348
Vállalkozást szeretnék indítani, mindent amit tudtok...
-
davos80 #64 Net : ingyen
Szórólap : ingyen
Helyi újság : ezres
Autón : ingyen
-
#63 cégeknek kell a számla, a magánemberek meg sajnálják a pénzt. -
#62 nem nagy ügy? árakkal is tisztában vagy? -
davos80 #61 Tudom.
És akinek van esze, nem kér számlát, így mind2-en jól járunk. -
davos80 #60 A reklám nem nagy ügy, ott a net, szórólapok, helyi újságok, stb... -
#59 ha mindent legálisan akarsz akkor qrva sok induló tőke kell és még úgyis nagyon nagy szerencse kell hogy jól gyere ki belőle, iszonyatosan telített a piac. -
davos80 #58 A számítógép csak egy része : ott a mobiltel (nagykerben tudok vásárolni -ismerős),
tv-video, riasztó.
-
davos80 #57 Szóval csak akkor vágjak bele, ha feketén csinálnám főleg? -
#56 májusban nyitott a bolt árban mindnekit lealázunk, de ha nem lennének a régi céges ügyfelek akkor már csődöt kellett volna jelenteni. -
Cat #55 legalábbis én számgépbolt háttér nélkül biztos nem kezdenék bele és ott akár ki is plakátolhatnád magad
képzeld el stratégiai szövetségesként, jó ha haver dolgozik ott :) -
#54 igen, ez a szimbiózis jó ötlet, nagyon sok helyen működik -
Cat #53 kapcsolatok nélkül semmit nem érsz, reklámoznod kell magad vhogy, vagy ismerősi körben akarsz pénzt kérni? kit célzol meg? vállalkozásoknak te kicsi vagy, magánembernek meg drága, szerintem, vagy pedig az elmegy a számítógépszervizbe, és nem pedig hivat magához vkit
akkor van esélyed, ha vmi szervizzel vagy számgépbolttal sikerülne vmi társulást összehoznod, és te ott vennéd az alkatrészt a javítando gépekhez, ő meg hozzád küldené a problémás ügyfeleket, akiknél helyszini szerelés kell (vagy akár helyszini garanciát vállalhat általad, mert te kimész - persze ez kemény szerződés, de talán megoldható) -
#52 de minek cég? kimegy házhoz, felrak egy windows-t, elkéri a 10 rugót, és szevasz
Alfába, Metróba meg jó az egyéni is :D -
#51 mostanában feketében utazom, de anno ugyanezt csináltam, ami te akarsz
kiváltottam az engedélyt, aztán 9 hónap után visszaadtam, utolsó adómat anyám fizette ki helyettem, padlón voltam rendesen... :(
van 1-2 ismerősöm, akik újra és újra nekifutnak, de koppanás a vége... túlkínálat van számtech piacon -
#50 dehogy az. hidd el. -
#49 ugyan... gondolom, hogy a könyvelő, aki ingyen könyvelne, az a barátod, és vagy vele olyan viszonyba, hogy részletesen tudjon tájékoztatni a különböző lehetőségekről. -
#48 ehhez minek? pénzkidobás -
davos80 #47 Tudom, de ha nem jön be, többet bukhatok rajta.
20 évesen nem kéne tartozásokat felhalmozni. -
#46 hát... a cég alapítása mindenképp. tágabbak lesznek a lehetőségeid. -
#45 Nem értem miért, hogyha egyéni vállalkozói kell neki. -
davos80 #44 Az költségesebb. -
#43 csinálj egy bt-t -
#42 Sajnos nem találtam én, pedig érdekelt. Az Önkormányzatban viszont meg lehet kérdezni. -
#41 Az egyik családtagomnak májusban volt 5000 Ft. -
davos80 #40 Neten van lista, hogy milyen tevékenységhez kell papír, és mihez nem?
Freak - Te miben utazol? -
davos80 #39 Nekem egyéni kell, mert azon lehet a legkevesebbet bukni. -
#38 az egyéni nem olyan drága, nekem 2000 körül volt 5 ezer, most sem lehet sokkal drágább -
#37 3 éve 10k volt + a sarcok aszem -
davos80 #36 5 ropi, az 5 ezer?
Én 50 ezerről hallottam. -
#35 az azért elég lehet, ha hivatalos papír kell, azt úgyis le kell fordíttatni (mivel külföldön azért rázósabb illegálisan csinálni)
mutogatni meg mindenhol tudnak, innen délre ez remekül beválik, én panto-német-angol-olasz nyelvnek hívom :D -
davos80 #34 De tervezem a tanulásást, csak hát idő. -
davos80 #33 Alapfokon tok beszélni, + a szakmai amit összeszedtem az évek során. -
#32 van egy minimum, lásd lejjebb -
#31 a vállalkozói minimálbérnek, ami több mint a sima minimálbér -
#30 nekem anno a semmi után havi 11ezer volt asszem, ez a minimum, de azóta változhatott
nem tudsz angolul? -
davos80 #29 at=az -
davos80 #28 Nem azt mondárok at előbb, h ha nincs bevétel, akkor is kell tejelni?
Ha így van, minek a 8 százaléka? -
#27 aszem 8+ % -
davos80 #26 "helyedben külföldre mennék" : nyelvtudás angol szóbeli alap... -
davos80 #25 A TB mennyi
Hogyan állapítják meg az összeget?