IFA - a teherautó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kitiltanám akár a trabantot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ha elõtted megy: (fintorogva) Te szentséges Szûzanya...
Ha mögötted jön, nagy gázzal: Atyaúristen!
Ha benne ülsz: Jézusom!
Ha alákerültél: Ámen...
Komolyan: Jó gép, megbízható, igénytelen, bírja a strapát, és ha valami elromlik benne, egy csavarhúzó és egy kombinált fogó, kis drót és szigszalag, megyünk tovább...
Egyáltalán nem tehet róla, hogy a sok marha új Euro-s szabályokat hozott a környezet védelmére, miközben kiirtanának egy egész erdõt a hülye antennájuk miatt.
Eljárt felette az idõ. De akkor is jó kis gép...
L60-asban volt cseresznyém utazni, majdnem 100 km-t. Eszméletlen magasan ülök, érezni a járgányban az erõt, a magabiztosságot, szinte semmit nem érzek az útból (mostanában autómban azzal szoktam szórakozni, hogy a macskaköveket számolom - akár becskott szemmel is menne) a sofõr a legnagyobb nyugalomban vezetett végig, sztem semmivel sem rosszabb egy hasonló korú akármilyen teherautónál.
Robur busz? Egyszer olyannal mentünk ki osztályt rándulni :-)
amikor a susmánok pakolják teli a
"teherautójukat".D

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Középen a pokróc alatt, az már a motor.:

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nysa 522:

Emlékszik mindenki ugye arra a jellegzetes Barkasos hangra ?
80 -nál már idegtépõen hangos volt.
Meg apámnak az volt a szolgálati kocsija is egy ideig.
Még kicsi voltam, amikor a barátommal elkísértük aput
egy útra, a Barkassal,
és a két elsõ ülés között volt egy 10 cm-es csõ, nemtudom mi célból,
de a lényeg hogy ki lehetett látni rajta az útra.
Mi versenyeztünk a barátommal, hogy ki mer tovább menet közben
belenézni, merthogy irtóra meg lehetett
szédülni ha belenéztél.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

nem:D\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De hát mit lehet várni egy olyan országtól,
ahol a Hindustan Ambassadorból is
Peugeot 206 -ost fabrikálnak ?
Loáál.
Taunus, és Taurus gumi is.
de ha tévedtem kövezzetek csak meg. D
és angol volt a kommentátor,
amikor jött az IFA, a kommentátor
hosszú ideig várt.....
merthogy nem tudta milyen autó is ez...
Aztán benyögi:
- ÖÖÖÖ, DÍSZ -ÍZ - AN - ÁJEFÉJ
LOL
Loál !!
ilyen gépet már láttam élõben

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mindig a sor elején megy
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
En azt mondtam, hogy a TAUNUS az Forba van, mig a gumit (ami az ifakon volt) azt TAURUS-nak hivjak.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Van Ford Taurus
A W50-es "teherauto" 135 loero :))
Az L60-as mar kemeny 180 paci, megengedett legnagyobb ossztomege 13 tonna. (Kepzeld el, ahogy GSX-R 1000-esedre 13 tonnat pakolsz fel :)
2004. januar elsejetol 5,8 kW/tonna (7,8Le / tonna) teljesitmenydotacio van eletben, tehat IFA nem vontathat potkocsit.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
egyebet nemtudok elmondani
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
megcsinálták az: IFA -dal -t
vajon honnan lehetne leszedni ?
Így szól:
- IFA megy a hegyen
U...Úúú...Ú...Ááá
Taunus a gumija
Hegynek felfelé megy az IFA
De megy ez az IFA
U...Úúúú...Ú...Ááá..
egy fickóval kellett elmenni valami bútorokért.
És hazafelé mondja hogy, este ha hazaviszi az IFA -t
feltétlenül le kell engednie a hûtõvizet, mert
reggelre bele fog fagyni.
Merthogy anyira lyukas volt a hûtõrendszer, hogy
csak egy napig bírta ki egy feltöltéssel,
és ugyebár fagyállóval feltölteni elég drága lett volna,
ígyhát minden reggel vízzel kellet feltölteni,
de este meg azért kellett leereszteni,
mert a maradék víz szétrepesztette volna a motort. D

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Szóval az egyszeri IFA sofõr bement a rendõrségre, mert
elveszett az IFA -ja papírjai, és pótólni akarta õket.
rendõr megkérdezte, hogy hogyan tudott elveszni egyszerre
az össze papír, és erre a fickó ezt válaszolta:
- Kiestek az okmányok a váltó elõtti "lyukon".
Loááál.

Nem füstöl,
Jól gyorsul,
dombnak felfelé is tartja a sebességét
És fõúton a forgalmat sem fogja meg. D