Értelmetlen rövidítések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
utóbbi kettõt keveset hallani, én is értetlenkedtem:
FN= fuckin' noob
Chtr= cheater
a lol viszont irritál
A türelem rozsdát terem.
Nagyrészük tényleg jó, mikor neten játszok, elég odanyomni, hogy gl( good luck), vagy sry afk(bocs nem voltam itt).
Engem legjobban az idegesít, mikor msn-en valakinek egy mondatában van összvissz 3 betû, meg vagy 20 kép, és akkor értsd meg.Akkor jön a taktika:Jobb gomb, hozzáadás, elolvasom mihez van neki hozzárendelve,aztán mégse.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
(ezt nemrég tudtam meg.) Pedig azt hittem eddig, hogy ez a jelentése:<#idiota>#idiota>
vótmá...
nagyon aláz <#mf1>#mf1>
Bexélünk, Beccélünk... pfffuj
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Another use of the word fuck is as a replacement for the word God in profane statements as in "For Fuck's sake!".
brb=(I'll) be right back - rögtön jövök
És igaza van Dzsininek, mert a vizivig az egy alapszó az informatikában, egyáltalán nem felesleges. Kb. olyan, mint az OLE (Object Linking and Embedding) - egy egyszerû példával élve, amikor WinWord-ön belül szerkesztesz egy beszúrt képet.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
rotfl rolling on the floor laughing
extrás: rotflmao rolling on the floor laughing my ass out = földön fetrengek a röhögéstõl, hogy a seggem is kint van.
;)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Keke = Keke Rosberg = világbajnok F1 -es autóversenyzõ =
=Nyomd a gázt, mind az állat!! DD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
meg roxor, az mit jelent ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Elõször nem értettem mi van, aztán kiolvastam: ten-kjú... tenk-jú ... Thank You
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Rövidités: WYSIWYG
Jelentés: What You See Is What You Get
Nyelv: angol
Fordítás: amit látsz azt kapod
Kategória: Informatika
Alkategória: Szoftver
Rögzítés dátuma: 2001-11-13
Megjegyzés:
Olyan (DTP) szoftverek jelzõje, amelyek képesek a képernyõn is pontosan megjeleníteni azt, ami majd a nyomtatón megjelenik.
forrás: www.rovidites.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez már tûlzás, mire megtalálod a betûket és helyes sorrendbe teszed õket..
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
IMHO=In My Humble Opinion Szerény véleményem szerint
TIA=Thanks In Advance Elõre is köszönöm
ASAP=As Soon As Possible Amint lehetséges
AFAIK= As Far As I Know Tudtommal
BTW=By The Way Errõl jut eszembe
FYI=For Your Information Csak hogy tudd
JAM=Just A Minute Egy pillanat
LOL=Laughing Out Loud Hangosan nevetni
ROTLF=Rolls On The Floor Laughing A földön fetreng a nevetéstõl
TTYL=Talk To You Later Késõbb megbeszéljük
WYSIWYG=What You See Is What You Get Azt kapod amit látsz
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Access to Software for All People
Tessék választani

American Society of Access Professionals

PSN ID.: Beegabor
lol
rotfl
rotflmao
imo
imho
szvsz
tt
gg
gl hf
afk
afaik
btw
atm
wtf
omg
omfg
roxor (na ez az egy amit nem tudom mit jelent)
keke (ez már a jéghegy csúcsa tényleg)
sup
na hogy tetszik?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"