1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#141 H-t???
-
#140 Nálam teljesen jól működik, csak nyomogatod a H-t, és szépen lassan kiengeded a futóművet... -
#139 De ugye nem azzal akarod kiengedni, mint amivel behúztad? -
#138 Nekem sem mükődik... :/
-
#137 Lenne egy kérdésem F4F-el kapcsolatban.
Ennek a géptípusnál ugye kézzel kell behúzni és kiengedni a kerekeket. Namármost a két dologhoz, két funkcióbillentyü is tartozik. Én viszont csak behúzni tudom a kereket, kiengedni nem. Van valamilyen repülési követelmény, hogy ez a funkció működjön, vagy én vagyok béna (nem kell bólogatni !), vagy csak egy bug. -
#136 Remélhetőleg észbekapnak a magyar terjesztők és nálunk is kapható lesz, természetesen az AEP -vel együtt. -
#135 Nagyon jó, hogy végre van B-24 is. Lehet rá végre magyarországi missziót építeni. -
#134 Meg is venném, ha egyáltalán megjelenik majd Mo.-on.
De félő, hogy ugyanúgy járunk vele, mint az AEP-kal. -
#133 Amint megjelenik megveszem.... De szerintem azután kéne ilyen kijelentéseket tennie Olegnek, hogy Boltban van a játék. Addig pedig szerintem nyugodtan lehetne hagyni, hogy a törtel menjenek a népek. Egyébként meg kinek a felelőssége, hogy tört verzió jelent meg??? A nagy orosz hazában már boltban árulják dobozos verzióként a tört PF-et.
Mindenesetre ha eljut Magyarországra megveszem. De ne kelljen már németországból vagy USA-ból rendelnem a programot.... Ez meg már a kiadójának a felelősség, hogy lefedettség legyen az elérhetőségben mindenhol... És a kiadó felelőssége másolásvédelmet venni is...
Szóval Olegnek nem a Community-t kéne ostoroznia, (pláne nem azokat akik a hivatalos fórumra járnak sírni) Hanem azokat akik kiadják a játékukat ilyen pocsék védelemmel. -
#132 Lehet, hogy volt már, de azért érdemes szem előtt tartani:
"A hivatalos PF fórumon nagy a lincshangult.
Konkrétan azzal kapcsolatban durvultak el az indulatok, hogy sok ember játszik tört PFel. A fórum egyik moderátora "elvileg" felveszi a kapcsolatot a lobby készítőjével, hogy bannolja mindazokat, akik a tört PFel játszanak. Ha igaz, ha csak egy megfélemlítés, érdemes figyelembe venni, tehát csak a hivatalos kijövés után játszani a PFel lobbyn.
Az eldurvulás pedig annak tudható be, hogy Oleg kijelentette, hogy nem biztos, hogy lesznek patchek a játékhoz és a BoB is veszélybe kerülhet ha az PFet többen töltik le mint amennyien megveszik. Ez az arány a sima IL-2nél 20% az FB+AEPnél már 60% (!) volt. Tehát a kiadás után mindenki, aki úgy érzi, hogy szeretne még a jövöben patcheket és új játékokat látni Olegtől, az vegye meg a PFet." -
#131 Mekkora gém!!!!!!!!!44444444444
1000 éve nem repültem ilyen jót :P
-
#130 ugyanaz a cég ugyanaz az engine ugyanazok a fejlesztők csak másik hadszíntér és más gépek vannak benne. Ha FB-re telepíted akkor az összes gép benne lesz ami FB-ben AEP-ben és a PF-ben van (ahogy seaweedék számolgatták Kb 140 géptípus körül) -
steweee #129 jobb mint az il2 sturmovik? -
neuro #128 igen -
#127 Sziasztok milyen a progi sim a javából? -
ShaiHulud #126 nah de most megcsinaltam hogy a kormany pedalja lett a rudder....szal most mar midnen fullextra:DD marcsak egy venti kene szembe velem :) -
neuro #125 én is így értettem. csak nekem nem annyira érzékeny :) -
ShaiHulud #124 ize szal nekem sem magat a csurot zavarja be hanem ahogy mozgatnam a joyt akaratlanul is csavarodik maga joy es ezaltal a rudder is aktivalodik:) eleg erzekeny ez a twist handle anyamkinyja. -
Tibike #123 De.. Van gázkar rajta csak nem vettem figyelembe. A BF 1942-ben nem kellett. Most már tökéletes.
THX! -
neuro #122 nekem is csavarós joy-om van de nekem nem zavarja be a csűrőmozgatást a rudder -
ShaiHulud #121 jaja csinaltam is csak akkor sem sikerult:D aztan meguntam es gondotlam majd az elesen sikerul:DDD...nah de most kiszedtem a twist karrol a ruddert es igy vegre sikerult leszalni a mocsokra:D -
#120 Van Carrier Landing training, javasolt az éles küldetések elött ott gyakorolni... :) -
ShaiHulud #119 az a gaz hogy a joystickom olyan hogy twist gecis szal ha botkormanyt csavarintom jobbra balra akkor az a rudder...es elegge bezavar ha csak csuroket akarom mozgatni mert akartlanul is csavarodik az a szemet...szal majd lehet atkonfigolom valahogy...mondjuk bedugom a kormanyt is es talan megy ugy hogy a pedal resze lesz akkor a rudder:) es akkor nagyon fullos lesz:DD -
ShaiHulud #118 F4F-3 :) elso kuldi usnavy fighter campaign... -
neuro #117 milyen géppel próbáltad? -
ShaiHulud #116 a kutyafajat neki...hat nem tudok leszallni rohadt carrierre:D 5 szor rafordultem mar de midnig elbasztam...aztan meguntam es mondom csak azert is leteszem...hat siekrult leerni csak nem akadt be a horog igy gondoltam egyet es nyomtam a braket:) hat igen orra alltam es beestem a vizbe tovabb csusztomban...a carrier meg ramhajozott es szetrobbantam...player killed...ejj:) pedig lelottem 3 zerot elotte:) termeszetesen difficultynal elso tablan minden be van kapcsolva... -
#115 A Joystickodon nincs véletlenül valamire beállítva a gázkar? -
Tibike #114 Hali!
Meg tudná mondani valaki, hogy miért esik vissza a motor 28% -ra amint kikapcsolom az autópilotát? Hiába nyomom fel max-ra, egyböl vissza esik.
Így elég nehéz repülni :)
Köszike -
#113 de úgy, hogy külső nézetből repülhető legyen:) -
#112 Aztán majd kapod a parancsot, hogy KAMIKAZZZZZZZZZEEEEEEEE! :DDD -
ShaiHulud #111 lol!!!! :DDD kamikaze powaa:) -
neuro #110 kirakod őket a vízre, és az első waypoint "Take off" - legalábbis nekem alap fb-ben így simán ment, pf-ben még nem próbáltam -
#109 Ehhh...LOCK ON fílíng :D
:C -
#108 nem fogsz perfect talaj részletességen játszani mondjuk:)
Nagy hiba.. (3000 méter felett aztán nagyon hiányozni fog (az időd nagy részét ezen a magasságon töltöd kivéve, ha torpedóvető leszel..) mikor csak 500m körül számit.... Egyébként rájött már valaki, hogy hogyanlehet rávenni a Hidroplánokat, hogy a vízről szálljanak fel??? Mission Builderben? -
#107 akkor -
#106 Hmmm...akor mi a lóf.szt fogok én kezdeni a 9600-ommal -
#105 Hmm... köszi, mindjárt ki is próbálom. -
#104 Pardon, kevertem perfect <-> excelent...
Kipróbáltam most 4.10-el is (a CCC rögtön az őrületbe is kergetett, mert nem lehet benne a monitor horizontális és vizszintes szinkronizálását bekapcsolni), és ugyanaz. Sajnos a PF úgytünik némileg jobban eszi a vasat, a 9800XT itt már nem elég a minden max.-on melleti 4xFSAA-hoz. 0xFSAA mellett a sebesség rendben van (35-50FPS), de ha választani kell a Perfect landscape és a 4xFSAA között, én az utóbbi választom... -
#103 Tűzfüggönyben való lassulásra megoldás: Kapcsold ki a Stencil Buffert... Bár nem tudom, hogy magas részletességen engedi-e... -
#102 Köszi nagyon jók