1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#181 itt nem lehet plusz gépeket leszedni a játékhoz, hanem a pöatchek adnak hozzá gépeket. -
#180 Hi! Tuttok ojjan oldalt, ahol addonokat lehet szabadon leszedni (pl külön gépeket), mint a Flight Sim sorozathoz? -
Xian #179 Hi
Van valami olyan repülős progi ahol a légiharc alapjait
meg lehet ismerni? Esetleg weboldal?
Pearl -t vedő vadászokkal repülök, de pillanatok alatt szétlőnek
a zerók(vagy nem zero? japán vadász). Iszonyatosan jól repülnek.
Én meg max forgok mert semmi trükköt, módszert nem ismerek.
A bombázókkal elboldogulok de néha azok is jól repülnek, fordulnak.
-
#178 Tudom,de ezt kérdezte =
".vki leírná hogy mit tartoznak a sorozathoz?"
-
#177 Még ha nem is mondanál újat, egy, a csendes-óceáni hadszínteret bemutató cikksorozat csak hasznos lehet mindenkinek. -
#176 Remélem a magyar forgalmazók is látják, AEP+PF duóban cca. 15500 HUF.
Nem semmi így első ránézésre, de én biztos alaposan elgondolkodnék a vásárlásán. -
antijedi #175 hát ha csak itt reklámozod nem mert az itteniek többsége szvsz azért nem teljesen hlye a témában, max az oylanok akik csak azé jönnek be hogy emgkérdezzék melyik a legjobb gép :D -
neuro #174 Azért hátha lesznek páran, akiknek még tudok majd újat mondani :) -
#173 JA egyébként kijött hivatalosan is.. nemcsak az arany. Amazon.co.uk-tól meg lehet rendelni.
Pontosan innen -
antijedi #172 értem csak az a gáz hogy akit nem rédekel a téma ucse ovlasa el akit meg érdekel az má ugyis tájékozott :)
ettől függetlenül nagyon jó kis cikk ez, énis elolvastam és teccet :) -
#171 Azért van köze hozzá ugyanis eredetileg az eredeti IL-2 kiegészítője lett volna az FB aztán kicsit kipofásították és csináltak belőle egy standalone-t még több géppel. Aztán erre jött az AEP meg most a PF. Majd a BoB-re leszek kiváncsi... Az megint új standalone-lesz új engine-el... -
neuro #170 Akkor gondolom érted, hogy mi a cél ezzel a cikksorozattal :) -
#169 Csoda történt a PF-ommal, mivel a tegnapi próbálkozások alatt csont nélkül működött a kerékkiengedésnél az Alt+G kombó, de még AltGr+G -vel is minden gond nélkül ment... a fene sem érti, de mindegy. -
#168 Nem kötözködni akarok, de... a jó, öreg IL-2 Sturmovik -nak semmi köze az őt követő FB, AEP, PF vonulathoz. Elég az FB+AEP -t feltenni a Pacific Fighters alá, hogy teljes legyen a géppark. -
antijedi #167 az... :/
amugy jobban mondva tanitanak de nem hadászati dolgokat :P -
steweee #166 köszi -
#165 Az elég nagy baj... -
#164 IL-2
IL-2 Forgotten Battles
------II------- Ace Expansion Pack
Meg ez... -
steweee #163 vki írta hogy ha korábbi progikra telepítjük ezt, akkor sokkal több géppel lehet repülni. de én a rövidítésekből nem tudom mik azok, mert korábban nem foglalkoztam repülős játékokkal.vki leírná hogy mit tartoznak a sorozathoz ? -
antijedi #162 történelem órán még a 2.vhról se sok értelmeset tanitanak... -
#161 jaja Sajna Midwaynél vége is a Pacific War-nak a töri könyveknél, hogy ot megfordult a háború sorsa a tengeren.. Guadalcanalról a Salamon szigetekről és egyéb csatákról nem sok összefoglaló infot nyújtanak, csak az erre specializált könyvek... -
neuro #160 Az átlag szerintem nem sokat tud róla. Történelem órán szinte semmit sem tanítanak a Csndes-Óceáni hadszítérről. Elintézik, azzal, hogy volt egy csata valahol Midway környékén és kész... -
antijedi #159 nálunk kevésbé ismert? discovery éjjel nappal azt nyomatta egy időben... :) -
neuro #158 Pacific Fighters történelem - 1. Pearl Harbor
A Pacific Fighters megjelenésével egy új cikksorozatot indítunk útnak, a repülőgépszimulátor szekció Magazin rovatában, amely a nálunk kevésbé ismert Csendes-Óceáni hadszintér legfontosabb csatáit, hadműveleteit fogja bemutatni.
A rövid, inkább csak bemutató jellegű cikkek hetente érkeznek majd. Az első a sorban, nem túl meglepő módon, a Pearl Harbor-i japán támadást dolgozza fel.
http://bop.agria.hu/repszim.php?id=magazin_pf1
-
Még gyerek illetve fiatalabb koromba érdekelt igazán a repülés...én is ember vok...felejtek is :D -
neuro #156 "Értek valamelyest a gépekhez,de ilyenről nem halottam :/" -
neuro #155 Tedd át valami más kombinációra aztán biztos menni fog :) -
#154 hmmm... -
#153 Viszont az AltGr+K combóval simán működtetem a horogkiengedést. -
#152 Nem , mivel jobbal joyozok, ballal kezelem a billentyűzetet, így a baloldali "sima" Alt áll kézre.
De most belegondolva nem lehet, hogy az Alt+G combó valami miatt nem használható a játékban? Na mindegy este majd átkonfigurálom és megprószálom... de azért köszi a törődést. -
neuro #151 Nem lehet, hogy az ALTGr-t nyomkodod? Magyar billentyűzetnél a sima ALT-ot és az ALTGr-t külön kezeli -
#150 Nálam meg Ctrl+G a behúzás, ami müxik is, de az Alt+G kiengedés combóra nem csinál semmit. (ugye egyre gondolunk low és rise gear opciók) -
neuro #149 Futómű: I-16-nál és F4F-nél KÉZZEL kellett be/kitekerni a futót. Ehhez alapból nincs billentyűkombináció rendelve, szóval Controls és ott Raise/Lower gear manually (nekem Shift+G és Ctrl+G)
Lefulladás: Szintén csak az I-16 jön elő újra - egyes gépeken (I-16, korai Zero, Spitfire MkI, Hurricane MkI, CR42 stb.) nem volt befecskendező, így negatív G-s manővereknél a benzin nem tudott a motorba jutni ezért az lefulladt. -
#148 Hmmm...szerintem nem,de ki tudja? :) -
#147 Valószinüleg azért, mert nem bírja a negatív G-t. A rata is ilyen. -
#146 Így akartam=nekem eredeTi van,de nem peccseltem fel soha :) -
#145 Nekem eredei van,de így fejből nem tom hanyas verzió :P
Sőt arra sem emléxem,van-e benne Rata,...de asszem van :P
(az az igazság,hogy inkább német járgányokkal repülgettem:)
No mindegy,köszi a segitséget :) -
#144 Márpediglen az I-16 "Rata" mintha még az alap IL-2-ben jelent volna meg, valamelyik patch-ben. Az volt az első gép a játékban, amelynél kézzel kellett behúzni a futóművet. -
#143 Basszus,én meg csak a G-t nyomkodtam
(merthogy a többi azzal mükszik)
Annyi eszem meg nem volt,hogy megnézzem a controls-ban
Más= a kezdeti ZERO mért fulladozik ha padlógázon lenyomom az orrát?
Értek valamelyest a gépekhez,de ilyenről nem halottam :/ -
#142 Legalábbis nálam alaphelyzetben a H engedi ki, és a J húzza be...