1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Bucser
    NA beszéltem törpiekkel és mondták, hogy repültetek.
  • Bucser
    Na asszem ha most fejössz Lobbyra tudunk segíteni neked.
  • bazza
    Meg vki repülne velem neten egyszer, mer még sose játszottam a neten il-2-vel...
  • bazza
    TG-sek!
    Jelentkeztem a századba, és néhány alapvető kérdésem lenne...
    Most felteszem a:
    -Forgotten Battles
    -Ace pack
    -Pacific Fighters
    Kell vmi patch?
  • lachun
    szerintem nagyon jol nyomod én a hajok közelében robbanok:))
  • neuro
    Ugyan az, mint a német gépeknél a napvédő üveg: CTRL+D
  • [NST]Cifu
    Ilyen egy életképes japán pilóta. :)))
  • I.C.ram
    Valaki próbálta a japán kampányt a Rufe fighterekkel? Nagyon vacak kis gép ez az átalakított Zero. Gyenge motor, roszs manöverezhetőség, fegyverzet átlagos. Kampányban folyamatosan túlerő ellen kell küzdeni. Mindig szétlőnek elöbb vagy utóbb. Lelövök 1-2 amcsit, majd utána inkább menekülőre fogom a dolgot, mert addigra már a társaimat is tuti szétlötték.
  • Bucser
    Hát akkor csek áut a ricsi század honlapját tényleg csak kadét vagyok:D
  • bazza
    ahha :D
    persze :)
    ha te még kadét vagy, akkor én nem repülök, csak tettetem!
  • Bucser
    Én lenni csak egy stupid kadét:) még tanulok:)
  • bazza
    Van valahol egy track, amit egy profi készített? Szívesen megnézném!
  • Bucser
    Asszem shift F1 vagy Ctrl F1... Nálam Joystickban an beállítva így nem tudom a manuálisat a defaultot... de elvileg asszm gunsight nál kell keresni (ez az amikor ráhajol a célkeresztre a pilóta így pont mindig olyan zsögből látod a célkeresztet ahogy a teljes kör rajta van az üvegen...
  • bazza
    most repültem japó géppel, de látom, hogy a célkereszt nem szabad, eltakarja vmi...hogyan tehetem szabaddá?
  • lachun
    Nagyon jók a japo gépek én is azzal gyakorlok :))
  • antijedi
    ezért nem szabad iylen korán kelni :)
    a délután 1-2 ideális időpont a felkeléshez :D
  • antijedi
    és ő már felszált...
  • kontar
    Oké fasza lett, már nem vinnyog! Köszi
  • Tomo15
    Jaj sry már sikerült.
  • Tomo15
    Na hello én a hyperlobbyt be tudtam allitanit csak nem jön be semilyen lista (PL:playerlist)vagy nem jönnek ki a serverek valaki nem tud segiteni?
  • Bucser
    Korán volt amikor írtam látszik:D LOL:D:D:D:D

Jahhh fékszárnyakat (Flaps) húzd be teljesen..:)
  • [NST]Cifu
    Ne harci állásba tedd az ívelőlapokat, hanem teljesen húzd be őket.
  • Bucser
    A sziréni figyelmeztetése csak azután van, hogy felszálltál...
  • antijedi
    szerintem ő arra gondolt hogy a német gépeknél ha harci állásba teszed flapsokat akkor valami belső sziréna szerű hang (talán figyelmeztetés? ;/) elkezd vinnyogni..., de én ezt csak német gépeknél hallotam többinél simán "sistereg" a levegő :)
  • Bucser
    Valószínűleg, hogy a fék automatikusan befog mint nálam... (én sem tudom miért... muszka gépekkel mivel lassan gyorsulnak így kész kínszenvedés a felszállás... a Fék szokott vinnyogni (kerékfék)
  • kontar
    Hali !S Cifu! Azt megtudnád mondani, hogy mikor a IL-2FB-be felszállok egy géppel, kerék behúz, szárnyak harci állásba, utána még mindig vinnyog valami a fülkébe, mindig be kell kapcsolnom 1-2mp-re az "A"pilotát, hogy megszűnjön a vinnyogás,valamit ki-be kapcsol amiröl én nem tudok, mert utána elhallgat mi az isten vinnyog a fülkémben?
  • [NST]Cifu
    Hoi!
    Jaja, eddig szinte alig repültem szövetséges géppel, inkább a japánokkal szárnyalok. :))
  • lachun
    !S Cifu thx a gama über kira nem birok betelni vele a japán rádis hangok nagyon be jönnek:DDD
  • kontar
    Nagyonszépen köszi! Sikerült! Üdv.
  • [NST]Cifu
    A főmenüben "Controls" gomb, és szépen megnézed, hogy mi van beállítva a "Toggle Chocks"-ra (nálam Shift+V, de lehet, hogy nem ez volt alapból). Pörgesd fel a motort, majd nyomd meg azt a billentyűzetkombinációt, ami erre van rakva, és voilá...
  • kontar
    Hali sziasztok! Nem tudok anyahajórol felszállni, a gáz fullon, csak pörög a motor nyomkodok mindent nem akar elindulni csak ha "A" pilótát bekapcsolom, olyan mintha a levegőbe lógna az egész,"A" pilótánál is lehuppan a földre úgy indul, mit csinálok rosszul?
  • bazza
    [HÍRDETÉS]
    Keresek olyan repülnivágyó, repülősöket, akik szivesen funolnak bármikor, olyan társaságot, ahol nem a vérkomoly repülés, a szimulátort játszuk, hanem magát a "játékot". 5kor összeröffenünk, és toljuk a gammát, szétrúgjuk a kapitalista disznók alumíniumvázas kokakólaseggét. Szóval funparty ezerrel!!! Benne van vki?
    nemkötelező
    [/HÍRDETÉS]
  • antijedi
    nagy az isen állatkertje..., kérdés hol akeriséts :P
  • antijedi
    http://pumaszallas.hu/egyeb/lobby_faq/lobbyfaq1.htm
  • neuro
    :)
  • Bucser
    de mit nem lehet beállítani HL-en?? én ezt nem értem...
  • neuro
    =The greatergreen Daemons=
    IL2 Server DNS: il2.greatergreen.com
    IL2 Server IP: 209.209.44.54:21000
  • Tomo15
    Azt nem tudtam bealitani valaki 1 ip-t?
  • neuro
    hyperlobby?
  • Tomo15
    Valaki nem tud 1 müködö server-ipt??