50
-
halo2345 #50 idefigyelj kódos barátom mekem csak végig kellett írni hogy 0!!!!! -
#49 És mivel csap le légycsapóval -
#48 Há!
Nemtom mijaza Háló 2,de most kaptam meg az 1-et.
Az a probléma, hogy a 25 karakteres kódot tartalmazó kis "kapszula" elgurult.Azóta sem találjuk, pedig a hörcsögeinkre fejlámpát szereltünk, de ők sem jutottak semmire az ágy alatt.
Véletlen enm tudja valaki mi vót a kód benne? -
Razgon #47 Rögeszmékkel nincs értelme vitatkozni, arra van Dr. Csrnus. -
Sityi #46 "azok jatekjajik sem fognak hasonlitani a pc jatekokra" - Még szerencse! A változatosság gyönyörködtet. :)
"a konsoel jatekokat lehet ketten jatszani" - Próbálnál ki egy 6 vs 6 Counter-Strike-ot, elsírnád magad a 2 játékos mód miatt. Amúgy annyiban igazad van, hogy manapság egy gépen nem lehet ketten játszani PC-n (mármint a kiadott játékok ilyenek). Én annyira nem hiányolom, mivel egyrészt baromira lassítja a játékot, másrészt pedig a beszűkült látótér engem nagyon zavar. Verekedős gammánál van kvázi értelme a dolognak, de azt PC-re nem adnak ki.
"tokeletesen vannak meg alkotva, bugok nelkul, optimiyalva vannak" - Tökéletes program márpedig NINCS! Az, hogy elvakult vagy és nem veszed észre a bugokat, egy dolog. PC-n megvan a lehetőség a hibajavításra a patcheken keresztül. Amúgy ez az egész "bugos PC-s játékok" szindróma abból adódik, hogy volt sajnos pár példa arra, hogy félkészen adtak ki játékokat, és ebből a konzolbirkák általánosítottak. Képzeld el, mire lehet jó egy patch a hibajavításon kívül: pl. a Vampire The Masquerade: Redemption-höz egy(!) db patch jelent meg, és az sem hibajavított, hanem lehetővé tette azt, hogy bárhol menteni lehessen, illetve harc közben leállíthassuk a játékot és úgy osztogassuk ki a parancsainkat.
"mennek ugyanazon a konsolon az uj jatekok is" - Ez így van PC-n is. Persze egy 486-on soha nem fog futni a Doom3, de egy másfél éves gépen még eldöcög. Az öcsém gépe már lassan 3 éves és vígan játszik a Doom3-mal.
"sokkal jobban neznek ki mint a 2 eve megjelentek" - Mintha PC-n nem lenne grafikai fejlődés... Ez azért nevetséges érv, nem gondolod? Ha viszont arra gondoltál, hogy ugyanazon a hardware-en, akkor elárulom, hogy ha pixel shaderes VGA-d van, akkor ez az állítás PC-re is igaz. Van pár (relatíve) időtálló fejlesztés PC-re is (pl. T&L, pixel shader), ahol jelenleg csak az órajelek feltornászása folyik (illetve a funkcióbővítés, de ez a játékokban lassabban követhető). Nem kötelező félévente gépet fejleszteni. Sőt, én jól elvagyok a lassan 1 éves konfigommal. Akkor sem volt csúcskategória, most pláne nem az, ehhez képest minden játékot full grafikán játszom 1024x768-ban, és remekül fut mind.
"sokkal jobban lehet szorakozni azok jatekokal, sokkal jobbak is" - Ízlésről vitatkozni hülyeség. Valakinek bejönnek a konzolos játékok, valakinek nem, ezt értelmetlen összehasonítani. Ha megfigyeled, totál másképp állnak le konzolos játékot fejleszteni, mint PC-set. Tipikus konzoljáték pl. a Tony Hawk-sorozat (fix helyeken mentés, időlimit, rengeteg színes bigyó, titkos karakterek/helyek/akármik), míg mondjuk egy Wizardry 8-at nehezen tudnék konzolon elképzelni (kötetlen játékmenet - bár ebben a Morrowind jobb (de az megjelent Xboxra is), akárhol menthetsz, nyugodtabb játékmenet, a szürkeállomány intenzívebb használata). Ne akarjuk a két játékpiac termékeit összehasonlítani. Nem véletlenül fanyalognak a szakújságírók akkor, amikor egy konzolról PC-re portolt játékhoz semmi olyan pluszt nem adnak hozzá, amire a PC képes (még a Konami is igyekszik, pl. a Silent Hill-sorozatnál akárhol menthetünk, illetve a grafikát az egekbe tornázhatjuk - azért egy TFT kijelzőn 1280x1024-ben jobban mutat, mint TV-n).
"van verekedos jattek, tekken, adventure, minden fajta" - Verekedésből PC-n hiány van, ez igaz, de a piac diktálja így (szerintem mindenki sajnálja a billentyűzetét/gamepadét szétverni :))) ). Amúgy a Tekkent miért vetted külön? Az nem bunyó? Hadd kérdezzek vissza: szimulátor van konzolon? Nem ilyen akciógagyi, hanem rendes, igazi szimulátor, mint pl. a Flight Simulator-sorozat, vagy a Falcon 4.0, a JANE's-sorozat, Il-2 Sturmovik? Kötve hiszem! De ugyanezt mondhatnánk a menedzserjátékokról, akár sport, akár gazdasági menedzser-programról van szó. Kalandjáték kell? Tessék: A.G.O.N., Wanted - A Wild Western Adventure, Nancy Drew: Curse of the Blackmoor Manor, Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude, Myst IV Revelation, és ezek csak az újabbak. Óvodás szint fölé emelkedve: amire a legnagyobb igény van, abból kap a legtöbbet a vásárló. PC-n az FPS a nagy divat, ebből van a legtöbb. Ezért szidni a PC-t, mint platformot, btaság.
"esmost hogy a playstation hoz is van eger, a strategiakat is jol lehet jatszani" - Egy korábbi vitában ha jól emlékszem te vagy Dzson bizonygatta, hogy gamepaddel is lehet RTS-eket játszani. Most akkor hogy is van ez? Amúgy nem az egér teszi a stratégiai játékokat. egyrészt erre akkora igény nincs a konzolosok körében, másrészt én nehezen tudnám elképzelni, hogy egy komoly stratégiai programot -lásd pl. Rome: Total War - elbírna akármelyik konzol. -
IGAZIWILLIAMS #45 nem baj Dzsonszi,lehet tőlem egy '386-os is,ha kijön belőle röccenésmentesen egy Ninja Gaiden,Riddick,HALO 2 stb -
Csaba #44 Hehe, azért tök jó, hogy akármelyik játékfórumba téved az ember, a Konzol-Pc harc mindenütt ott van! Öröm olvasni.:-) -
Cvd #43 "a konsoel jatekokat lehet ketten jatszani" - PC-n nincs multiplayer ugye?
"tokeletesen vannak meg alkotva, bugok nelkul" - Én eddig PC-n is elvétve szívtam bugok miatt, azokat is javítottak később.
"optimiyalva vannak" - Akkor miért szaggatnak rendszresen?
"amik sokkal jobban neznek ki mint a 2 eve megjelentek" - PC-n is, akár hardwarefejlesztés nélkül is.
"es a nagy plusz, van verekedos jattek, tekken, adventure, minden fajta" - A verekedős játékokból tényleg hiány van PC-n, de nekem pl. abszolút nem hiányoznak, azokkal se játszok amik vannak. Ettől eltekintve meg éppenhogy PC-n van több fajta játék.
"a strategiakat is jol lehet jatszani" - Azt a 3 darabot ami kb van? :) -
Keldor #42 szo*j**ak le!!! -
Rockk #41 A konsoleok , ps 2, Xbox, NEM PC K!!! soha nem lesznek, es azok jatekjajik sem fognak hasonlitani a pc jatekokra. Peldaul: a konsoel jatekokat lehet ketten jatszani, tokeletesen vannak meg alkotva, bugok nelkul, optimiyalva vannak,mennek ugyanazon a konsolon az uj jatekok is, amik sokkal jobban neznek ki mint a 2 eve megjelentek, es sokkal jobban lehet szorakozni azok jatekokal, sokkal jobbak is, es a nagy plusz, van verekedos jattek, tekken, adventure, minden fajta, esmost hogy a playstation hoz is van eger, a strategiakat is jol lehet jatszani.
Konzol - tobb mint Pc. -
Rockk #40 Kurva jo volt a Halo -
xavier #39 én minden fps meg hentelőst végignyomok....
DE mi aza haló ?
hatalmas game lehet...haló haló tessék..
-
BiroAndras #38 Nekem tetszett a Halo (nem kereszt-dobozon játszottam). -
Wing Rockling #37 Tudod az összefüggések megértéséhez szükség van egy bizonyos minimum IQszintre -
archkoven #36 "...így a microfosnak csak várnia kell és a garázsa tele lesz ferrarikkal"
Hol az összefüggés???
-
#35 Mindenbizonnyal jobb lesz a HL2 meg a stalker, de az a nagy különbség, hogy azokból(tudtommal) nem csinálnak x-box-os verziót, így a microfosnak csak várnia kell és a garázsa tele lesz ferrarikkal... -
archkoven #34 "Attól, hogy valakiket lecsuknak a M$-nek még nem lesz pénze!"
Attól, hogy a gyilkost lecsukják, az áldozat még nem fog feltámadni.
Hagyjuk inkább futni?
Mi fogja visszatartani az ismétléstől? -
Sityi #33 Mind1, nem veszekedni akarok, csak Dzsonon akadtam ki egy kissé, amiért PC-nek nevezte az X-Boxot. -
#32 "Miért, hogy kell X-Boxból PC-t csinálni?"
Hát van aki ezzel szórakozik, én nem, talán azokat kéne kérdezni.
"Ja, amúgy PS2-höz is van egér, meg billentyűzet, meg valami nagyon alfa-állapotú Linux (bár ezeket én pár éve hallottam, nem tudom, él-e még a projekt). Az is innentől PC, nem?"
Remélem nem.
Amúgy egér, billentyüzet, linux, még sok más platformhoz tartozik, amelyek egyáltalán nem tartoznak a pc kategóriájába.
-
Sityi #31 Miért, hogy kell X-Boxból PC-t csinálni?
Ja, amúgy PS2-höz is van egér, meg billentyűzet, meg valami nagyon alfa-állapotú Linux (bár ezeket én pár éve hallottam, nem tudom, él-e még a projekt). Az is innentől PC, nem? -
Skyline #30 Hogy védik a fosukat HL2 és STALKER elen esélytelen ez a prog....A HALO 1 is számomra egy hentelős izé volt némi csapatjátékra és frankó MI-re alapozva semmi más... -
#29 Attól, hogy valakiket lecsuknak a M$-nek még nem lesz pénze!
Ha a M$ és a kiadók nem hajlandók tudomásul venni, azt hogy net is van a világon arra nem bizti hogy az a jó politika, hogy a júzert baszogassuk.
Igazad van a box nem pc, de sokkal kevesebbet kell bütykölni ahhoz hogy azt csinálj belőle, mint monnyuk egy ps2-t;))) -
#28 -
archkoven #27 Hú ez a rohatt mocskos Microfos már megint pénzt akar csinálni a pénzéből fejlesztett és kiadott játékból, ahelyett, hogy pénzzel támogatná a warezoldalakat amikről a kalóz változatok letölthetők. Meg ez a szemét egy konzollá alakított PC-t konzolnak mer nevezni, és ami még csúnyább még pénzt is mer kérni érte a vásárlóktól.
Hogy ezeknek mi mindenhez van pofájuk!!!
Fujj -
Wing Rockling #26 Amúgy Háló száxx, nem bírom a futurisztikus cuccokat -
Wing Rockling #25 Na ez szar szöveg volt -
quentit #24 Ha kész van MIÉRT nem kapható. Persze, hogy a rajongók elcsórják. Ki kell adni net-en is, hogy ott már 1 hónappal a bolti megjelenés előtt kapható legyen. Ha ez negatívan hatna a játékboltok helyzetére, akkor lehet a helyükre autópályát vagy bármi hasznosabbat építeni -
#23 Nem kell sajnálkozni, csak magatorokat írjátok le, hogy csak azért köptök le egy játékot mert MS a kiadó ... -
#22 az -
Sityi #21 Bazz, Dzson az Xbox egy erősen módosított, PC-alkatrészekből összerakott konzol!!! Nézz meg mondjuk egy normál, utcai Golfot vagy Swiftet, meg nézz meg egy olyan tuningszörnyet, amire a gazdája ráköltött pár milliót! Ugyanaz? Nem? Naugye! A X-nek is kb, annyi köze van a PC-hez, mint az utcai kocsinak a tuningszörnyhöz. -
#20 Nekem is hasonló van, sry! -
#19 Ez aztán vélemény. -
#18 nem MS, hanem Bungie ;) MS csak a kiado ... -
#17 Én sem láttam semmi különlegeset a halo 1-ben, ráadásul még szaggat is dobozon, de aki pénzt ad ki egy mikrofos "konzolért" (integrált P3/733 alaplap + nvidia chip (közös memórián LOL) + dvd rom, egy az egyben PC tehchológia), az kénytelen önigazolásként vernie magát a (másolt) játékaira hogy pénzt adott ki azért a M$ marketing átverésért... -
#16 nevetséges...
az elsővel sem játszottam, holott az FPS-eket mind kipróbálom.
már csak azért sem, mert Microfos...
-
kowajano #15 szánalmasan szar játék ugyhogy kit érdekel hogy ellopták -
#14 "A vállalat közleménye leszögezi, hogy a kalóz verzió felbukkanása nem változtat a korábbi terveken, és - a szintén rendkívül népszerű Half-Life második részével ellentétben - a játék megjelenése nem szenved semmilyen késedelmet."
A HL2-nél a forráskódot lopták el, itt pedig a lefordított, működő játékot. Nagy különbség! -
#13 Pfff... elvileg az összes megjelenő játéknál ez a szitu, csak nem szokták reklámozni. Amíg a készítők úgy nem döntenek, hogy ingyen és bérmentve letöltheted valamelyik oldalról, addig az illegális verziót birtokló személy büntethető. -
HUmanEmber41st #12 volt "szerencsém" a HALO 1 hez bolti xboxon, aztán PC-n is. Ha a HALO2 is olyan lesz boxon, mint az 1 akkor mindenki büntetve van a vásárló és a kalóz is... :) -
#11 igaz. ;)
mondjuk enegm nem sikerült eddig se feltüzelni a HALO-jukkal. Nem az én világom...