20
-
#20 jó az a DC főleg amióta van TTH :o) -
Dolphin #19 ja, ha meg a kocsid elromlik az autószerelő azt mondja hogy ha ennyitse tudsz akkor mennyé busszal igaz? -
#18 Hát, HUB-unkon az egyik üzi ban mellé: Az ilyen mennyen inkább Kazaázni.... Ez az IQ-t nem igénylő szart sem érő fájl cserélő rendszerek egyik nagy alakja :D, Én szeretem ha azt kapom amit szedek, és eDonkey, Kazaa nem mindig ezt adja.
Ja, aki nem tud konfigolni egy DC-t, az ne internetezzen. Vegyen elő egy pár könyvet a számítógépről és olvasgassa.
Nem kifejezetten neked szólt Csaba, ne értsd félre, gondolom azért te betudod állítani a DC-t. -
Csaba #17 Mi bajod a Kazaaval? Nekem bevált. Ha néha kell valami, akkor csak benyomom, aztán nemsoká ott figyel a gépemen.:-)
Már miért lenne elavult? Nem tudom, miért kellene agyonbonyolítani a dolgokat? Amíg te konfigolsz, addig én töltök. Beírom, mi kell, pár perc múlva listák, letölt, kész, ujjong, használ. Ennyi. Ja, hogy azért elavult, mert régi? Hmm. Nem irigylem a feleséged. 5 év múlva "lecseréled" egy újabbra, igaz? -
#16 torrent rendszer tutibb, minden megjelenés napján, aznap 70-80K-val is jön a cucc, szerintem népszerűbb a szuptyi eDonkey-nál, az egy Fake halom moslék. Na meg a DC, ilyet... Kaza meg edonkey, fel se raknám ezeket a moslékokat. -
Dolphin #15 héj, hova lett a hozzászólásom?
na mind1, szal tud vki segíteni edonkey ügyben?
miután beraktam aletöltéshez a fájlt mértnem kezdi el tölteni?? -
Yfel #14 En a Torrent-rol tudtam eddig leszedni a legtobb mukodo file-omat. Lassu, de biztos (majdnem) :o)
Y -
#13 a dc++ elavult szutyok, olyan mint a kazaa.
sajnos itthon az átlag örül, ha dc++.t képes használni, nincs elég gógyi, hogy bekonfigoljon egy edonkeyt, torentet. ez a jövöben sem fog változni ... :( sőt, méginkább hülyül e nemzet is :( (megyüüünk, amerikaaa!!) -
antijedi #12 eDonkey gyors?? te se sokat használtad még látom... :P
kurva sok megoszto kell ahoz hogy normális legyen a sebesség ami elgtöbb proginál amit le akarna az ember szedni nem áll fent... :)
egyre viszont tényleg jó, fs2004 addonok letöltéséhez :P lassan de bizonytalanul ugyan de majdnem minden lényeges cucc fentvan :P -
Piscator #11 Sajnos azért elég sokan kazaaban látják a nagy jogok megsértését, és virtuális lázadásukat.
Én dc-t szeretem, mert bár nem globális, talán kevesebb szemetet raknak rá. Persze kisebb a választék. -
Rockk #10 POWA BITTORENT POWAA -
archkoven #9 Hú de naprakész vagy öcsém! -
Razgon #8 Addig jó.... -
#7 Egyrészt ez legalább 1-2 hetes hír, úgyhogy SG ilyen elavult hülyeségektől megkímélhetné az embereket, másrészt a Bittorent nem egy cég, nagyon okos emberek, hanem egy csávó kidolgozott egy fáljcserélő rendszert és annyi. -
#6 Bittorent POWA!!! -
fapapi #5 kaza mikor volt nepszeru :D -
#4 a Torrent se igazán globális rendszerű... egy elég érdekes, bár rendkívül hatékony keverék. de az eDonkey hálózatát azért nehéz lesz megfogni, a Kadmeliaval és a Source Exchange-el karöltve nagyon ütőképes, gyors, és "fair" hálózatot alkot. -
Cat #3 az nem globális fájlcserélő -
#2 És a DC++? -
#1 várjanak egy évet és majd meglátják, hogy Bittorrent milyen felhaszálóbarát tud lenni!!!