947

Minden WAREZ-zel kapcsolatos kérdés, link törölve lesz!
  • StoneSamurai
    vki mondjon 1 jó szervert. pls.
  • saslaca
    UNALOM...
  • bexinho
    Commandos 2ben nincsen gyorsmentés billentyű? Vistám van és 1024ben használom a játékot, de mikor kilépek escape-el, akkor mindig 2-3msp-s képernyő kattogások vannak... Lécci priviben válaszoljatok!
  • toldi3
    nem hiszem el 22 próbálkozás után még mindig újra indul H cats eyes küldetés
  • toldi3
    most már nagyon idegesítő :@
  • toldi3
    jó de ezzel nem vagyok előrébb de a legtöbbször akkor indul újra mikor mentett játékból indulok:(
    Régebbi drivert nem tehetek fel:(
    Akkor most mit tegyek?!
  • Mayorpapa
    nekem ATI kártyákkal csinálta ezt, kék halál és kész. Én ilyenkor felraktam egy korábbi drivert, és azzal ment tökéletesen. Több ilyen régebbi játékom is volt, ami csak régebbi driverekkel futott
  • toldi3
    Elöször is nvidia Geforce
    És akkor indul újra amikor bent vagyok a játékban belépek vagy elindítom a hadjáratot megyek 2 másodpercet és újra indul de nem mindig
  • Mayorpapa
    Mikor indul újra? Milyen videokártyád van? ATI-k nekem is csináltak ilyet régebbi játékokkal...
  • toldi3
    Valaki tud na esetleg segíteni?
    Ha elkezdek játszani az mind egy hogy online vagy singleben akkor is ugyan azt csinálja újra indul a gép de csak ettől a játéktól.
    Valaki tudja hogy mért van és hogy kell orvosolni?
  • toldi3
    nem kell rá jöttem
  • toldi3
    Azt szeretném kérdezni hogy multiba hogy kell játszani?
  • csabarinkoo
    Online része ellenben nagyon jó. Sokat toltam.
  • gadamka
    Huh... Commandos SF... MAga az ötlet jó h commandos fpsben, tök jól meglehetett volna csinálni a gémet, de ez über szar lett... ha nem tudnám akkor azt hittém h ezt még az 1980as években csinálták... huh kegyetlen gáz az egész... nem csoda h nem is hallottam még róla csak most. meg mi ez az újitás, h csak 3 karakter?! és tök máshogyan néznek ki...a sniper elmehetne a divernek... greenbereten meg hh nincs greenberet? a spyról nem is beszélek... egyszóval ritka fos az egész. de meglehetett volna csinálni kurvajól!
  • akyyy
    tankokat hogy kell megsemmisiteni?:D
  • akyyy
    hogy kell kulcslyukon benézni?
  • akyyy
    egyébként most járok vhol a 3. küldetésnél, kémmel vagyok, el van torlaszolva az út, ésnem szolalhat meg riasztó. gond az, hogy ott egy tiszt fent a dombon és nemtudom kinyirni hogy ne vegyen észre:S
  • akyyy
    hát nah:D csak a patchet kerestem googlebe és ide dobott:D
  • Qwerty4
    Hát tényleg LOL.Egy két éves üzenetre válaszolsz.
    Ráadásul látom a magyaritasok.hu-ra csak 2008. július 27.-én került fel, szóval nemrég készülhetett el, csak...
  • akyyy
    de van, ennyit se tudsz, lol
  • grebber
    Tárgytalan.Megtaláltam!
  • grebber
    Hova teszi a játék a mentett állásokat?
  • Prince23
    Nem.
    van 3 karakter, és küldetéstől függetlenül/függően akár az összeset is írányíthatod. De csak egyszerre az egyiket lehet...
  • Odie
    Hi Mindenki!

Egy gyors kérdés:
    - Lehet a játékban a járműveket vezetni? Tudjátok, mint a régi commandosban, teherautót, hajót, ...stb.
  • Qwerty4
    Természetesen az Airborne-re gondoltam és azt is írtam, csak az a szar a MoH sorozatban. :D Pedig kár érte.
    A szinglije jó, mint már korábban említettem nálam nem téma a multi.De biztos sokat dobhat egy játék eladásán egy jó multi-player mód, mert arra azért van igény.
  • Prince23
    Már mint az Airborne? Allied assaultot ne bántsd:DD
    Nekem is nagyon tetszik, de úgy látszik csak kettőnknek tetsztett nagyon... ez inkább a single playerről volt híres mint multy, lehet itt a gond, h még csak 1000 hsz-t sem érte el...
  • Qwerty4
    Nekem pl. bejött, 1000x jobb mint a MoHAszar. :D
  • Prince23
    Miért nem jött be nektek ez a játék?
  • Tekken5
    Majd lehet, hogy letöltöm
  • Qwerty4
    Én eléggé utálom a multi játékokat, ki se szoktam próbálni, mert nem is érdekel...egyszóval halál unalmasak! (szvsz)
  • csabarinkoo
    Nekem a Multi része jött be, rengeteget toltam vele.
  • Qwerty4
    nem igazán emlékszem melyik volt a kedvencem, sztem ennél a játéknál nem gondolkodtam el ezen...
  • Prince23
    Jah hát persze... én mondjuk olyan 3-5ezer köztire tenném, mondjuk:)
    Neked melyik a kedvenc pályád?
  • Qwerty4
    nekem tetszett, több mint egy éve a kedvenceim közt van a topik is :)
    amúgy minden játékból nem lehet akkora "sztár" mit a BioShockból :D
  • Prince23
    Furcsálom, h nincs több ezer hsz-a ennek a játéknak... télleg ennyire nem tetszik nektek?:O
  • Tekken5
    ide :DDD
  • Prince23
    Nagyon nagy gém, tetszik! Főleg a svéd pálya a "macska szeme" c. fejezet tetszik a legjobban! Szép graf, jó hangok, és über hangulat jellemzi a játékot. Bár kissé rövid lett, nem olyan hosszú mint a CoD.
  • Qwerty4
    ez eredetileg hova akart kerülni?
  • Tekken5
    öööööö... bocs, fiúk a képért...
  • Tekken5