947
-
#71 de eltolták jövőre -
#70 ezzel a gémmel meg mi van? ne mtud róla vki vmit? -
#69 vid -
#68 a büdös életbe télleg:)na jó csúszhat egy-két hetet
sztem isten lesz a gáma,de nem akarom elkiabálni -
#67 ... szerint idén tavasszal jön ki.
még van 2 nap belőle. -
#66 1et értek
de hamá SWAT akkor inkább R6! -
#65 talán ezt a sorozatot a SWAT-hoz tudnám hasonlítani, ott is az első 2 rész után jött egy taktikai FPS. Itt is az lesz... (röviden)
A SWAT-al én is így voltam, az első 2 rész nemigazán jött be, de a 3. az nálam nagy befutó volt... ;) -
#64 az eddigi commandos-ok sose jöttek be nekem -
#63 de most az elődről volt szó... -
#62 de ez nem FPS -lessz? -
#61 Commandos 1-2 -
#60 nem, mért mi az előd? -
#59 nya, a videókat csak most volt időm megnézni.
nem lesz rosz gém, a CoDra szerintem erősen hajaz, de mondjuk az nekem nagyon bejött, a többi VHII-es nem nagyon, de a CoD igen, valszeg ez is fog tetszeni, jónak tűnik. MOndjuk 2 láttam ruhalopást, ugyan az az anim, hogy átöltözik végigsimítja magát erre figyelhettek volna, de ez részletes kérdés azért jónak tűnik. -
#58 Ember... Játszottál az előddel?:)
Amúgy tényleg keveréknek tűnik. Csak ne rakták volna bele a Commandos nevet... -
#57 huuú, ez jónak tünik!
H&D2 és CoD keveréknek nézem (de azoknál jobb) -
#56 új vid
hmm ...
lehet majd qrválkódni ?!
:D -
#55 Még annyit hogy a játék újságoknak 100%lékot kellett volna adni a commandos 1 és 2-re.Szerintem mindenki tudja miért.
Az a játék a commandos, amit most elővesz valaki, aki még nem ismeri, és leesik az álla hogy ilyen van. -
#54 Hát igen egy olyan játékot vesztettünk el, amit sajnos qurvára nem lehet pótólni egy fps-el, hiába néz ki jól.
Amúgy szerintem nem volt bukás a commandos 3.Legalábbis nekem.A tény az hogy elkurták az irányítást,meg a 3d terep nem igazán volt az igazi ehez a játékhoz.De legalább éreztem benne a commandost.
Tehát maratt az 1ső és 2sodik rész kijátszása ujra. -
#53 A jó öreg Commandost már nem látjuk viszont
Azért az E3-as videó alapján lehet reménykedni, hogy nem csak egy trendi játék lesz belőle, sőt, még abban is lehet reménykedni, hogy a hangulat is megmarad, de ez már tényleg nem az a Commandos... Sőt, ez szinte nem is Commandos:) Legyen ez csak a Strike Force... -
Pardon22 #52 mire várható a megjelenés? nem tudjátok? -
#51 Nekem is tetszik.Nagyon jó hogy lehet folytogatni,késtdobálni,nyakatkitörni és ha jól láttam ruhátváltani :) -
teccik.
bár ez a Commandos, már nem az a Commandos. -
#49 E3 movie -
#48 Ez mikor fog megjelenni? -
#47 silány minőségű vid -
Lupis #46 Miköze ennek a commandoshoz ha fps lesz? -
#45 vagyis hidden n dangerous lett belole ? :) -
#44 remélem nem lesz sablonos. -
#43 olyan COD-os sztem... meghintve egy kis SplinterCell-el -
#42 tré minőségű.
ez most tps vagy fps lesz ?
-
#41 Trailer -
#40 -
#39 -
#38 A Commandos első és második része volt az igazi... :)És az tényleg stratégia volt! -
#37 Én is egyetértek,ilyen fps játék ezer van a piacon a Commandos mindig is egyedi volt.Ezt az egy játékot vártam a Comm3 óta(amit nagyon elbasztak),de úgy látom ezzel sem fogok játszani.:(
Miért nem adnak ki a 2-höz vagy 3-hoz kiegészítőket???Csinálnak új pályákat esetleg 1-2 új karakter és kész.Nem mintha olyan bonyolúlt lenne! -
antijedi #36 az az első mohaaa ugyebbár (én csak pcvel kalkulálok, konzol nem érdekel :P)
csak azt mondtam ako neked egy újabb mohaa is jólenne amiben van partraszállás... :) -
Christian #35 upsz, akarom mondani, honnan tudod, hogy lesz bene? -
Christian #34 az hányadik hadjáratban van? -
#33 na jah, a játékban a partraszállós rész iszonyat csúcs :) -
Christian #32 mármint az allied assault? azt párszor végigvittem:)