947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • GrimReaper78
    Ez másolásvédelmi hibaüzenet. Nézd át a registry-t, hogy van-e benne "visszamaradt" másolásvédelem kulcs, és azokat töröld ki. Ha így sem emgy, akkor állítsd win2000 kompatibilisre a demo .exe-jét.
  • GrimReaper78
    Újra letöltöd.
  • Shep
    Hát érdekes a játék, nem tudom másnál is így van e, de nállam olyan mintha az egész be lenne gyorsítva. A dockos pályán hardon sec perc alatt rongyá lőttek, normalon már jobb volt a helyzet.
  • Speedbreaker
    szerintem túl call of duty-s. De ti tudjátok. nem szólok bele

"jah de tőled nem is várt senki mást :)"
    ^
  • dardevil
  • ChevyG #146
    lehuztam demot
    fincsi
  • z0ty4
    hali.

elinditanám a játékot és ezt a hibát irja:

A Required security module can not be activated.This program can not be executed.

tudja vki mi ez ?
  • ChevyG #144
    odabasz
  • DioSr50
    csátok!
    a hardwired-rol huztam a demot és crc hibás!ezzellen mit tok tenni hogy jó legyen??
    segitségeteket előre is köszönöm
  • Eisenhower
    nálam semmi ilyen gond nincs.
  • Serpa
    teljesen jobra húzom az egér érzékenységet, de így is nehézkes a mozgás.

másnál?
  • ThugEdge
    legalább ez jól lesz optimalizálva,nagyon jó lesz
  • Eisenhower
    hát szerintem meg nagyon is jó gém csak rövid. sztem ahhoz képest hogy a pyro-nak ez az első fps gémje nagyon is jó. meg nem tudni még a full-t milyen mert ugy vettem észre hogy hiába állítod át a részletességet semmi változás. lehet a full sokkal szebb lesz. bár nálam a hangulat a lényeg elsősorban
  • Glpetyus
  • Thanatos
    jah de tőled nem is várt senki mást :)
  • Speedbreaker
    szerintem elég ratyi játék. :D
  • Thanatos
    ;)
    szvsz ez a game a tipikus esete annak hogy nem kell utlratápos csilivili grafika ahoz hogy egy game a demo alapján igéretesnek tünjön... :) eleinte énse biztam benne hogy a commandosbol jo fps-t csinálnak de ugytünik mégis sikerül nekik :)
  • Glpetyus

Na,végre vmi ami idáig mindenkinek bejön :)
  • Serpa
    most olvasom HW ről.
    "a felbontás állításához meg kell buherálni a megfelelő *.cfg fájlt, ami a config mappában található, és JuegoVer.cfg névre hallgat. A megfelelő sorokban kell átírni a számokat a kívánt értékre, és a játék így fog elindulni."
  • Thanatos
    hát szvsz annak ellenére hogy fps sokkal több köze van commandoshoz mint a 3. résznek, elgalábbis nekem sokkal jobban bejön :)
  • ThugEdge
    azt hogy kell csinálni,hogy jöjjenek velem a haverok?mert megindultam berettel de nem jött senki utánam,meg ugye tudok váltani a sniperesre
  • Newfronter
    Nekem nem volt problémám vele, ment minden gond nélkül...
  • thiefpaper
    Sajnos a másik küldetés már fogja a gépem, de ez van. :(
  • Newfronter
    Demó alapján azt mondom hogy jó, de sajnos elég rövid volt, kb mintha tutorialt nyomtam volna.... de legalább láttuk, hogy jó lesz ez, grafika meg olyan átlagos.
  • thiefpaper
    Első benyomások:
    Nincsen jó gépem szóval a grafikára azt mondom, hogy szuper és elszaladgál bőven. Egyenlőre csak a kémmel voltam (ameddig le nem gyilkolásztak)
    + betöltő óra klassz :)
    + a töltési idő sem rossz
    + menü és a zene tényleg jó
    + az emberünk mozgása jó, guggolásban szerintem az egyik legjobb amit láttam

- végtelen pénzérme: maga az ötlet jó, hogy ezzel lehessen elcsalogatni a németeket, de hogy végtelen számú legyen az nem. Bár lehet, hogy ez csak nehézségi foktól függ (easy-n mentem).
    - hangosan is az emberek mögé lehet lopakodni, még csak sétálni sem kell (Thief-ben már régen lekaszaboltak volna ilyenért)

Összeségében az 5. perc játék után elég meggyőző, kíváncsi leszek a kommandó másik két tagjára is. :)
  • Shep
    thx.
  • DioSr50
    én már szedem a hardwired-ről jól jön!
    de én a játékot csak holnap nézem meg mert alkolhol party lesz!:D::D:D::D
    mindenkinek party-ban gazdag estét!
  • Serpa
    márc 17
  • Glpetyus
    hangulatos
  • Shep
    A fullt mikorra igérik?
  • thiefpaper
    A menüképek jók, az első benyomás lényeges. :)
  • Eisenhower
  • Serpa
    igazi, vérbeli háborús zene?
    dobpergés meg minden.
  • Eisenhower
  • Glpetyus
  • Eisenhower
    sztem rohadt jó a menüje. a zene is!
  • Eisenhower
  • Glpetyus
    rakjatok be saját képeket :)
  • Eisenhower
    szerintem a demo miatt nem lehet... de csak annyi volt hogy gyorsan ránéztem
  • Serpa

ez egy demo.