947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • Gabe18
    IRC-n vannak tudtommal szobák ahol hamarabb adják az infót,de azokat a cimeket "egyszerü halandó" nem könnyen szerzi meg...
    Majd kirakják nforce-ra is.Elég friss az is.
  • Thanatos
    a jó helyet bővebben? mert az nforce-on énis néztem és ot ttényleg nincs, egy bizonyos torrentoldalon már van de azért érdekelne hol van az nforce-nál frisebb info ami hasonloan sorolja fel a dolgokat :)
  • Eisenhower
    jó helyen nforce-on még nincs. multkor is volt egy riliz ami nforce-on csak 1 órával később került fel :P
  • Thanatos
    nekem emgfelel a clone is :) sőt inkább a clone mint a crackelt :)
  • Thanatos
    ezt hol látod?
  • Eisenhower
    ma vagy holnap sztem lesz belőle crack-elt ^.^ szerintem
  • Eisenhower
    Commandos.Strike.Force.CloneDVD-Unleashed
  • Thanatos
    dejó...
  • grebber
    2006-03-10 PlayStation 2 Commandos Strike Force (c) Eidos *FULLDVD* *PAL* MRN 19x50 MB
  • Thanatos
    énis azt hittem hogy ez lessz de nem :) legalábbis demo alapján :)
  • BADE
    most szedem lefelé,de nem sok reményt fűzök hozzá,alapból ott el van cseszve,hogy FPS!Minek ennyi tucatgame ugyanabból a fajtából?Akkor már inkább játszok a COD-dal vagy a Mohaa-val...
    Nagy salódás lesz,legalábbis nekem tuti!
  • gstup
    Sziasztok!

Adawerrel is próbáltam már és spybot search and destoyal is,de még mindig regisztrit ir ki hibának,tudom uncsi már hogy felhozom ezt a témát,de még vlmit lehet csinálni?Előre is thx a helpet!
  • Serpa
    team tactics
    http://www.playware.hu/index.php?page=letoltes&id=1924
  • zoltang
    "[MOVIE] Commandos Strike Force
    [2006. február 28. @ 12:22 - Berkenye]
    Az Eidos kiadta Commandos Strike Force című második világháborús FPS-ük első "diary" videóját. A fejlesztői jegyzet szokás szerint folytatódik majd egészen a játék megjelenéséig. Az első fejezet három percben mutatja be több fejlesztő kommentálásában a játék elkészítésének néhány fázisát.

COMMANDOS STRIKE FORCE 'DIARY'
    (Movie - 8,92 MB)
    "
  • McFrost
    kipróbáltam a demot, ígéretes , kissé darabos ATI 9600 pro és 512 ram mellé 800*600 on
  • Serpa
    fejlesztői napló
  • ThugEdge
    1 tab billentyűvel tudol átváltani a kikötős küldinél a sniperesre
    2 tört még nincs de töretlen sem
  • Eisenhower
    a saját honlapján rányomtam a buy-ra utána az amazonra ott márc 17 van.
  • thiefpaper
    Gamespot-on még mindig április 4-ét írnak.
  • DjScott
    nameg van a demo igaz szarul meg yradeon 9250 nem elég vagy mi? a másik valahogy nem jöttem rá hogy tudok miukit változtatni.Tört werzió vanmár valahol?
  • Serpa
    túl unalmas lenne az "ÉLET".
  • Thanatos
    istenem..., és az iylenekt vajon miért nem vágják ki a modok? nc...
  • tomee14
    kuki maker
  • Eisenhower
    2006 március 17. BAZMEG
  • tomee14
    szted mi bazmeg a játék
  • Serpa
    micsoda?
  • tomee14
    miko lesz kész?
  • z0ty4
    UNINSTALL

• gstup
    Sziasztok!Nekem sem indul,a security miatt,pedig mindent kipróbáltam az itt leirtakból!Esetleg ha van még ötlete vlkinek ossza meg nyugodtan!:)Üdv mindekinek!
  • Glpetyus

Hát nemtudom...

Nálatok hogy fut ?
    Nálam egy 6600 GT-n (nem inno :)),jól fut HA nincs harc...ha jön az ellen leesik 20-25-re
    Gyári beállitásokkal...800x600-on
  • babus
    Nekem sem indul.Registryben amit tudtam ki töröltem,Win2000 komp mégsem jó.
  • priluki
    Nagyon kira lesz ez a game.. :)
  • Axl Rose
    Akinek "security"-s problémája van, ajánlom azoknak ajánlom az Ad-Aware SE 1.06 és a Spybot - Search & Destroy nevű programokat, ezek kipucolják a felesleges registry bejegyzéseket.
    És láss csodát, elindul...
  • icewolf
    Igen... Ennyire elmaradott FPS ma már nem igen jelenik meg... De tényleg...
  • Eisenhower
    kis okosság ^^

Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines:

.resolution ( 1280.000000 1024.000000 )
    .resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 )

Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well:

.bMarketingWhenExit 0
    .bLoadSaveEnable 1

.bMenusExtrasActivo 1

Their use is quite self explanatory.

Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want an extra difficulty level go to "my documents" there's a folder called CSF_data, open profile with wordpad then change this line COMMANDO_DIF or smth by setting it to 1.

Nice find sick
  • FlyHigh
    le tudja nekem valaki írni hogy a registy-ben hol találom a visszamaradott starforce nightmare file-okat? nekem is security problémám van! thx!
  • edios
    Ez egy yo gamma lesz, szerintem nagyon igényesen meg van csinálva már a demó is, és eszméletlenül jól optimalizálták az engine-t,másodpercek alatt betölt, és (főleg ahhoz képest) szép kis grafikája van 800*600on is!

Talán még a demóval kapcs megjegyezném, hogy 6-700mega vs 10perc játékidő
  • kilyking

Nem akar elindulni mindig azt a security hülyeséget írja ki.Mit kell ilyenkor csinálni?
  • Eisenhower