4495
  • Tsaba01
    nem tudjatok hogy az airwolfot mikor nyomják a tv be?
  • Tsaba01
    én ismerem és jó szorozat hiszen nagy kedvencem
  • Dred bíró
    Akkor megin hamarlemenne.
  • KnightRider

Ne aggódjatok, pár hét és megint naponta fogják adni. Remélem. Gondolom, még idén be akarják fejezni, hogy ne kelljen 2007-re is szerződést kötni az eredeti céggel, akkor pedig csak úgy oldhatják meg, hogy naponta adják...
  • Broafka
    jah és én elaludtam a második részt
  • DJ Skyline
    lehetne megint minden nap! mert így az első rész 2 hét alatt ment le! :\
  • FrezeR
    David Hasselhoff izgatott. Ez nem is csoda, hiszen a Knight Rider című legendás tévésorozat moziváltozatában is ő alakíthatja a főszereplőt.

Az 53 éves színész saját elmondása szerint szinte ki sem tudja várni, amíg újra beülhet a legendás autó, Kitt ülésébe.

Óriási, hogy visszatérhetek Michael Knight szerepében - tette hozzá David Hasselhoff.

A sztár megjegyezte, hogy egyedül Chicago-i tartózkodása idején négy olyan autóval találkozott, amelyet Kitt mintájára építettek meg.

infórádió
  • KnightRider

Vasárnaptól adja a TV2, asszem 13:00-tól. De jó lesz!
  • Dred bíró
    Ti tudtok v-mit az esetleges folytatásról?
  • mrzed001
    Vagy letöltöd amit már más felvett, az ingyé van :)
  • bertino
    UPC átfésüli a Mo.-i kábelTV hálózatot, ahol szerződésmentes bekötést látnak, menten blokkolják...
    ez nem vidékről indulnak csinálni, hanem fentről Pestről a fejesek bepipultak és azért :(
  • DJ Skyline
    ja,már csak pénz kéne :)
  • mrzed001
    15 egy digi kártya, 15-20 egy 200-as wincsi aztán azt veszel fel és akkor amikor kedved tartja :)
  • mrzed001
    Micsinált???
  • bertino
    én már nemtok felvenni, mert UPC ráállt a fekete kábelTVsekre :(
    (mi is azok voltunk)
    így most nincs TVnk, de ha vki nem oldja meg, én irgumburgum mérges leszek...
  • Dred bíró
    Hát mindet nem is fogom de unaloműzésnek jó lesz. Bár sztem fele annyí nézettséget se fog hozni mint az első vetítés. sztetek vissza teszik majd napira?
  • DJ Skyline
    akkor nenézd
  • Dred bíró
    De sztem már lerrágott megemésztett ki**//t csont.
  • DJ Skyline
    nem...inkább KR,mint valami 25.dik brazil sorozat!
  • Dred bíró
    szerintetek nem korai az újra kezdés?
  • DJ Skyline
    nem tudom hogyan kell digitalizálni,szal nálam marad a VHS
  • Dred bíró
    Az drága...... (gondolom)
  • mrzed001
    eme digitális világban szalagra venni
  • Dred bíró
    Sztem az elég macis lenne minden részt...... :)

Sztem várhatott volna még a tv2 kicsit.
  • DJ Skyline
    yee 12:55!
    felkéne venni,de egy csomó kazetta kéne ahoz!
  • Broafka
    cool
    és hány órától?
  • Dred bíró
    A tv2 vasárnaptól újra műsorra tűzi.
  • mrzed001
    Meg az "egy ember is képes változtatni a dolgokon" elv miatt. Valahogy többnek érezte az ember tőle magát, nemúgy mint egy Melrose Place, amitől randa szegény senkinek
  • Prof William
    Én is bevallom, hogy sosem a szőrös mellű félisten hanem Kitt miatt néztem a sorozatot még gyerekként.
  • KnightRider

Sajnos, arra tíz Kitt sem lenne elég. Mondjuk a KR nem is a békéről, hanem az igazságról szól. Attól félek, hogy ha kijön a nagyfilm (amibe nem kell Hasselhoff, de a régi Trans Am kell!!!), pont ez fog kimaradni belőle. Csinálnak egy ilyen "Csárliangyalai" baromságot belőle, és kimarad a lényeg, az akció mögötti karakterek varázsa. Azt mondják, Sin City hangulatú lesz, én azt mondom, legyen Chobits hangulatú. Ember és gép, hasonlóságok és különbségek, mennyiben vagyunk mások, mint ők és ők mennyire emberiek akarnak lenni. Trekkie kollégák ezt ismerhetik Data esetéből. Kitt olyan, mint Data, csak neki nem humanoid testet építettek, hanem egy autót. De attól még ugyanúgy megvannak az emberi érzései. Sokat kell még tanulnia az emberekről (mindenki emlékszik az 1/17: Egy szép, nyugods kisváros c. epizódra, amikor Michael a Bibliát magyarázta neki), de megvan benne a lehetőség. Ez igazán a második/harmadik évadban jön ki, a negyedik meg szar, nem is érdemes vele foglalkozni, csak az SPM ér valamit is. Félő, hogy a leendő nagyfilmben elkövetik a negyedik évad összes hibáját: übertuningolt verda ("ricer", nem tudom, magyarul hogy mondják), megy ezerrel, de a benne élő személlyel nem is foglalkoznak. Az meg kit érdekel, hogy Michaelt hogy verik össze a rosszfiúk epizódról epizódra (mondjuk A rózsák illata jó volt)?! Az egész nem Michaelről szól, mert ő "csak" egy ember. Kitt lénye egy merőben új koncepció, más mint az őt megelőző HAL-9000 és a nagy utód, a már említett Mr. Data. Mindkettő és egyik sem, és éppen ezért egyedi. Emlékeztek a harmadik évador "Junk Yard Dog - Veszélyes hulladék"-ra? Kitt személyisége talán itt a legemberibb. Megismeri a halálfélelmet, egy komoly trauma az egész életében. És nem csak egy epizódra hat ki. Rögtön utána (Buy out - Felvásárlás) Kitt elkezdi megkérdőjelezni önnön értékét. Negyedik évad nyitójában mit csinál? Megkérdőjelezi önön értékét. Fejlődik érzelmileg, egyre inkább emberként reagál dolgokra. Megismeri a haragot (Kitt, a gyilkos), a reményt (Élethalálharc - aki ezt elmúlasztotta, azonnal pótolja, a sorozat legjobb, legemberibb része, egyébként második évados, tehát Kitt már akkor is elég emberi volt), és így tovább. Nem is igazán a pöpec TA és a felspécizett műszerfal számít (jó, nem mondom, annélkül nem lenne az igazi, Kitt TA-ként az igazi, nem egy Szokol rádióval felszerelt Zsiguliként), hanem az elbűvölő, olykur humoros, olykor keserű, de minden tekintetben magával ragadó személyiség.
  • Ronny
    és a Knight Rider elhozza a világbékét!
  • Taranov
    A Baywatch: Hawaii alapján simán beleférne Hasselhoff.
  • Taranov
    Sry, azokat nem ismerem :)
    Azok közül a sorozatok közül, amiket rendszeresen néztem, a Baywatch és a Knight Rider a legkomolytalanabb, de amit elmondtatok, az igaz, nem vonom kétségbe. Csak a véleményemet mondtam, de fölösleges tovább magyarázni. :)
  • zoliii
    Jövőre lesz a nagy knight rider film
  • Istencsászár
    Star Trekből lehetett? nem is 1et... Babylon-ból lehetett? nem is 1et... Ebből is lehet :)
  • Taranov
    Egyedi az ötlet, és aranyos. Ez tény. Mondom, nosztalgiázni én is szeretek a KR-rel, de különösebb élményt nem nyújt.
  • Taranov
    Hát azért egy jó krimibe nem zavarodik bele az ember :)
    Egy Agatha Christie történet színvonalát semmiképpen sem éri el a sorozat, de számtalan filmet (és még sorozatot is) tudnék mondani, ami után a Knight Rider tényleg csak 10 évesen volt nagy élmény.
  • Taranov
    Oh, teljesen eltévedtünk. Nem a hasonló sorozatokról beszélek, egy szóval nem mondanám, hogy a Walker a texasi kopó, a Baywatch, a Sliders stb. értelmesebb lenne. De azért egészestét mozifilmet nem lehet ebből így jelenlegi állapotában készíteni.
  • KnightRider

Hál' Istennek! Végre lesz vmi jó a vizsgaidőszak után. Mondjuk most, hogy feldigiztem az egészet és kiírtam DVDre, onnantól akármikor megnézhetem, de mégis, így olyan "tévészaga" lesz megint...

Egyébként én láttam komoly filmaket is, pl. Passió, Nyugaton a helyzet változatlan, Gyilkos mezők, mind komoly, valós alapú történet, de mégis, a KR számomra sokkal többet jelent. A Knight Rider valójában sokkal több, mint egy langaléta dauerolt hajú pasas egy überkirály fekete autóval. Az egész arról szól, hogy KELL egy valaki, aki segít azoknak, akiket elnyom a törvény fölött álló bűnözés. Kellő akarattal és hittel győzedelmeskedni lehet a Garthe Knight, Graham Douville és John Birock féle embereken (ha vki nem tudná, ez utóbbiak KR bűnözők, mindnyájan komoly hatással voltak Kittékre). Az, hogy valaki kap segítségül egy olyan társat, mint Kitt (mert Kitt nem csak egy szállítójármű, ő egy egyéniség a maga erősségeivel és gyengeségeivel, félelmeivel és vágyaival), az csak a szuperduplaplusz.

Mellesleg imádom, mikor Michael belekurjant a műszerfalba: "Kitt, táplálj be közvetlen útirányt! SPM-fokozat!" Karosszéria szét, és usgyi!
  • Dodo55
    Olyat írt valaki a knightrider.hu fórumába, hogy július 2.-ától újra adni fogja a TV2.