Értelmetlen rövidítések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Abban igazadvan h itt a forumon inkabb helyesen es szepen kene irni, h olvashatobb legyen, de ha az ember eccer megszokja ezt akkor nagyon nehez nemugy irni. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
fülbántó már leírva is
aki ezt kialálta?
amúgy azt se tudom minek a röviditése, vagy mi a jelentése
de gondolom sokan vannak így, mégis használják
mégis olyan idegen amikor ezt látom valahol irva
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mennyit nyersz a me7hecc-el azon kívül, hogy helyesírásilag helytelen, ronda, értelmetlen és a hét az egyébként sem het.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

az mehéthecc!

En pl hasznalom a jo7cc, me7hecc, Lmentem, Lvagyok fajta roviditeseket is. Ha vki megtanult olvasni konnyen elolvashatja. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Azért nincs értelme a kérdésnek, mert ha lehet normálisan írni, akkor ennyi erõvel már olyan csacsiságok is elvárhatóak lennének, mint írásjelek kitétele a megfelelõ helyekre, esetleg talán helyesírás.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
emléxem elöször olvastam azt sem tudtam mi akar lenni az az L
(hát igen meg kéne tanulnom olvasni
)
A shift + l-t könnyebb lenyomni, mint az e-t?
Úgy gondolom, hogy a rövidítések kicsit túlmentek egy határok. a vki, vmi még belefér, hiszen ez a szótárban is így van, még talán a valszeg, asszem is elmegy.
Aki neten ír, annak nem kell megtanulnia gépelni, úgy mint ahogy beszélnie is meg kell tanulnia annak, aki pl. rádióban beszél stb.