatch a Viasaton hétköznap 1640-től :)
  • bigfoot
    nemá
    és ebből egyet sem látok...
  • DJ Skyline
    már csak 2 rész! :\
  • Broafka
    szerintem nem (lenne sikere) de a részek azok nekem is kénének :(
  • zoliii
    Hi! Nem csináltok egy rejtett oldalt ahonnan le lehetne tölteni a Knight Rider sorozatot? Szerintem nagy sikere lenne.
  • zoliii
    hamarosan bejön a mozikba a knight rider nagy filmje
  • Alien
    Viszont a Knight Rider-ben valóban vmi hiba volt, de a Hetedik mennyországnál elvileg spanyolul volt vmi, de az direkt ha utána megfigyelted. Legalábbis én úgy emlékszem :)
  • Alien
    A Hetedik Mennyországban direkt úgy volt akkor :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Emlékeztek amikor elszállt az egyik adásnál a hang? Nos én félig meddig viccből arra gyanakodtam, hogy dvd-ről nyomatták, de ez nem így van, hanem egy adás lebonyolító progival adják a filmeket. Megvan adva egy pont a filmben, amikor átkapcsol a reklámra. Namost utána amikor lement a reklám, akkor ugyebár a filmnél megszünik a pause, és tovább folytatódik. Namost itt a progi alapbeállításánál elcseszhetett valamit a technikus, mert a hangsáv átváltott default-ra, és nem a Hungarian nyelvvel folytatta. Tehát a progiban valahol ottfelejtett egy pipát. :D Az eset után egy nappal ez a necces helyzet megismétlődött a Hetedik mennyországban, de ott valaki gyorsan kapcsolt, mert csak 20 másodpercig volt ilyen.

Következtetés:
    A KNIGHT RIDER ALATT AZ ÖSSZES TECHNIKUS KÁVÉZOTT VAGY FALLABDÁZOTT!!!

Üdv:
    DJviolin
  • Broafka
    láttátok mekkora hiba volt a mai részben? :)
    A Májkülékre lövöldöző sárga ruhás tag, a csaj felől lőtt, amikor RC elkapta a sárga ruhás embert, Májkül meg a hüvejkujját feltartva köszönte meg a másik oldal felé nézve :)
  • bigfoot
    az sztem is gagyi hogy Májkül mindjárt meghal KITT meg nyugodtan áll ott és csak akkor indul segíteni mikor szól neki
    pl tegnapi erdős rész mikor égett a ház,nem ment oda hogy fellökje azt az autót ami dobálta a molotov koktélt
  • Broafka
    hát mindenesetre érdekes amikor kinyit egy lakatot, vagy egy kulcsos zárat, de mind1, végülis... ő KITT
  • Broafka
    én most nem azt mondom hogy Májkül üljön mint a hülye, szal az ilyenek ok hogy:
    - Turbo boost, SPM fokozat KITT, KITT lőlj ki rá egy rakétát, stb
    szal amikor Májkül a központ, de amikor fekszik holtan, vagyis ájultan, akkor basszus működjön már normálisan KITT, szal mentse meg Májkült ha egyszer bajban van

volt egy olyan rész amikor égett Májkül körül a fél erdő (vagyis bozót) asszem ez a fekete köves (lézerágyús rész volt) na, akkor állt rá KITT Májkülre hogy megvédje, bár szerintem csak véletlenül, biztos kereste, azt véletlen áthajtott rajta :)
  • Istencsászár
    Dehogynem, beleépítenek egy kis robotot, ami eltud jutni oda ahova a kocsi nem és igy tud pl széfeket is nyitogatni
  • DJ Skyline
    mert kitt nem tudja kiszedni a széfből a papírokat!:D
  • Istencsászár
    erre csak annyit tudok mondani, mikor Májkül lelőtte Devont és kiléett az alapítványból és elkezdett dolgozni 1 tagnak hogy beépüljön, Kit követte őt, habár ő nemtudott róla és tudta hogy rossz, de mégis segítette mivel ugyvan programozva hogy kövesse Májkül utasításit... szvsz Májkül azér van hogy parancsokat osszon neki, különböző helyzetekben, persze amikor nem munka van akkor önálóan csinálja Kit a dolgokat, pl a mai részben amikor a csajt fűzte:)

szvsz arra akartam rávilágítani, hogy ha Kit magától csinálna mindent, akkor minek oda Májkül?