1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
neuro #101 1944-ben végigrepültem az első küldetésemet a japán oldalon és olyan profi voltam, hogy a parancsnok máris áthelyezett egy különleges egységbe: a neve "Isteni szél". Már alig várom a második bevetésem, remélem ha azt is teljesítem, kapok kitüntetést!
-
A 4.8-as Cataclyst óta a Excelent is játszható volt (az IL-2FB-ben, de sajnos mégis vissza kellett vennem itt Perfectre, mert 4xAA és 16xAF mellett egy komolyabb légvédelmi tűzfüggöny esetén (lásd lenti képek) bizony keményen 30 alá esik az FPS számláló.
Most jött le az új 4.10-es driver, mindjárt megkuksizom, hátha jobb lesz vele. -
Akkor GPetyus kérésére pár kép (ne anyázatok a méret miatt plíz. :))

A Nyers Erő...

Motorokat felpörgetni!!!

A Császári Légierő első támadása sajnos kudarcba fulladt...

...ezért a másnap reggel komolyabb erővel próbálják újra...

...persze az haditengerészet légvédelmi lövészei ennek nem örülnek...

...egy Kamikaze azonban átjutott a tűzfüggönyön...

...de még ez sem bizonyult elégnek, az repülőgép-hordozó lángol ugyan, de túlélte ezt a rohamot is. -
Visszatérhetnénk inkább A békeszerető (pacifikiált) vadászokra???
Unom már az ilyen II. Vh-val kapcsolatos elméleteket.. 60 éve volt örüljünk, hogy vége és kész... Innentől legyen kicsit ontopic a téma
Cifu: Neked excellent tájon nem akad vagy Prefecten úgy mint Az FB? -
neuro #97 Hmm ha jól emlékszem az amerikaiak sem üzentek hadat Iraknak 1991-ben...
Yamamotónak csak ez az egy lehetősége volt, hogy kiiktassa az amerikai flottát a nagy japán támadások előtt, és ő csak kihasználta a meglepetés előnyét. A bombázásokban kb. 2200 katona és "csak" 57 civil áldozat volt, tehát semmiképpen sem nevezhető "terror" támadásnak. -
Ha má' itt tartunk vki berakhatna 1-2 képet PH-ról esetleg :) -
Mondtam,hogy ne menjünk bele 

Amúgy azt mondják,hogy tudtak "valamit",de gondolom erre nem számítottak :/
Persze,hogy nem hagyták volna,de lehet hogy csak vmi kissebb akcióval számoltak....mittudomén' pár bombázó vagy ilyesmi...
Én se bírom ezt a "Bush csinálta a WTC-t is" dumát egyébként -
Megint kezdjük el sajnálni a zsidókat?? ugyan már ez megy már 60éve kissé unalmas......Geci dolog volt igaz,de elég már a sajnálatból.Speciel én ugyanúgy sajnálom a ledózerolt arabokat is........ -
jaj ezek szar dumák, te tényleg elhiszed, hogy van olyan kormány a világon, amelyik az ÖSSZES ellenük irányuló támadásról tud, de mégsem tesznek semmit, hadd pusztuljon a drága haditechnika, haljanak a civilek???
gondolkodj már picit, és ne azt szajkózd, amit a szenzációgyáros szennylapok írnak.... -
Mindegy,az igazságot mi úgyse fogjuk SOHA sem megtudni...
...de jobb is talán -
civil vagy békében álló katona, tökmindegy
hadüzenet nélkül bárkit megtámadni = terror
biztos van, aki szerint nem, az ilyet sajnálom -
Ez már az összeesküvés-elméletek világa. Mindenestre erősen kétlem, hogy bármi értelme lett volna eltitkolni egy ilyen információt, sőt, inkább kihasználhatták volna. Japán ígyis-úgyis megtámadta volna az USA-t 1941 December 7.-én, ha rendelkeztek volna az információval, akkor a világ addigi legjobban eltervezett támadása a világ addigi legjobb csapdájába sétált volna bele... -
Van egy kis különbség fegyvertelen civilek kivégzése, és egy felkészületlen, félig letolt gatyában kapott katonai erőre való támadás között, nem gondolod? Mert szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Terrortámadásnak meg még csak véletlenül sem lehetne nevezni (mégha egyesek igyekeznek párosítani a "terror" szót a PH megtámadásával), mivel alapvetően nem civilek, hanem az amerikai csendes-óceániai flotta ellen irányult. -
Ez így van egyébbiránt...
Az más hogy az amik tudták,hogy jönnek a japók,....már napokkal azelött,de ugye kellett az ürügy :/
De ebbe bele se menjünk :DD -
"Iszonyú hangulatos volt a földön ácsorgó B-17-eseket és PBY-onokat sz@rrá lőni.."
Azért ez geci dolog, ennyi erővel zsidókat is lehetne halomra lőni egy játékban. AZ OTT nem háborús tett volt, hanem egyszerű terrortámadás. -
Király!!!!

-
Kezd mozogni valami? 
Igen, benne van a Pearl Harbour elleni támadás is, többek között ezért is szeretem Olegéket, még véletlenül sem merülhet fel az a vád, hogy egyoldalúan lehet csak játszani (hány olyan FPS jött ki az elmúlt 3 évben, ahol szövetséges (ie.: Amerikai) katonával voltunk a II.VH-ban? És hány olyan ahol a tengelyhatalmak oldalán harcolhattunk?).
Iszonyú hangulatos volt a földön ácsorgó B-17-eseket és PBY-onokat sz@rrá lőni..
-
Le lehet bombázni PH-t??
-
áhh, az csak egy tábortűz lehetett :D -
Nem igazán. Az IL-2/IL-2FB-ben ugyanis a nap nem nyugodott le, hanem a horizont határán világított naplemente után. -
eddig nem volt? -
Na, volt időm most pár küldit játszani vele, és bár iszonyú hagulatos lett (Pearl Harbour japán oldalon rulz :)), azért több dolgot illett volna megcsinálni már Olegéknek, mint pl. a civil forgalmat. Igaz befoghatom a pofámat, mert végre valóban van északa. :))) -
neuro #79 gondolom azért van még 2.04 a lobbyn mert még nem jelent meg a pf -
Ez igaz viszont okan még 2.04-et használnak a lobbyn... Szóval.. vagy van 2x 3.00-ád és egyszer 2.04 (és ez azért uszkve 7-8 giga helyet foglal el) vagy pedig nem minden serverre mehetsz fel.. (bár szerintem iszonyatosan nagy baromság, hogy így csinálták meg.... -
neuro #77 viszont fel lehet telepíteni ugyan arra a gépre két példányban is: egyiket fb-re a másikat stand alone-ként - így minden multi szerverhez jó lesz :) -
A baj az, hogy AEP+FB-re installált PF-el nem lesz kompatibilis.. szal a Standalone-al hostolt gamebe nem tud bemenni az aki FB+AEP-re installálta és vica versa. Ugyanis az FB+AEP-hez egy nagydarab patchként is működik a PF. Tehát a verziószám ugyanaz mégsem ugyanolyan a 2 játék... -
Heh,nem csak az AEP,de az FB is hiányzik :(
Annó megvettem az IL-őt(kemény 4K-ért),és az szinte mindig fennvolt a gépen:)
Örülök,hogy ez megy "magától" is....(és remélem nem 10K lesz,ha majd lehet itthon kapni) -
Rá lehet telepíteni az IL-2FB+AEP-re, de ha hiányzik az AEP, akkor csak a tiszta telepítés marad.
Az IL-2FB+AEP értelme, hogy lehet extrém dolgokat összehozni (pl. német gépek a csendes óceánon). -
Na ez értelmes lett,de mostmár mind1
-
Köszi!
Láttam Traxion kérdése is ez volt,de attól hogy az AEP nem kell,attól még az FB-ben nem voltam biztos

-
Teljesen új játék, nem kell sem IL-2, sem IL-2FB, sem más. -

:) -
Hi :)
Emberek,ez külön gém vagy kell valami "alá" ??
Mert nekem csak az eredeti IL-2 van meg,de gondolom annak ehhez már nem sok köze van :)

thx -
egen, igyértettem: az ő általuk kiadott szoftverek maradank (kivéve a pac fighter), amik nagy általánosságban elég nudlik...
a mondat tehát helyesen:
"ha az ilyen fejlesztők eltünnek, és marad az EA, az Activision, az UBI által kiadott sok szar" -
alapból "C" gomb, és ez multiban igen komoly móka (többen egy gépen)!! :D -
antijedi #66 kikeresed bill beállitásoknál melyik gombal tudsz poziciot változtatni a gépben és megnyomod azt a gombot repülés közben... -
Ez ugye kicsit az Il-2 szoba folytatása, mind1 annyi lenne a kérdésem, h a forgotten battles installálása közben láttam képeken, amelyekről úgy tűnt lehet sima géppuskásnak lenni egy stukán, he111-en... de egyenlőre nem sikerült még ilyen poszton játszanom. Hogyan lehet, ill. lehet-e egyáltalán ? köszi -
Activision is fejlesztett, lehet, hogy még mindig
de azért őket szvsz inkább a kiadók közé szokás sorolni
na mindegy, ez nem lényeg, sry -
ubi fejleszt is, de mostanában már ritkábban -
nem kötekedni akarok, de az UBI és az Activision tudtommal kiadók (sry ha tévednék)