17
W2K WXP jelszó törés
-
#17 Az ophcrack-livecd kell neked, ezzel vissza tudod fejteni, tehát nem módosítani minden fiók jelszavát, de ez nem teljesen etikus, hacsak el nem gurult a cavintonod és a saját fiókod jelszavát akarod megtudni.Google a barátod, majd megmutatja hol keresd az iso fájlt. -
#16 Hi.
Kerestem gugliban, meg mindenhol, de nem találtam.Szal egy olyan progit keresek, ami nem eltörli/felülírja, hanem csak megmutatja a Windows XP bejelentkező jelszavát.
A választ előre is thx. -
Vlala #15 jó, de nincs számlaszámom :-) úgy kellene, hogy illegálisan, mer mé fizessünk má azé ami megódható anékű is...
(ne vegyél komolyan. Nálam még éjszaka van :-) ) -
Devla #14 Egyszeru. Bejelentkezel az OTP rendszerebe azzal a szamlaszammal, amirol utalni akarsz, majd kivalasztod a penzatutalas menupontot, beirod az osszeget es a sajat szamlaszamod, voila! -
Vlala #13 ÉS azt nem tudja valaki, hogy hogy lehet az OTP hálózatán pénzt utalni magamnak? Ha erre a kérdésre (1) válaszolt valaki, akkor az enyémre is kérek! -
#12 Tölts le egy activation crack-et hozzá, vagy tölts le egy corporate edition-t winből. Ajánlom most az új sp2-es win xp pro-t, bithumen.tx.hu-n megtalálod, ill ha fizetni akarsz érte, akkor 7-vip.uw.hu -
#11 Na most már nem értek semmit. A winxp pro hu aktíválása minként megy, vagyis ki kéne kerülnöm, akkor most mivel tudnám elvégezni, hogy, amikor megvettem és felraktam, azóta indult és 30 naptól számol vissza. Vagyis ezt a visszaszámolást szeretném megszüntetni, hogy aktíválja aki akarja, csak ne fárasszuk már egymást, előre is köszi a segítséget -
ekezetnelkul #10 EBCD (Emergency Boot CD) a megoldás.
link: itt megtalálsz mindent
tökéletesen müxik. (ne a jelszó megváltoztatását, hanem üresre váltását válaszd (blank passwd)) -
#9 aktiválás és reisztrálás nem egyenlő!!!!
##1: úgy tudom hogy W 2000 es cdről bootolva tudod megcsinálni, hogy jelszó nélkül hozzáférsz a sam fájlhoz, azt utána pedig már brute force alapján fel tudod törni, hogy később is meglegyenek a jelszavak.
láttam már direkt erre a célra készített linuxos boot cdt is. -
#8 TZOLI: köszi, nézem -
TZoli #7 Próbáld ki az XP Antispy nevű progit.
Ebben ugy tudom van egy kapcsoló ami regisztráltá varázsolja az XP-t! -
Devla #6 Es meg valalmi. Ha WinXP alatt hasznalod, akkor a kodolt(encrypted) fileokat SOHA nem fogod tudni visszaallitani. -
Devla #5 NT password recovery
Ez egy bootdisk, ami felulirja az admin jelszot. Nem tudod nyom nelkul csinalni, mert nem fogod tudni visszaallitani a regi jelszot, viszont teljes hozzaferest enged a rendszerhez. NThez lett kitalalva, de allitolag mukodik 2000 es XPvel is. Csak sajat felelossegedre, ha valamit elront akkor figyelmeztettelek. -
#4 miként lehetne a winxp pro hu-t úgy megoldani, hogy ne kelljen 30 nap múlva regisztráltatni, mert már megbocs, veszek magamnak egy biciklit és el kell mennem a rendőrségre, hogy bocs, de vettem egy bringát ugyan vegyék már fel a listába. Na aztán minek? Kifizettem a 40e pénzt, aztán használom és ennyi. Nem kell nekem support, ahogy egyes prg-nál, csak ne kelljen már ezzel is kötelezettséget vállalni. Persze nyakába rakom az sp2-őt, hogy ne érje a szó a ház elejét, de kicsit túlzás, hogy kötelező, amit éppen nem akarok. Van valami megolsá erre? előre is köszi -
TZoli #3 Van 1 lehetőség amikor a gép bebootol valamit meg kell nyomni és akkor egyből rencergazdai jogokkal lépsz be a gépbe. De sajna nemtom mit kell nyomni.Valahol nézz utána, ha eszembe jut beirom -
#2 -
Veno #1 Nem tud valaki megoldást arra, hogyan lehet a Windows 2000 és Windows XP vállalati gépeken a rendszergazdai jelszót feltörni?