947
-
antijedi #31 akkor neked a 2. mohaa is jó lenne enyi erővel :) -
Christian #30 király lesz, csak sztem comamndos 2 höz hasonló folytatást kellett volna csinálni, mert sztem az überbrütal game volt:)
De ha lesz ebben Normandiai partraszállás ( mert azt olvastam vhol), akkor az mindenért kárpótol -
#29 Gondolom azért, mert kellett egy név, amivel majd eladhatják, és talán azért is, hogy azért legyen egy cseppnyi köze hozzá, mégha nem is azt a műfajt fogja képviselni, amit az előző részek.
Esetleg még azért, mert többségben azok csinálják, akik az eddigi részeket? Bár azt nem tudom, hogy milyen arányban... :-) -
#28 Az a lényeg hogy ez egy jó kommandos játék legyen :) -
antijedi #27 okkor mért kellet neki egyátalán a comandos nevet adni? köze nincs hozzá -
#26 Nem szabad úgy felfogni, hogy a Commandos folytatása... hiszen itt már biztos, hogy teljesen más stratégiát igényel a játék.
Szerintem ezért sem lett az a címe, hogy Commandos 4. :-) -
#25 Egyett ertek veled. -
#24 Hivatalos oldal -
#23 Istenmenccsss!!!!!!!!!!Inkább iszok kénsavat. -
#22 Ne adj nekik ötletet -
#21 sok idióta nem tudott vele játszani, ezért csinálnak inkább egy FPSt -
#20 mé lenne bukás? mi nem teccik? -
antijedi #19 nah ez lesz csak aztán az igazu bukás..., pedig aszitem commandos 3nál már nem tudják tovább rontani a dolgot... :((( -
#18 nekem meg a CoD :) mondjuk ők csinálták a mohaat is :) -
#17 Remélem ez a Commandos Strike Force nem Star Force 3 védelemmel jön majd. De jól hangzik Strike Force és Star Force. :) -
#16 Hmm...az itteni képek alapján egész fasza lesz majd a játék, bár nemtom, hogy az Eidos most fps terén milyet alkot, de ha olyan szintűt, mint amilyen a commandos előző változatai volt, akkor igencsak ígéretes számomra a játék. Amúgy rápillantva a képekre, egyből MOHAA feelingem lett :) -
#15 EGy ujabb háborús játék :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14 Hát ez nagyon szép lesz csak még messze van -
#13 jó ez igy :) -
#12 ja, és bocs a nagy képekért, majd lekicsinyítem őket vmikor, most lusta vagyok rá -
#11 4. illetve az 5., meg az 1. részhez volt kiegészítő is -
#10 kíváncsi vagyok milyen elsz a gém, egy biztos, hogy a graf nem lesz csúnya, hasonlít a codra, biztos jó lesz, és remélem nem csúszik a megjelenés, miben az Eidos nagymester
stratégiából fps, hmmm :) -
#9 ez a commandos folytatása lenne? hanyadik rész is? -
#8 FPS-ben jó lesz. -
N1 #7 Igéretes -
#6 -
#5 -
#4 -
#3 -
#2 -
#1 Commandos Strike Force - hivatalosan is
Multiplatform - 2004-10-14 12:53:00 Szólj hozzá!
A nyár elején megszellõztetett Commandos folytatás most hivatalos formában is bejelentésre került az Eidos részérõl, számos új információt és az elsõ képeket szolgáltatva a nagyérdemûnek. A legfontosabb újítást már tudjuk: szakítva a korábbi hagyományokkal ezúttal egy FPS keretében irányíthatjuk elit osztagunkat Franciaországon, Norvégián és Oroszországon keresztül. A korábbi részekbõl jól ismert karakterek (Green Beret, mesterlövész, kém) között továbbra is kedvünk szerint váltogathatunk, így az akciók menetének kidolgozása ismét a mi reszortunk lesz. Megjelenése 2005 tavaszán esedékes PC-re, PS2-re és Xbox-ra, az elsõ képek pedig a galériában vizsgálhatók meg.
info: 576 Online