Ford Racing 3

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Topikösszevonás történt! Folytatás itt: KATT
arty
van demo is ;)

inkabb örülj neki, h van aki vesz is játékot, különben te sem játszhatnál velük ...

Forza.

ford racing 3 - 1910 ft
toca 2 - 2390 ft

-no comment. azért van fórum meg varez hgoy tudjuk mit érdemes megvenni

arty
nemár azért bazd le, mert megvette! :(

valam codec/hang directX acceleration gond volt, ha jol emléxem, de volt rá megoldás! csak AIEMAI már nem olvas vissza :)

Forza.

az hogy megvetted ezt a ritka szar játékot. már bocs, de azért van a warez hogy kipróbáld, ha meg tetszik megveszed. én így csinálom

arty
ha jol rémlik, visszaolvasva rálelsz a megoldásra ;)

csak 131 hsz ...

Forza.

Sziasztok! én most vettem meg a FR3-at, de indításkor a video után mindig kilök a windows-ba. szerintetek mi a baj?
arty
ehez??? minek ??

Forza.

kissl
tud vlaki .:i2k.: kívül magyarítást??

Nincs meg a SA? -Vedd meg!!

arty
és itt az sg-n ilyenek lehetnek moderátorok ? jesszusom ... :((( szinvonal az van ...

Forza.

Hentes Bill
elvagy? miért zárod be? kicsit vegyél már vissza

Boldog Karácsonyt!

Ams
Ez a játék egy szar, nem érdemel topikot...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

karikusz
Én billel el voltam vele egy ideig..:)..de tényleg nem egy nagy szám...de amilyen sz@r volt játékilag ez a nyár, már kivoltam éhezve valami újra..)

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

arty
a multirol... bár inkább a kettõhöz jött volna ki egy lan patch :(

Forza.

ranGer2
Törlésle tökéletesen alkalmazható szemét jellegü képzõdmény....

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

KraZ
2 kört mentem vele aztán delete. Lemaradtam valamirõl?

MAN T.G.A.

Slayerboy
A FR 2 is jobb ennél.Az irányítás valami szörnyû ..

Voltam zárás elõtt. _______________

Slayerboy
Hát nem akarok fikázni... de ez a játék egy rakás szar :)

dehogy van:)

Slayerboy
Belsõnézet van?

arty
persze hogy alázza.. izé, alázná, ha össze lehetne hasonlitani a kettõt ... de pl nem mondod, azt sem, hogy a turostészta jobb kaja, mint az a szarkupac a linkelt képeden ... egyszerüen nem hasonlithatoak össze :D

Forza.

ChevyG
5 év, nem érted és igy is alázza az nfs ezt a szart-t
arty
LOL

nfs3-mat szádra nevedd ... ezt a szakadék FR3mat ne hasonlitsd egy jo nfs részhez, semilyen tekinteteben, ha az a vége, h egy szinten vannak...

sem térben, sem idõben ;)

Forza.

ChevyG
ChevyG
te <#lama> nem azt szidom, csak azóta eltelt kb 5 év, ez pedig hozzá képest zsííír új!!!
arty
héj! az nfs3mat ne szidd!! az a maga nemében, idejében iszonyat jo játék volt!!!!

Forza.

ChevyG
kb az NFS3 szintjén van a gamma!!!
nagyon béna<#levele><#levele><#levele>
arty
debug.log sincs a fordracing3 könyvtáradban ? necsináld .... ;)

Forza.

bp
Nem! mdamp.dmp-t hoz létre. Olvashatalan formátum. És mindig ua van benne, ráadásul mindig eljutok a menüig, de mire az megjelenne kilép és kiírja a hibát. Tehát a menüpontokat már nem látom csak a képet a két autóval.

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifõzdéje!

arty
a crash.log nem ir valamit? pl. nekem az volt h failed to load xy.wma.... szal 2 log fájl készül, mind t nézd át!!

Forza.

bp
Ja!
Vírusom sincs!

bp
Felraktam tegnap, ment frankón. Ma a menünél kilép hibával. Készít (kívánságomra) egy DMP fájlt. Abból aztán jól kiderül mi lehet a baj... Uninstall, install újra és ugyanaz....... Grrrrrr! Mi lehet a baj? Tegnap óta semmmit sem telepítettem!

arty
gyûljünk! multizni akarok ... és nem csak 1on1 :D

Forza.

Sgtfathi
Qrva jo kis game !én az NFSU-val 1-fél órát játszottam aztán ment a levesbe.De ezzel a Fordal tök jo megvagyok ,nyomom már vagy 2-napja és nagyon tetszik!!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Hentes Bill
thx. jó, hogy már uninstalláltam a progit, de leszedem újra, hátha sikerül <#taps>

Boldog Karácsonyt!

karikusz
Akárki akármit mond, nekem tetszik ...ki aranyos game...:))....csak kr hogy nincs élsimításom rajta..))...

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

arty
asszem megtaláltam a problémádra a megoldást:

WMV9 runtime installer kell neked :) nekem is kikresselt az uj windozomon, de már megy, miota ezt felraktam! (elõtte csak hang nélkül ment!)

Forza.

grebber
Azért unalomüzésnek nem rossz.

Next PC upgrade: 2022

arty
nekem is egyre kelvésbé tetszik... miért nem csak egy multi pecs jött a 2. részhez ??? :(

Forza.

Ezt a játékot komolyan gondolták? 2 perc alatt lerugdaltam a géprõl, ez egy szutyok!

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Tnx!

SP2?

Az a nõ foglalt, amelyiken fekszenek.

[HUN]FaTaL
www.gamecopyworld.com

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasttok tudna segíteni valaki? Crack kellene a game-hez.

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

DONGUBA
Bazze nekem darabos a jatek megy akad megy akad egy fel masodpercre utana megint akad megy akad megy.OTLET VALAKITOL??

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

arty
az a super start vagymi :) ha megfeleõ fordulaton van a motor amikor a rajt megy :) turbozásnál is ugyan ez az effekt megy :)

ha elõtte alt tab volt, elég érdekesen néz ki az effekt :D

Forza.

fitutufi
de egy jó dolgot hagy mondjak , hogy amikor rajt van és nem nyomod a rajtnál az elõrét hanem amikor go van akokr eltalálod a rajtot akkor ilyen sárga csikok lesznek oldalt és a kipufogóból ilyen fény jön ki tehát ez a turbo és ugy megyek mint a golyó :) ,próbáljátok ki...vagy én nem tudtam eddig ? :)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
az elég xar amikor egyik pályán nádasban kell menni és a nádas olyan mint a fal ott nem lehet belemenni ! meg az autópályán a szembejövö forgalom , hirtelen csak megjelennek a kamionok de pont ott ahol vagyok és mindig ugyan olyanok !

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi

Oldal 1 / 3Következő →