1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Bucser
    A 3.0-ában nagyon durvák lettek az AI-k... Az ace ai szinte egyáltalán nem hibázik... A veterán-t le lehet szedni... 2-vel még elboldogulok.. többel nem próbálkoztam... Német AI-t azért volt könnyű leszedni FB+AEP+2.04-bn mert leállt a barma dogolni.. ha Boom and Zoomolt volna akkor jóval nehezebb lett volna a dolgod... Jahh és f4-el meg a Corsairrel (sőt minden mással) ha leállsz fordulózni a Zerokkal halott vagy... Corsair sokkal gyorsabb vízszintben sőt még talán az F4 is meg tud lépni tőlük. Fogod magad egyenesen repülsz (kicsit zuhanva) ha tudsz emelkedsz majd ha eltávolodtál olyan 2-3 Km-re akkor foduló és szmbe vele.. a 5 0,50-el szétkapod és akkor égni fog mert ezek roszabbak voltak mint a papírszemetes égő tűz közelében... Meglököd és kigyullad...
  • Sanyix
    Próbált már valaki a PF-ben Corsairral, vagy F4-el harcolni veteran Zero-k ellen? Mert szerintem túl brutálisak, olyanok mint a mesterlövészek. A Zero előtt Merőlegesen átrepüök, egy rövid sorozattal simán eltalál. Fölötte repülök jóval, alulról jön, bárhogy rángatom a gépet, tuti eltalál. Csak ritkán jutok el addig, hogy mögöttem van, és akkor a szokásos lövöldözik, én meg kanyarodok, mögémlő dologig. Azért általában lelövök veterán Zero-t is, de azután egy másik mindíg leszed. Averagen- pedig túl egyszerű leszedni/kikerülni őket. Fura pedig az FB+AEP-ben veterán németeket lövöldöztem kedvenc gépeimmel (P-38, Il-2, Hurricane).
  • neuro
    A Gametype-ot campaign-re állítsd, ne coop-ra vagy dogfight-ra!
  • ShaiHulud
    foglya=fogja ;)
  • ShaiHulud
    "Kísérjen 2 BF 109-E4 vadásszal 0 BF110-G2-es bombázót" lol mission:)

mas tema...van olyan amikor felszallasnal az anyahajorol..az egyik tars foglya magat es belezuhan a vizbe!:D az ilyet minek engedik repulogep kozelebe?:)) buta ai:)
  • Bucser
    csak a kezdőhelyzet ugyanaz. A frontvonal van ugyanott induláskor mindhárom térképen. Onnantól hogy lerepülted az első mission-t a teljesítményedtől fog függeni, hogy hogyan mozogjon a frontvonal a mapon és minden egyes mission után új küldit generál a játék... Bár tegyük, hozzá, hogy néha meglehetősen FAx módjára működik a dolog.... A description meg néha kifejezetten mókásra sikerül:) (Pl.: Kísérjen 2 BF 109-E4 vadásszal 0 BF110-G2-es bombázót....)
  • 505thZajcev[PT]
    Jo ezt eddig is ismertem ,de itt 3 darab elore megcsinalt kuldetes van amik mindig ugyanazok....
  • neuro
    Multiplay -> Create New Server -> Gametype: Campaign -> Create
  • 505thZajcev[PT]
    Ugye tudod mi a kov kerdesem?
    Hol is van ez a multi coop generator?
  • neuro
    a küldetéseket nem random generálja, hanem dinamikusan az előző küldetéseknek megfelelően (figyelembe veszi a veszteségeket, a földi egységek mozgását stb.)

van a játékban egy coop generátor is, ami ugyan ezek alapján dinamimkusan készíti el a multis küldetéseket
  • 505thZajcev[PT]
    Jaaaa ,hogy azok mind random generalt kuldik ,bazzeg ,asszittem elore megkomponaltak. Remeltem ilyen coop multi kuldeteseket lehet vele csinalni vagy vmi hasonlo.
    Tenyleg nem tudtok pacifichez vmi multi coop missionoket amivel tudunk haverokkal irtani ,mert alapba csak 3 van ,ami eleg keves.
  • neuro
    Elinditasz egy hadjáratot és a dgen generálja neked a küldetéseket ennyi.. az új csak annyiban különbözik, hogy tettek bele pár javítást/módosítást, értem? :) Teljesen automatikusan megy minden miután elindítottad a hadjáratot.
  • bazza
    Pilot Carrier --> Itt javítottak a kampánygeneráláson.
  • 505thZajcev[PT]
    AAAAAAA
    Latom nem erted. Szal a baj az, hogy az alapot se tudom hogy mukodik, ertem?
  • neuro
    Ugyan úgy működik mint eddig, csak van benne pár javítás illetve módosítás.
  • 505thZajcev[PT]
    Es ize akkor ez most hogy is mukodik?
    Mert sehol nem talalom olyat hogy random mission vagy vmi hasonlo.....
  • neuro
    "3. Crashes in mountains in New Guinea." - VÉGRE!!
  • neuro
    Ahogy látom, ez a hivatalos dgen újabb verziója... érdekes ilyet eddig nem adtak ki külön.
  • 505thZajcev[PT]
    up.
  • 505thZajcev[PT]
    Na ize igy jobb.........
  • 505thZajcev[PT]
    http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=14148
    Mondjatok ez hogy is mukodik ,tudja vki?
  • [NST]Cifu
    Jogos, pardon, fejből írtam. :)))
  • Bucser
    kihagytad, hogy manually:)
  • lachun
    !S Bazza mivan veled:)???
  • bazza
    sry...
  • [NST]Cifu
    Kb. egy oldalt kellett volna visszaolvasni...

Controls -> Raise Gear / Lower Gear alá konfigurálj be egy-egy billentyűt.
  • bazza
    Az F4Fs-eknek hogyan lehet használni a futóműt? Mivel húzható vissza és mivel ki? A G-re nem reagáll a szépem... :D
  • bazza
    SZüneteltetem a multit, addig amíg meg nem javul ez a qrva gép...faxom kivan ezzel a ronccsal!!!
  • neuro
    Új cikkek a haditechnika rovatban:
    PSS pisztoly, Steyr AUG rohampuska, G6 önjáró tarack, S-3 Viking, Ohio osztályú tengeralattjárók, KH-31-es rakéta és a TKV-34 Ekranoplán ismertetők!
    Valamint felkerült a Csendes Óceáni hadszíntér következő fejezete, az 1941 december 23-ai japán támadás Wake Island-nál.

http://bop.agria.hu
  • bazza
    privi ment!
  • bazza
    :))
  • Bucser
    Most is emiatt léptél le?? írd meg a konfigodat meg a problémádat a kantinba és akkor megoldjuk... Problémák a játékkal című fejezethez.. Egyébként elvileg mi mikor megkezdődik a kiképzés megtanítunk a felszállástól kezdve a navigáción át mindent... Nem kell nagyon menő módon tudnod repülnöd... Még lőnöd sem kell tudnod.. (én a mai napig olyan kancsal vagyok Il-2-vel, hogy ihaj)
  • bazza
    nem léptem még be, most csak repülgetNÉK, ugyanis valami xaraxik a hangkárty driverrel, és amíg nem javítom ki, addig kifagy a gépem ha multizok...:((((((((((((((
  • Bucser
    mert a lapon keresztül lehet MSN-en-re is üzit küldeni, ha be van állítva a dolog... De asszem Twilek ezt már kiszedte.
  • arty
    érdekes... megnyitom az oldalt, elindul a köcsög msn meszindzsör :( fuj.
  • neuro
    gondolom nem gáz ha berakom a linket, bár én nem vagyok századtag :)

http://www.1.tg-ricsi-szd.hu/
  • Xian
    Alapkiképzés?

Hol?

Érdekelne

Rapülni nem tudok jól, csak a joy huzigálom jobbra balra fel le.
  • antijedi
    aham :)
  • Bucser
    Nem az én hatásomra.. Legalább is én nem győzködtem senkit semmire:D

Csak most indul majd megint alapkiképzés:)
  • antijedi
    beléptél tg-be? gondolom butch hatására (látom kiválo PR manager válik belőle ;P)