1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#61 csak ha ez igy lenne, akkor a neked tetsző IL2FB-t sem vehetted volna meg, nem játszhattál volna vele ... azért mert neked nem tetszik, még nem kell a Maddox halálára legyinteni szvsz :(
ha az ilyen fejlesztők eltünnek, és marad az EA, az Activision, az UBI féle sok szar, (az h maddox gameket kiadják, kivételes!) kiváncsi leszek ki mivel játszik majd ... amugy azt tényleg nem nagyon értem, nyugatiak hogyhogy nem vásárolják :I -
antijedi #60 ezt eddig is tuttuk ;) -
#59 aha, köszi -
#58 van standalone installja is -
#57 AEP is kell hozzá? Vagy azt magától feltelepíti? -
neuro #56 A játék kiadás, már olyan mint Hollywood: a mennyiség a fontos nem a minőség. A különbség csak annyi, hogy a játék kiadók SOKKAL többet keresnek, mint a filmforgalmazók. -
antijedi #55 ámen.
ideje lenne már hogy leáldozzon a kaidoknak mert jónak indoló játékok 90%ban miattuk lesznek a végére ultraszarok :((( (kivételek persze vannak de ugye azok csak a szabályt erősitik :/) -
neuro #54 Nekem nagyon bejön a pf, szóval biztos, hogy ha Magyarországon megjelenik, akkor megveszem.
Egyébként a jövő a szimulátoroknál is az lesz, mint ami végbement a komolyabb stratégiai játékok piacán: pár független kiadó (Battlefront. Matrix Games) felkarolta a fejlesztőket és sokkal olcsóbban, de nagyobb haszonnal forgalmazzák a "rétegjátékokat". (ja, a Dangerous Waters-t is a Battlefront fogja kiadni, ezt pont ma jelentették be) -
antijedi #53 ez igy van de én eddig il-ekben nem csalodtam és nem hiszem hogy pont most kezdenék el :P
jah és ez hogy csomot kell repülni amire történik is valami eddig is volt singleben erre jó az időgyorsitás :) -
antijedi #52 ez viszont nagyon igaz :)
amugy alegnagyobb gáz az hogy az ember a pénzt amit kifizet érte 99%ban a kiadónak fizeti és nem a fejlesztőnek...
erre kéne hogy legyen minden fejlesztőnek is saját online boltja hogy akinek tényleg teccik a game onnét veszi meg nem a kiadotol igy több csurran nekik is :) -
#51 nem konkrétan erre a csapatra gondoltam, úgy általában a PC-s fejlesztőkre -
#50 Mellesleg, ha UBI úgydönt, hogy nem támogatja tovább Olegéket akkor nem támogatja... ÉS azért nem fogom sajnálni Mr. Maddoxot.. egyetlen szoftverest sem sajnálok.. ha JÓ a játék megveszem... Ha nem akkor nem érdekel, hogy felkopik az álluk... ÉS PF-ben én eddig egyedül a felszállást meg leszállást élveztem.. mást nem sikerült... -
antijedi #49 sorry :) -
#48 na jól kiütötted az enyim üzijét...:( Szal csak azt mondtam, hogy az elmúlt 3-4 hónapban szinte egyedül ezzel játszottam tartósan (ez kötött le) Így megvettem az FB-t és AEP-et is megvenném, ha kaphatnék itthon... ergo ha PF tartósan tetszik meg fogom venni.. de eddig a 340Km-t repülök a baszottnagy semmi felett feeling miatt nem tetszik.. JA és irdatlan Bugosak az anyahajók is.. Szép meg minden.... de nekem hiányzik belőle az élet.... -
antijedi #47 még patch se nem hogy uj rész vagy kieg vagy akármi, kb ennyit s piritről :) -
antijedi #46 jah csak hogy elöbb irták hogy munkájuk nem lesz ha becsődöl a cég > msát fognak dolgozni ha tudnak egyátalán > nem lesz egy büdös patch se több... -
#45 és nincs kutyád, vagy ilyesmi? :D -
#44 De addig is játszani kell valamivel!!!! -
#43 korrigálok: nem magasabb színvonalat, hanem több "spirit"-et -
#42 Én is megveszem PF-et amint kijön magyarhonban (ahogy azt tettem az FB-vel is.) -
#41 mondjuk egy "előnye" lesz ennek: mivel pénzért már nem fognak tudni játékot csinálni egy idő után, marad a rajongás, így magasabb színvonalat kap a játékos :D -
antijedi #40 amugy szvsz ilyeneknél kéne hogy dc hubokon pl ne lehessen megosztani nem olyanoknál mint pl az argo amit csak azért mert egy okostojás aki faszacsákónak hiszi magát "felszólitotta" az embereket hogy ne illegálisan szerezzék be a filmjét... (amit pl az iylen stilusu megnyilvánulások otán még illegalba se fogok megnézni nemhogy eredetibe...) -
antijedi #39 jah pontosan..., meg il2 pont nem az a stilusu game akit midnenki letölt egy proba erejéig általában (mint pl d3 és társai) hanem amivel főleg azok jáccanak akik tényleg szeretik ezt a játékot...
és nekem sincs kurvára pénzem a mai árak melelt iylesmire mégis azokat a gamekat amik igazán bejöttek elöbb utobb megvettem vagy meg fogom venni... -
neuro #38 Az a szomorú az egészben, hogy itt nem John Carmack-ról van szó, aki nem tudja már hová tenni az új Ferrariját, hanem egy átlagos halandóról, aki próbál abból megélni, amihez ért és amit szeret csinálni... -
antijedi #37 jah sajnos mo-n ez a tendencia, meg lehet érteni hogy átlag embernek nincs rá pénz de legalább ne reklámozná hogy ő miylen faszagyerek ettől (sajnos sokan vannak iylenek még sg-n is néhol...)
nekem si több warezolt game van meg mint eredeti de én elgalább nem reklámozom és nem ettől akarok nagyfiu lenni mint néhány tizenéves kis pöcs... :((( -
antijedi #36 erre énsem vagyok büszke spec, de szeirntem én majd ha kijön valami all in one csomag (alap + aep +pf vagy ha esetle lesz késöbbi kieg akkor az) akkor fogom csak megvenni, de ettől függetlenül szvsz a 60% nem mo miatt van..., az emg hogy nyugaton miért nem veszik emg ennyien számomra is rejtéj :( -
#35 és ezek után még van, aki büszke rá, hogy warezt használ........ -
neuro #34 Én sem vagyok büszke rá, hogy egyelőre(!) nem eredeti PF-el játszok, de ezt szeretném ha mindenki elolvasná, és elgondolkozna rajta:
---
Oleg posted in Sukhoi.ru forum in this thread:
http://www.sukhoi.ru/forum/showthread.php?t=28761&page=1&pp=25
Oleg is very concerned with illegal distribution of PF over the Internet.
I will compile in one post what Oleg said in his answers in that thread.
----------------------------------
In the first year of the original IL-2 run %20 of the users were using pirated copy of the game. Mostly in China and Russia. Percentage of illegal users on the West was negligible. Profit was enough to justify frequent free add-ons and even development of FB.
But now (with FB+AEP) about %60 of users worldwide are using pirated version of the game.
Oleg’s company is on the edge. At the moment development expenses exceed profit. Profit from FB + AEP (especially) is less then from original IL-2. Profit does not even cover salaries of the developers.
Hope is that PF is going to change it, but it is only hope.
If piracy continues with PF – don’t wait for "the future project" (BoB). -
antijedi #33 váááá, és nekem még egy cd :(((
meg még egy hétvége mert nemrég rendeltem emg a joyt és ehéten már tuti nem jön emg :/ -
neuro #32
-
#31 simán -
#30 Ha van fennt a gépen il2AEP akko kell valamit trükközni vagy símán rátelepszik?? -
#29 ah nem standalonet raktam feeh :( -
#28 bazel nalam nem tett fel a telepito egy exet, mia francer?
il2fb.exe - a program konyvtarba nem letezik
hol van? -
neuro #27 Hát a Corsair az egyik leggyorsabb repülőgép volt a háborúban (710km/h @ 7000m vízszintes repülésben!), és a nagy méretének és súlyának köszönhetően elég hamar eldobja a sebességét fordulóban. Szóval ezzel szerintem nincs gond. Nekem még nem sikerült Zérót lefordulni vele, és ahogy olvastam másoknak sem (mármint a valóságban) :) A Corsair alapvetően B&Z vadász. Szóval azoknak a Zéró pilótáknak, akik ellen te mentél biztos rossz napjuk volt, hogy hagyták magukat forulóharcban lelövetni :)
-
#26 Nos vélemény... Nekem az a Corsair kicsit könnyen repülhetőnek tűnik.... Vagy én vagyok szigorú???? Megfordítom a szárnya körül és 2 Mp alatt 450-ről 200-ra lassul landing flaps kiengedve gáz nullán.... és ami a legdurvább!! utánafordul símán a zeronak....
Mondjátok, hogy tévedek és ez a valóságban is hasonló volt.... arról nem is beszélve, hogy 730.al zuhanva pilótának semmi baja és a gép is vígan elvan...
viszont pozitív, hogy végre tízes lépésben méri a magasságot és a légvédelem ai-ját lehet állítani:) -
#25 CD1 r40 nincs valakinél letölthető formában? (DC nem jó nekem)
thx és sry -
#24 Köszi! -
neuro #23 bop.agria.hu
október 7-ei hír
ha hazaértem felrakok pár képet -
#22 Sziasztok!
Tudtok valami olyan oldalt, ahol fel van sorolva az összes repülhető típus? A hivatalos oldalon is csak annyit találtam, hogy 40db meg néhányat felsoroltak.