4499
-
KnightRider #374
82 februárjában forgatták le a Pilotot. Larson az első két 82-es trans Amet rángatta la egyenesen a gyártósorról, hogy megcsinálják a filmet. Az első jeleneteknél még nem készült ez a nyújtott orr, custom taillight, teljes műszerfal, ezért besuvasztottak egy sor piros lámpát pl az orrba, még csak nem is volt igazi futófény. A teljes műszerfal igazából az első évad felére készült el, miután a nézők betelefonáltak, hogy legyen Kittnek is olyan hangmodulátora, mint Karrnak. Meg is csinálták, persze pirosban, és azóta is ilyen Kitt hangmodulja.
Visszatérve: nem 81 végén, hanem 82 elején kezdték el :) -
ja még 1 dolog. Az Airwolf 84-es...ellentétben a Knight Riderrel amit 81 végén kezdtek el csinálni ha jól tudom. :) -
dehogynem volt népszerű.
Csak M.o-n nem aratott akkorát. amúgy kint szerették.
Én imádom a légifarkast. Bár jönne itthon is dvd-n :)
a tv-ből kishíján minden részt felvettem amúgy DVD-re...csak azért az nem olyan minőség mintha gyári DVD lenne (pedig jó minőségü forrás és tuti Panasonic asztali recorderrel lett felvéve) -
Az sztem negyed annyíra nem volt ilyen népszerű....... szal ne nagyon várd.- elég régi film az is. -
Tsaba01 #370 nem tudjatok hogy az airwolfot mikor nyomják a tv be? -
Tsaba01 #369 én ismerem és jó szorozat hiszen nagy kedvencem -
Akkor megin hamarlemenne. 
-
KnightRider #367
Ne aggódjatok, pár hét és megint naponta fogják adni. Remélem. Gondolom, még idén be akarják fejezni, hogy ne kelljen 2007-re is szerződést kötni az eredeti céggel, akkor pedig csak úgy oldhatják meg, hogy naponta adják... -
jah és én elaludtam a második részt
-
lehetne megint minden nap! mert így az első rész 2 hét alatt ment le! :\ -
David Hasselhoff izgatott. Ez nem is csoda, hiszen a Knight Rider című legendás tévésorozat moziváltozatában is ő alakíthatja a főszereplőt.
Az 53 éves színész saját elmondása szerint szinte ki sem tudja várni, amíg újra beülhet a legendás autó, Kitt ülésébe.
Óriási, hogy visszatérhetek Michael Knight szerepében - tette hozzá David Hasselhoff.
A sztár megjegyezte, hogy egyedül Chicago-i tartózkodása idején négy olyan autóval találkozott, amelyet Kitt mintájára építettek meg.
infórádió -
KnightRider #363
Vasárnaptól adja a TV2, asszem 13:00-tól. De jó lesz! -
Ti tudtok v-mit az esetleges folytatásról? 
-
Vagy letöltöd amit már más felvett, az ingyé van :) -
UPC átfésüli a Mo.-i kábelTV hálózatot, ahol szerződésmentes bekötést látnak, menten blokkolják...
ez nem vidékről indulnak csinálni, hanem fentről Pestről a fejesek bepipultak és azért :( -
ja,már csak pénz kéne :) -
15 egy digi kártya, 15-20 egy 200-as wincsi aztán azt veszel fel és akkor amikor kedved tartja :) -
Micsinált??? -
én már nemtok felvenni, mert UPC ráállt a fekete kábelTVsekre :(
(mi is azok voltunk)
így most nincs TVnk, de ha vki nem oldja meg, én irgumburgum mérges leszek... -
Hát mindet nem is fogom de unaloműzésnek jó lesz. Bár sztem fele annyí nézettséget se fog hozni mint az első vetítés. sztetek vissza teszik majd napira? -
akkor nenézd -
De sztem már lerrágott megemésztett ki**//t csont. -
nem...inkább KR,mint valami 25.dik brazil sorozat! -
szerintetek nem korai az újra kezdés? -
nem tudom hogyan kell digitalizálni,szal nálam marad a VHS -
Az drága...... (gondolom) -
eme digitális világban szalagra venni 
-
Sztem az elég macis lenne minden részt...... :)
Sztem várhatott volna még a tv2 kicsit. -
yee 12:55!
felkéne venni,de egy csomó kazetta kéne ahoz! -
cool 
és hány órától? -
A tv2 vasárnaptól újra műsorra tűzi. -
Meg az "egy ember is képes változtatni a dolgokon" elv miatt. Valahogy többnek érezte az ember tőle magát, nemúgy mint egy Melrose Place, amitől randa szegény senkinek -
Prof William #342 Én is bevallom, hogy sosem a szőrös mellű félisten hanem Kitt miatt néztem a sorozatot még gyerekként. -
KnightRider #341
Sajnos, arra tíz Kitt sem lenne elég. Mondjuk a KR nem is a békéről, hanem az igazságról szól. Attól félek, hogy ha kijön a nagyfilm (amibe nem kell Hasselhoff, de a régi Trans Am kell!!!), pont ez fog kimaradni belőle. Csinálnak egy ilyen "Csárliangyalai" baromságot belőle, és kimarad a lényeg, az akció mögötti karakterek varázsa. Azt mondják, Sin City hangulatú lesz, én azt mondom, legyen Chobits hangulatú. Ember és gép, hasonlóságok és különbségek, mennyiben vagyunk mások, mint ők és ők mennyire emberiek akarnak lenni. Trekkie kollégák ezt ismerhetik Data esetéből. Kitt olyan, mint Data, csak neki nem humanoid testet építettek, hanem egy autót. De attól még ugyanúgy megvannak az emberi érzései. Sokat kell még tanulnia az emberekről (mindenki emlékszik az 1/17: Egy szép, nyugods kisváros c. epizódra, amikor Michael a Bibliát magyarázta neki), de megvan benne a lehetőség. Ez igazán a második/harmadik évadban jön ki, a negyedik meg szar, nem is érdemes vele foglalkozni, csak az SPM ér valamit is. Félő, hogy a leendő nagyfilmben elkövetik a negyedik évad összes hibáját: übertuningolt verda ("ricer", nem tudom, magyarul hogy mondják), megy ezerrel, de a benne élő személlyel nem is foglalkoznak. Az meg kit érdekel, hogy Michaelt hogy verik össze a rosszfiúk epizódról epizódra (mondjuk A rózsák illata jó volt)?! Az egész nem Michaelről szól, mert ő "csak" egy ember. Kitt lénye egy merőben új koncepció, más mint az őt megelőző HAL-9000 és a nagy utód, a már említett Mr. Data. Mindkettő és egyik sem, és éppen ezért egyedi. Emlékeztek a harmadik évador "Junk Yard Dog - Veszélyes hulladék"-ra? Kitt személyisége talán itt a legemberibb. Megismeri a halálfélelmet, egy komoly trauma az egész életében. És nem csak egy epizódra hat ki. Rögtön utána (Buy out - Felvásárlás) Kitt elkezdi megkérdőjelezni önnön értékét. Negyedik évad nyitójában mit csinál? Megkérdőjelezi önön értékét. Fejlődik érzelmileg, egyre inkább emberként reagál dolgokra. Megismeri a haragot (Kitt, a gyilkos), a reményt (Élethalálharc - aki ezt elmúlasztotta, azonnal pótolja, a sorozat legjobb, legemberibb része, egyébként második évados, tehát Kitt már akkor is elég emberi volt), és így tovább. Nem is igazán a pöpec TA és a felspécizett műszerfal számít (jó, nem mondom, annélkül nem lenne az igazi, Kitt TA-ként az igazi, nem egy Szokol rádióval felszerelt Zsiguliként), hanem az elbűvölő, olykur humoros, olykor keserű, de minden tekintetben magával ragadó személyiség. -
Ronny #340 és a Knight Rider elhozza a világbékét! -
A Baywatch: Hawaii alapján simán beleférne Hasselhoff. -
Sry, azokat nem ismerem :)
Azok közül a sorozatok közül, amiket rendszeresen néztem, a Baywatch és a Knight Rider a legkomolytalanabb, de amit elmondtatok, az igaz, nem vonom kétségbe. Csak a véleményemet mondtam, de fölösleges tovább magyarázni. :) -
Jövőre lesz a nagy knight rider film -
Star Trekből lehetett? nem is 1et... Babylon-ból lehetett? nem is 1et... Ebből is lehet :) -
Egyedi az ötlet, és aranyos. Ez tény. Mondom, nosztalgiázni én is szeretek a KR-rel, de különösebb élményt nem nyújt.