1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
#221 NA beszéltem törpiekkel és mondták, hogy repültetek. -
#220 Na asszem ha most fejössz Lobbyra tudunk segíteni neked. -
#219 Meg vki repülne velem neten egyszer, mer még sose játszottam a neten il-2-vel... -
#218 TG-sek!
Jelentkeztem a századba, és néhány alapvető kérdésem lenne...
Most felteszem a:
-Forgotten Battles
-Ace pack
-Pacific Fighters
Kell vmi patch?
-
lachun #217 szerintem nagyon jol nyomod én a hajok közelében robbanok:)) -
neuro #216 Ugyan az, mint a német gépeknél a napvédő üveg: CTRL+D -
#215 Ilyen egy életképes japán pilóta. :))) -
#214 Valaki próbálta a japán kampányt a Rufe fighterekkel? Nagyon vacak kis gép ez az átalakított Zero. Gyenge motor, roszs manöverezhetőség, fegyverzet átlagos. Kampányban folyamatosan túlerő ellen kell küzdeni. Mindig szétlőnek elöbb vagy utóbb. Lelövök 1-2 amcsit, majd utána inkább menekülőre fogom a dolgot, mert addigra már a társaimat is tuti szétlötték. -
#213 Hát akkor csek áut a ricsi század honlapját tényleg csak kadét vagyok:D -
#212 ahha :D
persze :)
ha te még kadét vagy, akkor én nem repülök, csak tettetem! -
#211 Én lenni csak egy stupid kadét:) még tanulok:) -
#210 Van valahol egy track, amit egy profi készített? Szívesen megnézném! -
#209 Asszem shift F1 vagy Ctrl F1... Nálam Joystickban an beállítva így nem tudom a manuálisat a defaultot... de elvileg asszm gunsight nál kell keresni (ez az amikor ráhajol a célkeresztre a pilóta így pont mindig olyan zsögből látod a célkeresztet ahogy a teljes kör rajta van az üvegen... -
#208 most repültem japó géppel, de látom, hogy a célkereszt nem szabad, eltakarja vmi...hogyan tehetem szabaddá? -
lachun #207 Nagyon jók a japo gépek én is azzal gyakorlok :)) -
antijedi #206 ezért nem szabad iylen korán kelni :)
a délután 1-2 ideális időpont a felkeléshez :D -
antijedi #205 és ő már felszált... -
kontar #204 Oké fasza lett, már nem vinnyog! Köszi -
#203 Jaj sry már sikerült. -
#202 Na hello én a hyperlobbyt be tudtam allitanit csak nem jön be semilyen lista (PL:playerlist)vagy nem jönnek ki a serverek valaki nem tud segiteni? -
#201 Korán volt amikor írtam látszik:D LOL:D:D:D:D
Jahhh fékszárnyakat (Flaps) húzd be teljesen..:) -
#200 Ne harci állásba tedd az ívelőlapokat, hanem teljesen húzd be őket. -
#199 A sziréni figyelmeztetése csak azután van, hogy felszálltál... -
antijedi #198 szerintem ő arra gondolt hogy a német gépeknél ha harci állásba teszed flapsokat akkor valami belső sziréna szerű hang (talán figyelmeztetés? ;/) elkezd vinnyogni..., de én ezt csak német gépeknél hallotam többinél simán "sistereg" a levegő :) -
#197 Valószínűleg, hogy a fék automatikusan befog mint nálam... (én sem tudom miért... muszka gépekkel mivel lassan gyorsulnak így kész kínszenvedés a felszállás... a Fék szokott vinnyogni (kerékfék) -
kontar #196 Hali !S Cifu! Azt megtudnád mondani, hogy mikor a IL-2FB-be felszállok egy géppel, kerék behúz, szárnyak harci állásba, utána még mindig vinnyog valami a fülkébe, mindig be kell kapcsolnom 1-2mp-re az "A"pilotát, hogy megszűnjön a vinnyogás,valamit ki-be kapcsol amiröl én nem tudok, mert utána elhallgat mi az isten vinnyog a fülkémben? -
#195 Hoi!
Jaja, eddig szinte alig repültem szövetséges géppel, inkább a japánokkal szárnyalok. :)) -
lachun #194 !S Cifu thx a gama über kira nem birok betelni vele a japán rádis hangok nagyon be jönnek:DDD -
kontar #193 Nagyonszépen köszi! Sikerült! Üdv. -
#192 A főmenüben "Controls" gomb, és szépen megnézed, hogy mi van beállítva a "Toggle Chocks"-ra (nálam Shift+V, de lehet, hogy nem ez volt alapból). Pörgesd fel a motort, majd nyomd meg azt a billentyűzetkombinációt, ami erre van rakva, és voilá... -
kontar #191 Hali sziasztok! Nem tudok anyahajórol felszállni, a gáz fullon, csak pörög a motor nyomkodok mindent nem akar elindulni csak ha "A" pilótát bekapcsolom, olyan mintha a levegőbe lógna az egész,"A" pilótánál is lehuppan a földre úgy indul, mit csinálok rosszul? -
#190 [HÍRDETÉS]
Keresek olyan repülnivágyó, repülősöket, akik szivesen funolnak bármikor, olyan társaságot, ahol nem a vérkomoly repülés, a szimulátort játszuk, hanem magát a "játékot". 5kor összeröffenünk, és toljuk a gammát, szétrúgjuk a kapitalista disznók alumíniumvázas kokakólaseggét. Szóval funparty ezerrel!!! Benne van vki?
nemkötelező
[/HÍRDETÉS] -
antijedi #189 nagy az isen állatkertje..., kérdés hol akeriséts :P -
antijedi #188 http://pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm -
neuro #187 :) -
#186 de mit nem lehet beállítani HL-en?? én ezt nem értem... -
neuro #185 =The greatergreen Daemons=
IL2 Server DNS: il2.greatergreen.com
IL2 Server IP: 209.209.44.54:21000
-
#184 Azt nem tudtam bealitani valaki 1 ip-t? -
neuro #183 hyperlobby? -
#182 Valaki nem tud 1 müködö server-ipt??