Commandos: Strike Force
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem lesz rosz gém, a CoDra szerintem erõsen hajaz, de mondjuk az nekem nagyon bejött, a többi VHII-es nem nagyon, de a CoD igen, valszeg ez is fog tetszeni, jónak tûnik. MOndjuk 2 láttam ruhalopást, ugyan az az anim, hogy átöltözik végigsimítja magát erre figyelhettek volna, de ez részletes kérdés azért jónak tûnik.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Amúgy tényleg keveréknek tûnik. Csak ne rakták volna bele a Commandos nevet...
Az a játék a commandos, amit most elõvesz valaki, aki még nem ismeri, és leesik az álla hogy ilyen van.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Amúgy szerintem nem volt bukás a commandos 3.Legalábbis nekem.A tény az hogy elkurták az irányítást,meg a 3d terep nem igazán volt az igazi ehez a játékhoz.De legalább éreztem benne a commandost.
Tehát maratt az 1sõ és 2sodik rész kijátszása ujra.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Azért az E3-as videó alapján lehet reménykedni, hogy nem csak egy trendi játék lesz belõle, sõt, még abban is lehet reménykedni, hogy a hangulat is megmarad, de ez már tényleg nem az a Commandos... Sõt, ez szinte nem is Commandos😊 Legyen ez csak a Strike Force...
Next PC upgrade: 2022
Voltam zárás előtt. _______________
Miért nem adnak ki a 2-höz vagy 3-hoz kiegészítõket???Csinálnak új pályákat esetleg 1-2 új karakter és kész.Nem mintha olyan bonyolúlt lenne!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
csak azt mondtam ako neked egy újabb mohaa is jólenne amiben van partraszállás... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De ha lesz ebben Normandiai partraszállás ( mert azt olvastam vhol), akkor az mindenért kárpótol<#idiota>#idiota>
Esetleg még azért, mert többségben azok csinálják, akik az eddigi részeket? Bár azt nem tudom, hogy milyen arányban... :-)

Szerintem ezért sem lett az a címe, hogy Commandos 4. :-)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊