1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
ShaiHulud #21 akinek megvan rakjon mar be par screenshotot legyszi:) -
#20 Hű,ez elég jó...
Remélem B-29-el is lehet "csapatni" :P -
neuro #19 Talán Pacific Warriors? De nem biztos... -
#18 Mármint nem a pacific fighters-re gondolok, mint arcade, hanem annak a másik gamenak a nevére vagyok kívácsi, amit neuro említett :) -
#17 Ennek az arcade pacific-es repszimnek mi a neve? Köszi... -
neuro #16 van egy arcade pacific-es játék is, ami mostanában jön majd ki de ez nem az :) -
#15 jah ismerem, csak en errol lattam kepet asszem vhol, es ott ilyen csilli villi arcade moka volt, azert furcsalltam, hogy jon ide az il2 -
#14 Ez A sturmovik sorozat ujabb tagja, csak ezuttal Pacific Fighters a címe. rátelepül az Ace Expansion Packra és torrentről is szedhető már... -
#13 1942 komoly volt, mindig repültem 40 percet aztán első körben szarrá lőttek :D -
ShaiHulud #12 tudom :) de attol meg nekem nincs meg:) -
MrTressy #11 Kint van már.Ott figyel nforceon is meg a privi ftpken is -
ShaiHulud #10 asszem ha egyszer meglesz akkro elleszek vele jo darabig... imadom csendes oceani hadszinteret...regen volt a 1942 PAW az de jo kis gem volt remelem ez is hozza azt a feelinget. -
#9 U.a az Oleg Maddox és csapata készítette, mint az Il-2, Il-2FB, AEP progikat. Mind a történetvezetés, mind a garfikai megoldások azokra hajaznak, csak itt a csendes-oceáni hadszintéren folynak az események: Pearl, Midway, Okinawa, stb. -
#8 Sturmovik topikban ment eddig a téma, de mivel már GOLD, megérdemel egy sajátot szvsz -
#7 nem volt már ennek a game-nak topic-ja? vagy csak máshova spam-meltem be a képeket? :) -
#6 Mintha Pearl felé tartanának ... :)
-
#5 pontosan! ez nem egy árkád gém, az tuti... -
#4 erősen az utóbbi
IL2-t ismered? -
#3 Képségek -
#2 ez arkad csitt csatt bumm bumm lovoldozos moka vag verprofi szimulator? -
ShaiHulud #1 2004-10-12 Pacific Fighters (c) Ubisoft RELOADED 107x15 MB 7.0