23
-
#23 Miért is jó Magyarnak lenni?
1. Nem haragszom meg, ha a szomszédom feljelent, mert tegnap én jelentettem fel őt.
2. Van Suzukink.
3. Sírva tudunk vigadni.
4. Minden jóban találunk valami rosszat.
5. Mi találtunk fel mindent (a spanyolviasz kivételével).
6. Jókat röhögünk a saját bajunkon.
7. Vannak dolgok, amiben a világelsők között vagyunk (alkoholisták, öngyilkosok).
8. A jég hátán is megélünk (a globális felmelegedés miatt csökken az életterünk).
9. Mindig van még egy lyuk a nadrágszíjon.
10. A világ bármely táján nyugodtan káromkodhatunk, nyelvünket úgysem érti senki (kivéve az éppen mindig arra lófráló honfitársaink).
11. Nem tér el a véleményünk a körülöttünk lévő országokétól! Egyformán szeretjük egymást!
12. Magyarország nagy volt!
13. A világon a legjobb borunk volt!
14. A focink a világon a legjobb volt! Még az angolokat is megvertük!
15. A napsütésünk a legjobb! Egyre több ember barnul!
és a 4. edik pontot kiemelném.... ennyi... MO. egy nagy SZAR miattatok, vagyis miattunk. -
#22 Pffff. Tegnap volt a tévében. Megnéztem, de nem ment könnyen. Iszonyatosan pocsék egy film volt. Az első részét nagyon csíptem, de ez a folyatás rémes. Szégyen. -
#21 Igazi hétvégi családi vígjáték. Kár, hogy nem ezt vártam tőle. -
kisgyerek20 #20 Én 5x kezdet bele és 20percig jutottam mindig, nagyon rossz. -
Menyus20 #19 Nagyon király a film csak 1 valamit nem értek!!!
Jimmy kinek a fia???
-
#18 Szerintem meg 100 jobb mint az elsö része épp most nézztem király!! -
Dömsödi #17 Egy nagy nulla a film.
Az elsőt még megnéztem, de ezt csak akkor lehet végignézni, ha leszíjaznak a kanapéra.
Büntetésnek jó. -
#16 már hány éves 60? -
#15 A jó öreg Bruce igencsak le van pukkanva fizikailag. Szegényke olyan sovány, hogy alig ismertem meg a promós képekből, amiket eddig láttam. Hiába, az idő egy úthenger... -
#14 Natasha Henstridge azé' még mindig jó.. -
#13 Láttátok a film plakátját? Az öreg Bruce úgy néz ki, mintha az első rész óra szét drogozta volna az agyát. Tényleg így néz már ki, vagy csak a fotó rossz? -
#12 Szvsz az első nagyon jó kis film volt, megnézem ezt a részt is, de azért pénzt nem igazán adok ki a mozijegyre. -
Yfel #11 Nekem mindketto tetszett bar egyiktol sem vartam tul sokat.
Y -
#10 Egy helyesírási szótár nem ártana... :) -
#9 Maradjunik annyiban hogy az elso reszt imadtam mig a masodik reszt vegig sem birtam nezni. -
#8 BW meg a Die Hard 4-re gyúrjon, ne ilyen fos filmekre -
#7 hát, nekem se nagyon teccett az 1, nem is érdekel az 2. rész -
Rockk #3 Az elso szuper jo volt, ha legalab ojan jo lesz mint az elso,nyert ugy.
Plusz...Bruce Willis jatszik benne..mar csak ezert is erdemes meg nezni, Chandlerr s ott van, tehat nevetni lesz ra esej...nem tudom miert fikazak enyire eszt a filmet, csomo huje film jelent meg ebben az evbe...Mona lisa mosolja, meg ijen hujesegek,a Punisher...az nagy szar lett, semmi mas, mig az @orias" produkcio a.k.a Spiderman 2...nagy szarok voltak...Harry potter..meg isten mencsen...azokhoz kepest ez a film szuper...en nem tudom, vagy az emberek hujulnek ---> harry potter 300 mil dollart hozot be--- vagy nem tudom..lehetetlen hogy egy gyermek mesehez is gyenge film --harry potter ijen sikeret arason..en szerintem az emberek ell felejtettek a regi szep meseket vagy valami..hihetetlen -
Zedas #2 Még jó kritikát nem olvastam róla :) -
#1 az első részen jókat röhögtem