Már a templomokat is mobiltelefon-blokkoló rendszerrel szerelik fel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
Minek templomba menni mikor itt a neten is van Istentisztelet??

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

A Raboknak más esélyük sincs, legalább bízhassanak abban, hogy kiszabadítják õket.
Szerintem, ha Istent zavarná, akkor õ maga akadályozná meg a telefonálást. Ha õt meg nem zavarja, akkor mi minek aggódunk?
[HUN]PAStheLoD
jó ötlet .. akkor atomot! 😛

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

mobiltelefon: egy technológiai vívmány, mely elõhozza az emberbõl a büdösbunkót. Nem kapcsolja ki, ahol és amikor kéne, üvöltve beszél, nem vesz hozzá autósszettet, nem kapcsolja ki azt a rohadt pittyegõ billentyûhangot, stb.

Kíváncsi vagyok, mi lesz a következõ hightech kütyû, amely ugyanilyen hatással lesz az emberekre és emiatt fel kell találni az hightechkütyû-ellenes bizbaszt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Miert nem rogton atomot nekik?

EMP Shockwave... Bár attól a peacemaker is kimegy. Járulékos veszteségek...
Trade
Ez a legnagyobb gond hogy a temlomokban??
A BORTONOKben kellene megcsinalni minel hamarabb hogy ne tudjanak olyan konnyen fenyegetozni!
Vki bent van a sitten?Hat majd megy a haverja bosszut allni!A raboknak telefonjaik vannak!

Mert? Gondolom, nem csak pénzszórásnak vették, hanem mert unták a csörgések, beszélgetések visszhangjait..

hornbali
Sztem szükségtelen ez a zavaró rendszer.

"Az indiai parlament nemrég hasonló zavaró rendszert helyezett mûködésbe, miután a képviselõk nem voltak hajlandók eleget tenni a korábbi kéréseknek, és továbbra is bekapcsolva hagyták készülékeiket."

Itthon is volt ilyen kezdeményezés, de a tisztelt képviselõ urak megfúrták. 😊 (Vagy azóta mégiscsak bevezették?)