947
-
Gabe18 #191 IRC-n vannak tudtommal szobák ahol hamarabb adják az infót,de azokat a cimeket "egyszerü halandó" nem könnyen szerzi meg...
Majd kirakják nforce-ra is.Elég friss az is. -
Thanatos #190 a jó helyet bővebben? mert az nforce-on énis néztem és ot ttényleg nincs, egy bizonyos torrentoldalon már van de azért érdekelne hol van az nforce-nál frisebb info ami hasonloan sorolja fel a dolgokat :) -
#189 jó helyen nforce-on még nincs. multkor is volt egy riliz ami nforce-on csak 1 órával később került fel :P -
Thanatos #188 nekem emgfelel a clone is :) sőt inkább a clone mint a crackelt :) -
Thanatos #187 ezt hol látod? -
#186 ma vagy holnap sztem lesz belőle crack-elt ^.^ szerintem -
#185 Commandos.Strike.Force.CloneDVD-Unleashed -
Thanatos #184 dejó... -
#183 2006-03-10 PlayStation 2 Commandos Strike Force (c) Eidos *FULLDVD* *PAL* MRN 19x50 MB -
Thanatos #182 énis azt hittem hogy ez lessz de nem :) legalábbis demo alapján :) -
#181 most szedem lefelé,de nem sok reményt fűzök hozzá,alapból ott el van cseszve,hogy FPS!Minek ennyi tucatgame ugyanabból a fajtából?Akkor már inkább játszok a COD-dal vagy a Mohaa-val...
Nagy salódás lesz,legalábbis nekem tuti! -
gstup #180 Sziasztok!
Adawerrel is próbáltam már és spybot search and destoyal is,de még mindig regisztrit ir ki hibának,tudom uncsi már hogy felhozom ezt a témát,de még vlmit lehet csinálni?Előre is thx a helpet! -
#179 team tactics -
#178 http://www.playware.hu/index.php?page=letoltes&id=1924 -
zoltang #177 "[MOVIE] Commandos Strike Force
[2006. február 28. @ 12:22 - Berkenye]
Az Eidos kiadta Commandos Strike Force című második világháborús FPS-ük első "diary" videóját. A fejlesztői jegyzet szokás szerint folytatódik majd egészen a játék megjelenéséig. Az első fejezet három percben mutatja be több fejlesztő kommentálásában a játék elkészítésének néhány fázisát.
COMMANDOS STRIKE FORCE 'DIARY'
(Movie - 8,92 MB)"
-
#176 kipróbáltam a demot, ígéretes , kissé darabos ATI 9600 pro és 512 ram mellé 800*600 on -
#175 fejlesztői napló -
#174 1 tab billentyűvel tudol átváltani a kikötős küldinél a sniperesre
2 tört még nincs de töretlen sem -
#173 a saját honlapján rányomtam a buy-ra utána az amazonra ott márc 17 van. -
thiefpaper #172 Gamespot-on még mindig április 4-ét írnak. -
DjScott #171 nameg van a demo igaz szarul meg yradeon 9250 nem elég vagy mi? a másik valahogy nem jöttem rá hogy tudok miukit változtatni.Tört werzió vanmár valahol? -
#170 túl unalmas lenne az "ÉLET". -
Thanatos #169 istenem..., és az iylenekt vajon miért nem vágják ki a modok? nc... -
#168 kuki maker -
#167 2006 március 17. BAZMEG -
#166 szted mi bazmeg a játék -
#165 micsoda? -
#164 miko lesz kész? -
#163 UNINSTALL
-
gstup #162 Sziasztok!Nekem sem indul,a security miatt,pedig mindent kipróbáltam az itt leirtakból!Esetleg ha van még ötlete vlkinek ossza meg nyugodtan!:)Üdv mindekinek! -
Hát nemtudom...
Nálatok hogy fut ?
Nálam egy 6600 GT-n (nem inno :)),jól fut HA nincs harc...ha jön az ellen leesik 20-25-re
Gyári beállitásokkal...800x600-on -
babus #160 Nekem sem indul.Registryben amit tudtam ki töröltem,Win2000 komp mégsem jó. -
priluki #159 Nagyon kira lesz ez a game.. :) -
Axl Rose #158 Akinek "security"-s problémája van, ajánlom azoknak ajánlom az Ad-Aware SE 1.06 és a Spybot - Search & Destroy nevű programokat, ezek kipucolják a felesleges registry bejegyzéseket.
És láss csodát, elindul... -
#157 Igen... Ennyire elmaradott FPS ma már nem igen jelenik meg... De tényleg... -
#156 kis okosság ^^
Open the config folder in your commandos directory, then open the file JuegoVer.cfg (with something like wordpad) and change these lines:
.resolution ( 1280.000000 1024.000000 )
.resolutionNTSC ( 1280.000000 1024.000000 )
Those are originally set to 800 and 600, change them to your desired resolution. While you are at it you can change these as well:
.bMarketingWhenExit 0
.bLoadSaveEnable 1
.bMenusExtrasActivo 1
Their use is quite self explanatory.
Additionally if you want to another difficulty make sure you have bLoadSaveEnable set to 1. That way you can create a profile (this way your settings in the options menu will be stored in a profile as well). If you want an extra difficulty level go to "my documents" there's a folder called CSF_data, open profile with wordpad then change this line COMMANDO_DIF or smth by setting it to 1.
Nice find sick -
#155 le tudja nekem valaki írni hogy a registy-ben hol találom a visszamaradott starforce nightmare file-okat? nekem is security problémám van! thx! -
#154 Ez egy yo gamma lesz, szerintem nagyon igényesen meg van csinálva már a demó is, és eszméletlenül jól optimalizálták az engine-t,másodpercek alatt betölt, és (főleg ahhoz képest) szép kis grafikája van 800*600on is!
Talán még a demóval kapcs megjegyezném, hogy 6-700mega vs 10perc játékidő -
Nem akar elindulni mindig azt a security hülyeséget írja ki.Mit kell ilyenkor csinálni? -