947
-
GrimReaper78 #151 Ez másolásvédelmi hibaüzenet. Nézd át a registry-t, hogy van-e benne "visszamaradt" másolásvédelem kulcs, és azokat töröld ki. Ha így sem emgy, akkor állítsd win2000 kompatibilisre a demo .exe-jét. -
GrimReaper78 #150 Újra letöltöd. -
#149 Hát érdekes a játék, nem tudom másnál is így van e, de nállam olyan mintha az egész be lenne gyorsítva. A dockos pályán hardon sec perc alatt rongyá lőttek, normalon már jobb volt a helyzet. -
#148 szerintem túl call of duty-s. De ti tudjátok. nem szólok bele
"jah de tőled nem is várt senki mást :)"
^
-
#147 -
#146 lehuztam demot
fincsi -
#145 hali.
elinditanám a játékot és ezt a hibát irja:
A Required security module can not be activated.This program can not be executed.
tudja vki mi ez ? -
#144 odabasz -
DioSr50 #143 csátok!
a hardwired-rol huztam a demot és crc hibás!ezzellen mit tok tenni hogy jó legyen??
segitségeteket előre is köszönöm -
#142 nálam semmi ilyen gond nincs. -
#141 teljesen jobra húzom az egér érzékenységet, de így is nehézkes a mozgás.
másnál? -
#140 legalább ez jól lesz optimalizálva,nagyon jó lesz -
#139 hát szerintem meg nagyon is jó gém csak rövid. sztem ahhoz képest hogy a pyro-nak ez az első fps gémje nagyon is jó. meg nem tudni még a full-t milyen mert ugy vettem észre hogy hiába állítod át a részletességet semmi változás. lehet a full sokkal szebb lesz. bár nálam a hangulat a lényeg elsősorban -
#138 -
Thanatos #137 jah de tőled nem is várt senki mást :) -
#136 szerintem elég ratyi játék. :D -
Thanatos #135 ;)
szvsz ez a game a tipikus esete annak hogy nem kell utlratápos csilivili grafika ahoz hogy egy game a demo alapján igéretesnek tünjön... :) eleinte énse biztam benne hogy a commandosbol jo fps-t csinálnak de ugytünik mégis sikerül nekik :) -
Na,végre vmi ami idáig mindenkinek bejön :) -
#133 most olvasom HW ről.
"a felbontás állításához meg kell buherálni a megfelelő *.cfg fájlt, ami a config mappában található, és JuegoVer.cfg névre hallgat. A megfelelő sorokban kell átírni a számokat a kívánt értékre, és a játék így fog elindulni." -
Thanatos #132 hát szvsz annak ellenére hogy fps sokkal több köze van commandoshoz mint a 3. résznek, elgalábbis nekem sokkal jobban bejön :) -
#131 azt hogy kell csinálni,hogy jöjjenek velem a haverok?mert megindultam berettel de nem jött senki utánam,meg ugye tudok váltani a sniperesre -
Newfronter #130 Nekem nem volt problémám vele, ment minden gond nélkül... -
thiefpaper #129 Sajnos a másik küldetés már fogja a gépem, de ez van. :( -
Newfronter #128 Demó alapján azt mondom hogy jó, de sajnos elég rövid volt, kb mintha tutorialt nyomtam volna.... de legalább láttuk, hogy jó lesz ez, grafika meg olyan átlagos. -
thiefpaper #127 Első benyomások:
Nincsen jó gépem szóval a grafikára azt mondom, hogy szuper és elszaladgál bőven. Egyenlőre csak a kémmel voltam (ameddig le nem gyilkolásztak)
+ betöltő óra klassz :)
+ a töltési idő sem rossz
+ menü és a zene tényleg jó
+ az emberünk mozgása jó, guggolásban szerintem az egyik legjobb amit láttam
- végtelen pénzérme: maga az ötlet jó, hogy ezzel lehessen elcsalogatni a németeket, de hogy végtelen számú legyen az nem. Bár lehet, hogy ez csak nehézségi foktól függ (easy-n mentem).
- hangosan is az emberek mögé lehet lopakodni, még csak sétálni sem kell (Thief-ben már régen lekaszaboltak volna ilyenért)
Összeségében az 5. perc játék után elég meggyőző, kíváncsi leszek a kommandó másik két tagjára is. :) -
#126 thx. -
DioSr50 #125 én már szedem a hardwired-ről jól jön!
de én a játékot csak holnap nézem meg mert alkolhol party lesz!:D::D:D::D
mindenkinek party-ban gazdag estét! -
#124 márc 17 -
#123 hangulatos -
#122 A fullt mikorra igérik? -
thiefpaper #121 A menüképek jók, az első benyomás lényeges. :) -
#120 -
#119 igazi, vérbeli háborús zene?
dobpergés meg minden. -
#118 -
#117 -
#116 sztem rohadt jó a menüje. a zene is! -
#115 -
#114 rakjatok be saját képeket :) -
#113 szerintem a demo miatt nem lehet... de csak annyi volt hogy gyorsan ránéztem
-
ez egy demo.