137
Ford Racing 3
-
#137 Topikösszevonás történt! Folytatás itt: KATT -
#136 van demo is ;)
inkabb örülj neki, h van aki vesz is játékot, különben te sem játszhatnál velük ... -
steweee #135 ford racing 3 - 1910 ft
toca 2 - 2390 ft
-no comment. azért van fórum meg varez hgoy tudjuk mit érdemes megvenni -
#134 nemár azért bazd le, mert megvette! :(
valam codec/hang directX acceleration gond volt, ha jol emléxem, de volt rá megoldás! csak AIEMAI már nem olvas vissza :) -
steweee #133 az hogy megvetted ezt a ritka szar játékot. már bocs, de azért van a warez hogy kipróbáld, ha meg tetszik megveszed. én így csinálom -
#132 ha jol rémlik, visszaolvasva rálelsz a megoldásra ;)
csak 131 hsz ... -
AIEMAI #131 Sziasztok! én most vettem meg a FR3-at, de indításkor a video után mindig kilök a windows-ba. szerintetek mi a baj? -
#130 ehez??? minek ?? -
#129 tud vlaki .:i2k.: kívül magyarítást??
-
#128 és itt az sg-n ilyenek lehetnek moderátorok ? jesszusom ... :((( szinvonal az van ... -
#127 elvagy? miért zárod be? kicsit vegyél már vissza -
#126 Ez a játék egy szar, nem érdemel topikot... -
#125 Én billel el voltam vele egy ideig..:)..de tényleg nem egy nagy szám...de amilyen sz@r volt játékilag ez a nyár, már kivoltam éhezve valami újra..) -
#124 a multirol... bár inkább a kettőhöz jött volna ki egy lan patch :( -
#123 Törlésle tökéletesen alkalmazható szemét jellegü képződmény.... -
#122 2 kört mentem vele aztán delete. Lemaradtam valamiről? -
#121 A FR 2 is jobb ennél.Az irányítás valami szörnyű .. -
#120 Hát nem akarok fikázni... de ez a játék egy rakás szar :) -
PrOceSs #119 dehogy van:) -
#118 Belsőnézet van? -
#117 persze hogy alázza.. izé, alázná, ha össze lehetne hasonlitani a kettőt ... de pl nem mondod, azt sem, hogy a turostészta jobb kaja, mint az a szarkupac a linkelt képeden ... egyszerüen nem hasonlithatoak össze :D -
#116 5 év, nem érted és igy is alázza az nfs ezt a szart-t -
#115 LOL
nfs3-mat szádra nevedd ... ezt a szakadék FR3mat ne hasonlitsd egy jo nfs részhez, semilyen tekinteteben, ha az a vége, h egy szinten vannak...
sem térben, sem időben ;) -
#114 -
#113 te nem azt szidom, csak azóta eltelt kb 5 év, ez pedig hozzá képest zsííír új!!! -
#112 héj! az nfs3mat ne szidd!! az a maga nemében, idejében iszonyat jo játék volt!!!! -
#111 kb az NFS3 szintjén van a gamma!!!
nagyon béna -
#110 debug.log sincs a fordracing3 könyvtáradban ? necsináld .... ;) -
#109 Nem! mdamp.dmp-t hoz létre. Olvashatalan formátum. És mindig ua van benne, ráadásul mindig eljutok a menüig, de mire az megjelenne kilép és kiírja a hibát. Tehát a menüpontokat már nem látom csak a képet a két autóval. -
#108 a crash.log nem ir valamit? pl. nekem az volt h failed to load xy.wma.... szal 2 log fájl készül, mind t nézd át!! -
#107 Ja!
Vírusom sincs! -
#106 Felraktam tegnap, ment frankón. Ma a menünél kilép hibával. Készít (kívánságomra) egy DMP fájlt. Abból aztán jól kiderül mi lehet a baj... Uninstall, install újra és ugyanaz....... Grrrrrr! Mi lehet a baj? Tegnap óta semmmit sem telepítettem! -
#105 gyűljünk! multizni akarok ... és nem csak 1on1 :D -
#104 Qrva jo kis game !én az NFSU-val 1-fél órát játszottam aztán ment a levesbe.De ezzel a Fordal tök jo megvagyok ,nyomom már vagy 2-napja és nagyon tetszik!!! -
#103 thx. jó, hogy már uninstalláltam a progit, de leszedem újra, hátha sikerül -
#102 Akárki akármit mond, nekem tetszik ...ki aranyos game...:))....csak kr hogy nincs élsimításom rajta..))... -
#101 asszem megtaláltam a problémádra a megoldást:
WMV9 runtime installer kell neked :) nekem is kikresselt az uj windozomon, de már megy, miota ezt felraktam! (előtte csak hang nélkül ment!)
-
#100 Azért unalomüzésnek nem rossz. -
#99 nekem is egyre kelvésbé tetszik... miért nem csak egy multi pecs jött a 2. részhez ??? :( -
taylorp #98 Ezt a játékot komolyan gondolták? 2 perc alatt lerugdaltam a gépről, ez egy szutyok!