Távolkeleti Filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar mozikba az ilyenek miért nem jutnak el? :/
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ha már távol-keleti filmek, akkor Jet Li korai filmjei!
Alah Alik Ya Sidi!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ez a legújabb, most a Két Nõvért akarják feldolgozni <#wilting>#wilting> Annyiból még jó ez, hogy az igénytelen magyar piacra is kénytelen lesz valaki kidobni az eredeti koreait. De szinte már gusztustalan amit ez a nyugat mûvel, ha nem tudnak egyénit és sajátot csinálni akkor abba kell hagyni<#nevetes1>#nevetes1> Itt van az Into The Mirror is, már kínjukban azt is remak-elik, pedig távolról sem volt vmi emlékezetes alkotás.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Jack Nicholson jó színész és Martin munkái is jók, de már ennyire kifogytak az ötletekbõl, h minden keleti filmnek kell egy amcsi feldogozás, és ráadásul a legnagyobb amcsi neveknek nincs már egyéni ötletük...
Egyébként valahol kiváncsi lennék, de haragszom, h "az év kasszasikere"-ként emlegették, és egy szó sem esett az eredetirõl, ha mégis akkor ennek fényében próbálták a kritikusok népszerûsíteni az Infernal Affairs-t és nem fordítva.
Max majd egyszer vmikor letöltöm, annyit még megér<#nevetes1>#nevetes1> A trilógiát természetesen már sikerült beszereznem eredetiben. A 2. részben ha jól figyeltek, én úgy vettem észre magyar dalok vannak, ledöbbentem és nagyon meghatódtam rajta, megnéztem eredeti hanggal és ott is az volt<#worship>#worship>
Most itt ez a Black Mirror aki még nem ismerné, csupa keleti cuccot adnak ki, Azumi, Goinin, Shinobi stb.
Black Mirror
Amúgy az elsõ részben nem csinált olyan rúgásokat mint a 2.-ban, amikor az egyik jelenetben lerúgja az utcán az egyik lámpát 😮 Hát akkor én komolyan csak néztem, hogy WTF? Kb 4 méter lehett a távolság
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Matt Damon .... Colin Sullivan
Mark Wahlberg .... Dignan
Jack Nicholson .... Costello
Remélem nem csak a sztárszereposztásról fog szólni a film. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
jövõre jön a remake aka The Departed (tessék IMDBn csekkolni, MS talán végre Oscart kaphat ezért)
I love this game!
Stephen(Sing Chi) Chow forever
V9ykn8_TZL0
Ha össze lenne dobva a scannerem gyorsan be is raknám azt a kis promoképet (mert reklámozzák is) ami a tvr-hétben van róla.
Most talán ez is elég: Infernal Affairs
Legalul látható:
Vetítik:
DUNA TELEVÍZIÓ: szeptember 10. Szombat, 22:05
Gondoltam mindenki akit érdekel van olyan szemfüles, hogy észrevegye😊) de legközelebb szólok. Ilyeneket is szívesen feltûntetnék a lejjebb említett fanoldalon, ha elkészül, hogy milyen ázsiai filmek lesznek a tv-ben, mert tényleg eléggé eldugott helyeken mennek. Most a nyáron nem jutottam sajnos xp közelébe, a Front Page pedig, sajnos csak azon megy. Az tanévben remélem adnak annyi szabadidõt, hogy ezzel is tudjak újra foglalkozni.
Sztem ez sem utoljára ment, eddig még mintha nem is lett volna, tehát legalább 2 ismétléssel számolhatunk most már a közeljövõben m1, vagy m2-n. Ja és nem is mondtam mennyire tetszett Kitano magyar hangja, bár csak néhány fél mondata van angolul, és azok lettek magyarra fordítva, de egészen jól megy az eredeti hangszínéhez, mintha a saját hangján szólna magyarul, a nevét sajnos nem jegyeztem meg a színésznek, de majd visszanézem a szinkronszerepek kik voltak.
Nemrégiben ment m2-n a Fivér, megnéztem és az élmény után megrendült a bizalmam Tarantinóban. Hát nem azt gondoltam eddig, hogy csak õ tud ilyen filmeket csinálni?<#zavart1>#zavart1>
Legjobb beszolása Kitanonak: "annyit értek, hogy "kurv@ japcsik" - hát ezen becsináltam, és 3x visszapörgettem<#idiota>#idiota>
Meg úgy jó volt az egész, tetszett Kitano figurája, meg a feka srác, érdekes volt, h vele jobban kijött mit a testvérével, a befejezés pedig az az "öszintén sírós" kategória.
Mostanában egyébként is el leszünk látva Dunán lesz vasárnap a Tavasz, Nyár, Õsz, Tél...és Tavasz, aztán ugyanitt jövõ szombaton Szigorúan Piszkos Ügyek. mind megy a jó öreg VHS formátumra😊) aztán remélem ebbõl a következõ 2 részt is leadják majd.
Sympathy for Mr. Vengeance
Az Oldboy rendezõjének korábbi, szintén elég híres filmje. Jó is! 😊 Nem annyira durva, mint az Oldboy, de ezt sem gyerekfilmnek csinálták.
Röviden a történet: egy süketnéma fiú nõvére vesebeteg, szervátültetésre van szüksége, vagy meghal. A testvérek vércsoportja különbözõ, ezért a srác saját veséjével nem segíthet a lányon. Összegyûjtöttek némi pénzt, de a mûtét nagyon drága, és nem akad donor. A fiú - mivel az idõ sürgeti - szervkereskedõkkel áll össze, felajánlja nekik a pénzt, és az õ egyik veséjét. Itt kezdõdik a bonyodalom... 😊
Nézzétek meg.
Initial D
I love this game!
Ha érdekel jelezzétek és elküldöm priviben hogy honnan szedhetitek le.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Odaadtam Ramzának is, írt is róla egy szépet itt valahol. Egy vizuális orgia, de hogy mirõl szól...? 😄
szosan: nemtom.
<#gonosz1>#gonosz1><#wilting>#wilting><#ijedt>#ijedt><#wow3>#wow3><#merges2>#merges2>
bár erre a "jó" szó nem kifejezõ... a "tetszett" sem...
pedig semmiképp nem rossz
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Néhol SPOILER:
Sõt! Meggondoltam magam a motivációval kapcsolatban. Honnan tudhatnám én, vagy az a csóka aki ezt a cikket írta, hogy hogyan reagálna egy ilyen helyzetben. Elvégre a Srácokat az életben maradás motiválta. Ha visszagondolok a régi 9. osztályomra akikkel csak 1 évig jártam együtt. Hát lehet, hogy ilyen helyzetben én is elkezdtem volna mészárolni egyet-kettõt.
Néhol SPOLIER vége😊)