W2K WXP jelszó törés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ophcrack-livecd kell neked, ezzel vissza tudod fejteni, tehát nem módosítani minden fiók jelszavát, de ez nem teljesen etikus, hacsak el nem gurult a cavintonod és a saját fiókod jelszavát akarod megtudni.Google a barátod, majd megmutatja hol keresd az iso fájlt.
Hi.
Kerestem gugliban, meg mindenhol, de nem találtam.Szal egy olyan progit keresek, ami nem eltörli/felülírja, hanem csak megmutatja a Windows XP bejelentkezõ jelszavát.
A választ elõre is thx.
Kerestem gugliban, meg mindenhol, de nem találtam.Szal egy olyan progit keresek, ami nem eltörli/felülírja, hanem csak megmutatja a Windows XP bejelentkezõ jelszavát.
A választ elõre is thx.
jó, de nincs számlaszámom :-) úgy kellene, hogy illegálisan, mer mé fizessünk má azé ami megódható anékû is...
(ne vegyél komolyan. Nálam még éjszaka van :-) )
(ne vegyél komolyan. Nálam még éjszaka van :-) )
Egyszeru. Bejelentkezel az OTP rendszerebe azzal a szamlaszammal, amirol utalni akarsz, majd kivalasztod a penzatutalas menupontot, beirod az osszeget es a sajat szamlaszamod, voila!
ÉS azt nem tudja valaki, hogy hogy lehet az OTP hálózatán pénzt utalni magamnak? Ha erre a kérdésre (1) válaszolt valaki, akkor az enyémre is kérek!
Tölts le egy activation crack-et hozzá, vagy tölts le egy corporate edition-t winbõl. Ajánlom most az új sp2-es win xp pro-t, bithumen.tx.hu-n megtalálod, ill ha fizetni akarsz érte, akkor 7-vip.uw.hu
Na most már nem értek semmit. A winxp pro hu aktíválása minként megy, vagyis ki kéne kerülnöm, akkor most mivel tudnám elvégezni, hogy, amikor megvettem és felraktam, azóta indult és 30 naptól számol vissza. Vagyis ezt a visszaszámolást szeretném megszüntetni, hogy aktíválja aki akarja, csak ne fárasszuk már egymást, elõre is köszi a segítséget
EBCD (Emergency Boot CD) a megoldás.
link: itt megtalálsz mindent
tökéletesen müxik. (ne a jelszó megváltoztatását, hanem üresre váltását válaszd (blank passwd))
link: itt megtalálsz mindent
tökéletesen müxik. (ne a jelszó megváltoztatását, hanem üresre váltását válaszd (blank passwd))
aktiválás és reisztrálás nem egyenlõ!!!!
##1: úgy tudom hogy W 2000 es cdrõl bootolva tudod megcsinálni, hogy jelszó nélkül hozzáférsz a sam fájlhoz, azt utána pedig már brute force alapján fel tudod törni, hogy késõbb is meglegyenek a jelszavak.
láttam már direkt erre a célra készített linuxos boot cdt is.
##1: úgy tudom hogy W 2000 es cdrõl bootolva tudod megcsinálni, hogy jelszó nélkül hozzáférsz a sam fájlhoz, azt utána pedig már brute force alapján fel tudod törni, hogy késõbb is meglegyenek a jelszavak.
láttam már direkt erre a célra készített linuxos boot cdt is.
*hihi ** *
Próbáld ki az XP Antispy nevû progit.
Ebben ugy tudom van egy kapcsoló ami regisztráltá varázsolja az XP-t!
Ebben ugy tudom van egy kapcsoló ami regisztráltá varázsolja az XP-t!

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT
Es meg valalmi. Ha WinXP alatt hasznalod, akkor a kodolt(encrypted) fileokat SOHA nem fogod tudni visszaallitani.
NT password recovery
Ez egy bootdisk, ami felulirja az admin jelszot. Nem tudod nyom nelkul csinalni, mert nem fogod tudni visszaallitani a regi jelszot, viszont teljes hozzaferest enged a rendszerhez. NThez lett kitalalva, de allitolag mukodik 2000 es XPvel is. Csak sajat felelossegedre, ha valamit elront akkor figyelmeztettelek.
Ez egy bootdisk, ami felulirja az admin jelszot. Nem tudod nyom nelkul csinalni, mert nem fogod tudni visszaallitani a regi jelszot, viszont teljes hozzaferest enged a rendszerhez. NThez lett kitalalva, de allitolag mukodik 2000 es XPvel is. Csak sajat felelossegedre, ha valamit elront akkor figyelmeztettelek.
miként lehetne a winxp pro hu-t úgy megoldani, hogy ne kelljen 30 nap múlva regisztráltatni, mert már megbocs, veszek magamnak egy biciklit és el kell mennem a rendõrségre, hogy bocs, de vettem egy bringát ugyan vegyék már fel a listába. Na aztán minek? Kifizettem a 40e pénzt, aztán használom és ennyi. Nem kell nekem support, ahogy egyes prg-nál, csak ne kelljen már ezzel is kötelezettséget vállalni. Persze nyakába rakom az sp2-õt, hogy ne érje a szó a ház elejét, de kicsit túlzás, hogy kötelezõ, amit éppen nem akarok. Van valami megolsá erre? elõre is köszi
Van 1 lehetõség amikor a gép bebootol valamit meg kell nyomni és akkor egybõl rencergazdai jogokkal lépsz be a gépbe. De sajna nemtom mit kell nyomni.Valahol nézz utána, ha eszembe jut beirom 

Abit NF7s,Barton 3000+,256 DDR,120Gb Maxtor, Pioneer 109 DVDRW, 19\" Samsung 913N TFT

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nem tud valaki megoldást arra, hogyan lehet a Windows 2000 és Windows XP vállalati gépeken a rendszergazdai jelszót feltörni?