64
Kivel történt hasonló dolog?
-
#64 amugy miért kellene kivetetni neked? -
_Vegeta_ #63 áiiiii..
pont ezert nem akarok menni. :( -
#62 #19 -
#61 na pont jókor írtam be :)) -
#60 ha már erről van szó, nekem két éve volt pajzsmirizsműtétem és altattak. Rossz volt, mert három napig minden nyelés kínszenvedés volt, és -gondolom a cső miatt amit ledugtak- rettentően be voltam rekedve. bár így visszagondolva sokkal jobb volt, mint amikor a mandulámat vették ki. Akkor csak érzéstelenítőt kaptam. Nagyon szar érzés volt, ahogy ollóval vadostak a torkomban, ahogy azt a csavart drótót ledugták a torkomba (máig a számban érzem az ízét Brrr! ) meg ahogy köpni kellett a vért... -
_Vegeta_ #59 Mandulamat ki kene vetetni, de nem fexem kes ala. Legalabbis.... nemtom. Ha nem muszaly biztos nem. -
#58 az. szerecsére -
#57 jó kérés, hogy mi volt a bajom.
tüdőszűrőn kiszedtek, hogy látnak valamit, ezért 2 hétig a vendégeskedtem a normafai gyerek tüdőintézetben.
riogatták anyámat tbc-vel, de semmi bajom se volt, mint utólag kiderült.
előszőr el voltam különítve, mert gőzük sem volt mi bajom van, minden létező vizsgálatot elvégeztek.
a két legszarabb a gyomormosás ill. a tüdőtükrözés volt.
itt valóban elaltattak majd egy kis kamerával körülnéztek bennem (aztán 1 hétig úgy köhögtem, meg fájt a tüdőm, mint az állat :C ) -
Csaba #56 Ja bocs, összekevertem a gyomormosást a tükrözéssel... -
Csaba #55 Őszinte részvétem...Én már akkor is a doki kezét próbálom kiszedni a számból, mikor csak a kanalával kuksizza a torkom, hogy piros-e? Olyan szar már az is, öklendezem, meg minden. Nekem ha ledugnának egy csövet, kész, vége. Megfulladnék,
Amúgy mi volt a bajod? Nem lehetett megoldani emberségesebb módszerrel (pl. olyan kását etetnek veled, amiben kis röntgengép van)? -
Devla #54 Altatas? Rosszabb helyeken meg fajdalomcsillapitot se adnak alapbol, csak ha kulon fizetsz erte. (nem gyomormosasra gondolok, hanem valamennyire kibirhato kezelesekre). Rengeteg mutet is van, ahol nem altatnak, csak helyi erzestelenitest kapsz. -
Csaba #53 Ja. Aki eszméletlen, azt minek elaltatni?:-) Azt fel kell ébreszteni. -
#52 Nekem volt már gyomormosásom, bár nem a pia miatt, amikor kórházban voltam 8.-os koromban 2 hétig, akkor 3 napon keresztül kelés után kapásból vérvétel, és gyomorkukk.
Kellemes volt az a gumicsövet lenyelni (azaz inkább lenyomta a kedves nővérke). Első alkalommal 3-an alig bírtak lefogni :D
3. alkalommal kapásból lenyeltem, szokja az ember.
Iszonyat szar, főleg ahogy látod a csövön, hogy jön vissza a gyomortartalom folyákony része. Brrrrr :C -
Chaos Mad #51 ezen mennyit röhögtem! -
Csaba #50 Nekem volt egy térdműtétem (nem sikerült tökéletesen, lehet, hogy később kell még műtét...), altattak.
No, a lényeg: Azzal, hogy minden 10000. ember nem ébred fel, most jól megijesztettél. Ott is maradhattam volna? Hmmm??? (Pláne, hogy izgultam rendesen, vérnyomás 170-ig felment, telenyomtak nyugtatóval..., de még a műtőben is 150-et mértek.)
Pedig egy térdműtétnél nem igazán lehet mást alkalmazni. Helyi érzéstelenítés kiesik, mert az rengeteg esetben nem hatékony, és bizony a beteg érzi a fájdalmat, így a doki sem tud olyan hatékonyan reparálni, a gerincérzéstelenítés pedig fúúúúúj.. Nekem ne szúrkáljanak a gerincembe, és még fél óráig sem akarom azt érezni, hogy nem érzek semmit deréktól lefelé... Nem beszélve arról, hogy mi van, ha éppen elrontja a szúrást pont nálam... Inkább altatás. Bár azt hiszem, akkor nem tér magához a delikvens, ha allergiás az altató gyógyszerre, és emiatt leáll a szíve, nem? -
#49 lehet már tudni, hogy jóindulatú volt e? -
#48 majdha szükség lesz rá, elviseled.
6 hete műtöttek mellkasban cisztával. 20 cm-is vágás van a hónom alatt, belül is össze vagyok varrva, minden bajom van azóta is.
akarta a fene, de a gyerek + a család mégis csak fontos....
úgyhogy még sok minden van előttetek. -
Chaos Mad #47 apjáék röhögtek rajta, iet szol apja h "mekkora egy pancser vagy fiam!"
LOLLER -
#46 egyetértek ... -
#45 loal topic ;D -
#44 Pancseorzták vagy mi?! -
#43 lekötöztek?:P -
_Vegeta_ #42 Else olvasom az elso hozzaszolast, sott megyek is innen a brantba.
Meg a vervetelt elviselem, de ennel komolyabb dogokat nem. :D
Na szasztok :> -
Cnut #41 Elmeséled? -
Chaos Mad #40 17
amugy miért? -
#39 Hát valami olyasmi mert olyan mélyre ment le a csikk vagy nem tom már, régen volt. -
Cnut #38 Cigicsikkért miért kellett kimosni a gyomrát? -
#37 Jézusom. Hány éves vagy? -
BlackWolf #36 hogy tudtad 2perc se tel el es milyen nepszeru lett :) -
#35 Azt tudom -
#34 Jó csak példa volt azért mondtam mert az is gyomormosás volt, és pont azért emeltem ki hogy ő eszméleténél volt -
BlackWolf #33 :) ugyi vagy -
Chaos Mad #32 #29 a mester -
BlackWolf #31 jo de most alkohol vs gyomormosas van nem cigicsiket lenyel :) hanem kokemeny piazas -
#30 azt nem a detoxban csinálták neki. -
#29 Hi mindenki, ÉN VAGYoK AZ AZ ÁLLAT AKI DETOXBA KERÜLT!!!!!!!!!!!!!
WEHEHEHEHHEH -
#28 Ezt a #22-re írtam. -
#27 Egyébként hogyhogy akiket gyomormosásra vinnek nincsenek eszméletüknél? Sztem ez nem feltétlenül minden esetben igaz, pl Tesóm egyszer lenyelt egy cigicsikket, aztán eszméleténél volt, és úgy vitték gyomormosásra, azt hogy elaltatták e arra nem emléxem sztem nem. -
#26 : )) -
#25 amíg rókázik addig nincs baj akkor még működik a szervezete, ha viszont már 4 ember kell a mozgatásához akkor kezdődnek a gondok (tapasztalat) :)