Csökken az amerikai kutatók száma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viszont a számítástechnikához férfiak körében jellemzõ ismeretek szükségesek (gépszereléstõl kezdve a programozáson át a monitorok cipeléséig - és hidd el, mindegyik elõfordul)

Drága férfisovin lenedõ vagy éppen már aktív IT-sek!
Próbáljátok a témát átgondolni a tanulási képességek, a kombináló képességek, és nem utolsó sorban a kitartás szempontjából. Továbbá azon is el lehet tûnõdni, hogy lassacsakán IT egyre inkább megfelel a távmunka követelményeinek. Továbbá, hogy egyes nõnemû lények jólva többet teljesítenek mint azok a férfiak akik oly büszkék magukra. Mivel az IT nem követel semmiféle kiugró fizikai jellemzõt, tudomásul lehet venni, hogy nem egyértelmûen férfi szakma.
Tudni mert azokon a helyeken alíg van lány! Van egy suli, abban a városban ahol én is tanulok, szóval ott a második éffolyam lány tagjait megszámolhatnám a két kezemen!!!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Ha én lennék a világura, akkor minden suliban ahol van számtech tagozat nyitnék mellé még egy varrónõit is.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Mindenki foglalkozzon, azzal, amihez ért.
Ami nem megy, azt ne erõltessük...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Hasonló fordult meg az én fejemben is, csak csúnyább volt a kifejezés...
AL7
Nekem meg ez a vicc:
- Honnan lehet tudni, hogy szõke nõ használta utoljára a számítógépet?
- Rúzsfoltok vannak a joystick-on...

Mikor meglattam a cikk cimet eloszor erre gondoltam: Ki a fraszt erdekel ? 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!