Ford Racing 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hentes Bill
matrixról. épp most ért le. rld-fr3.bin-ra keress rá, egyik t3-as usernek megvan

Boldog Karácsonyt!

[HUN]FaTaL
honnan szeded DC-n? (melyik hubon és kitõl?)

http://goo.gl/gd6Zi5

KG21
én wanadooról szedem, épp nemrég lejött az NBA, és ott láttam a szerveren, hogy ez is fentvan.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hentes Bill
honnan töltiket? én dc-rõl, és maxon jön

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
naná fél óra múlva lent van agém

Boldog Karácsonyt!

fitutufi
nekem 12 file kell még 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

KG21
én is benne leszek egy multiban, már csak 10 van hátra és leér

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

arty
ha valakinek leért és multizna:

114166495 icq
arty77hotmailcom msn

Forza.

fitutufi
hentes majd kiprószáljuk a multit ? nekem minnyá lennt lesz !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

arty
Remélem leszünk elegen valami netes játékhoz is 😊
Amugy összesen 225mb az egész felrakva.

Forza.

Hentes Bill
jeee, én már szedem, remélem lesz majd kivel multiznom

Boldog Karácsonyt!

Nyami...
a 2 demója megvolt, és tetszett! Az autók egyszerûek ugyan, de a játékélmény ott van!

fitutufi
wow szép ahhoz képest hogy ilyen kis méretû a játék

M@TriX
gépigény rulez, akkor ide az irodai gépekre tökéletes lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hentes Bill
hmmm, nekem tetszik képek alapján

Boldog Karácsonyt!

arty
na, mindenki a taknyos utakat rója a szomszéd topikban? 😉

Forza.

arty
Mit is lehetne irni? A játék 1:1 Ford Racing2 + multiplayer.(LAN és INTERNET!!!!!!!!)

Az autok nagyon hasonloan viselkednek, mint az elõdben. Kicsit talán még árkádosabban is: a falrol még egyszerübb kanyart bevenni mint eddig, viszont kicsit jobban csusztatható az auto - a drift távolságát is jegyzi a program, hasonlóan az ugratáshoz, stb. Apróságok, minimális fejlõdés.

A controlok beálllitásánál sokat sejtetõ ujitás (ott még nem tartok) hogy van gomb a BOOST-ra, azaz gondolom lehet majd nitrózni! 😊

A rengeteg játékmód megmaradt, csakugy mint a megszámlálhatatlan, szépen kidolgozott FORD modell. A grafikai fejlõdés 0 az elõzõ részhez képest, talán a pályák még kicsit visszafogottabbak is lettek. (Kevesebb shader az utakon, leegyszerüsödött szakaszok táj nélkül, stb) Ebbõl következik: a gépigény igen kedvezõ, egy geforce2mx videokártyával, alsókategoriás processzorral is szépen elfut némi butitással. Autós játékokban a Depth of Field alkalmazása eleddig egyedülálló, kár, hogy csak a REPLAY-ban látható.

Összességében nekem tetszik, az elõzõ résznél a multiplayer miatt mindenképpen értékesebb program.

Forza.

arty
arty
Kijött nforce-ra..

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

karikusz
elvileg ezt írják a hivatalos lapon:

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Itt is van, nem tudsz torrent-et?

grebber
Elvileg akkor a PC-s is napokon belül itt lesz.

Next PC upgrade: 2022

arty
ps2 és xbox vers. released ...

Forza.

arty
se törés, se rendõrõk, se rendes uti versenyek ... nfs1 ota semmi nem tökéletes 😊

Forza.

Andie
Mondeo lesz benne?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

grebber
Ja de ebben sem törik a kocsi.

karikusz
Szerintem elég jól meg lesz csinálva, van egy olyan kis NFS6 beütése, csak gondolom a graf sokkal jobb lesz.😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
oksa

arty
az a gond, h az alantinál a weblapon sincs több info 😊 de gondolom a 2. részbõl ki lehet indulni... ha eszembe jut holnap, összerakok valamit.

Forza.

grebber
Eddig a 2 topicba mentek a hírek de ez is megérdemel egy külön topicot.

karikusz
Gyors vagyok és kegyetlen.😊)

Ha összeállítassz egy röpke infót a hivatalos weboldaláról akkor kiteszem az autosjatekok.hu-ra alatta a neveddel. Mert csak screenek, meg trailer van hozzá eddig. Infó, még nincs.

arty
még jo, h meglévõ témába tett bele, jopont az sg forumnak! (nem sok jopontjuk van...)

Forza.

arty
bakkeer 😄 ebben szent pillanatban csináltam meg a témát 😄

Forza.

arty
Hivatalos Weblap

-56 verda, 26 pálya, 11 versenymód
-LAN game !!!! (végre, a 2 nem ment háloban(sem)!)
-feltételezhetõen totál árkád (álá 1. és 2. rész...)

Screenshots
Screenshots 2

Forza.

karikusz

karikusz
ehhh1-eske én vagyok..))

← ElőzőOldal 3 / 3