Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Commandos 1-2

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ChevyG
nem, mért mi az elõd?
M@TriX
nya, a videókat csak most volt idõm megnézni.
nem lesz rosz gém, a CoDra szerintem erõsen hajaz, de mondjuk az nekem nagyon bejött, a többi VHII-es nem nagyon, de a CoD igen, valszeg ez is fog tetszeni, jónak tûnik. MOndjuk 2 láttam ruhalopást, ugyan az az anim, hogy átöltözik végigsimítja magát erre figyelhettek volna, de ez részletes kérdés azért jónak tûnik.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Atomreaktor
Ember... Játszottál az elõddel?😊
Amúgy tényleg keveréknek tûnik. Csak ne rakták volna bele a Commandos nevet...

ChevyG
huuú, ez jónak tünik!
H&D2 és CoD keveréknek nézem (de azoknál jobb)
Serpa
új vid

hmm ...
lehet majd qrválkódni ?!
😄

k9duli
Még annyit hogy a játék újságoknak 100%lékot kellett volna adni a commandos 1 és 2-re.Szerintem mindenki tudja miért.
Az a játék a commandos, amit most elõvesz valaki, aki még nem ismeri, és leesik az álla hogy ilyen van.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Hát igen egy olyan játékot vesztettünk el, amit sajnos qurvára nem lehet pótólni egy fps-el, hiába néz ki jól.
Amúgy szerintem nem volt bukás a commandos 3.Legalábbis nekem.A tény az hogy elkurták az irányítást,meg a 3d terep nem igazán volt az igazi ehez a játékhoz.De legalább éreztem benne a commandost.
Tehát maratt az 1sõ és 2sodik rész kijátszása ujra.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Atomreaktor
A jó öreg Commandost már nem látjuk viszont<#rinya><#rinya><#rinya>
Azért az E3-as videó alapján lehet reménykedni, hogy nem csak egy trendi játék lesz belõle, sõt, még abban is lehet reménykedni, hogy a hangulat is megmarad, de ez már tényleg nem az a Commandos... Sõt, ez szinte nem is Commandos😊 Legyen ez csak a Strike Force...

mire várható a megjelenés? nem tudjátok?

grebber
Nekem is tetszik.Nagyon jó hogy lehet folytogatni,késtdobálni,nyakatkitörni és ha jól láttam ruhátváltani 😊

Next PC upgrade: 2022

Serpa
<#eljen>
teccik.

bár ez a Commandos, már nem az a Commandos.

grebber

nagykispeter
Ez mikor fog megjelenni?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Serpa
Miköze ennek a commandoshoz ha fps lesz?
hiba
vagyis hidden n dangerous lett belole ? 😊

Serpa
remélem nem lesz sablonos.

M@TriX
olyan COD-os sztem... meghintve egy kis SplinterCell-el

Serpa
tré minõségû.

ez most tps vagy fps lesz ?

grebber

zaki

zaki

Slayerboy
A Commandos elsõ és második része volt az igazi... 😊És az tényleg stratégia volt!

Voltam zárás előtt. _______________

BADE
Én is egyetértek,ilyen fps játék ezer van a piacon a Commandos mindig is egyedi volt.Ezt az egy játékot vártam a Comm3 óta(amit nagyon elbasztak),de úgy látom ezzel sem fogok játszani.😞
Miért nem adnak ki a 2-höz vagy 3-hoz kiegészítõket???Csinálnak új pályákat esetleg 1-2 új karakter és kész.Nem mintha olyan bonyolúlt lenne!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

az az elsõ mohaaa ugyebbár (én csak pcvel kalkulálok, konzol nem érdekel 😛)
csak azt mondtam ako neked egy újabb mohaa is jólenne amiben van partraszállás... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

upsz, akarom mondani, honnan tudod, hogy lesz bene?

az hányadik hadjáratban van?

Hentes Bill
na jah, a játékban a partraszállós rész iszonyat csúcs 😊

Boldog Karácsonyt!

mármint az allied assault? azt párszor végigvittem😊

akkor neked a 2. mohaa is jó lenne enyi erõvel 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

király lesz, csak sztem comamndos 2 höz hasonló folytatást kellett volna csinálni, mert sztem az überbrütal game volt😊
De ha lesz ebben Normandiai partraszállás ( mert azt olvastam vhol), akkor az mindenért kárpótol<#idiota>

BBird
Gondolom azért, mert kellett egy név, amivel majd eladhatják, és talán azért is, hogy azért legyen egy cseppnyi köze hozzá, mégha nem is azt a mûfajt fogja képviselni, amit az elõzõ részek.
Esetleg még azért, mert többségben azok csinálják, akik az eddigi részeket? Bár azt nem tudom, hogy milyen arányban... :-)
grebber
Az a lényeg hogy ez egy jó kommandos játék legyen 😊

okkor mért kellet neki egyátalán a comandos nevet adni? köze nincs hozzá

BBird
Nem szabad úgy felfogni, hogy a Commandos folytatása... hiszen itt már biztos, hogy teljesen más stratégiát igényel a játék.
Szerintem ezért sem lett az a címe, hogy Commandos 4. :-)
Sephi
Egyett ertek veled.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Serpa
grebber
Istenmenccsss!!!!!!!!!!Inkább iszok kénsavat.

nagykispeter
Ne adj nekik ötletet

repro
sok idióta nem tudott vele játszani, ezért csinálnak inkább egy FPSt

N0 TXT TLK PLZ!4!

Hentes Bill
mé lenne bukás? mi nem teccik?

Boldog Karácsonyt!

nah ez lesz csak aztán az igazu bukás..., pedig aszitem commandos 3nál már nem tudják tovább rontani a dolgot... 😞((

Hentes Bill
nekem meg a CoD 😊 mondjuk õk csinálták a mohaat is 😊

Boldog Karácsonyt!

grebber
Remélem ez a Commandos Strike Force nem Star Force 3 védelemmel jön majd. De jól hangzik Strike Force és Star Force. 😊

Bandee1987
Hmm...az itteni képek alapján egész fasza lesz majd a játék, bár nemtom, hogy az Eidos most fps terén milyet alkot, de ha olyan szintût, mint amilyen a commandos elõzõ változatai volt, akkor igencsak ígéretes számomra a játék. Amúgy rápillantva a képekre, egybõl MOHAA feelingem lett 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Johnyy
EGy ujabb háborús játék 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

nagykispeter
Hát ez nagyon szép lesz csak még messze van

akyyy
jó ez igy 😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hentes Bill
ja, és bocs a nagy képekért, majd lekicsinyítem õket vmikor, most lusta vagyok rá

Boldog Karácsonyt!