1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Bucser
    Nyuszi vagy McFly:):D:D:D:D:D
  • antijedi
    igy is fel lehet fogni, meg ugy is hogy ami szar az szar :D
    melelsleg én nem mindenhol offolok hanem csak főleg itt :P
    és joyom meg mán van de nemmmegyek akkorse ;PPP
  • Bucser
    muszály=muszáj:) sorry gyorsan írtam:)
  • Bucser
    Ízlések és pofonok.. nem a programok a gagyik, hanem a userek nem tudják használni de muszály neked mindenhol offolnod?? vegyél Joy-t és gyere végre repülni hadd kenem szét a szádat:)
  • antijedi
    hm, akkor tényleg nála lesz a gond :P
    amugy ha nem nyit meg msn-t ako se azt használj mert gagyi :PPP
  • Bucser
    Én IE-t használok mégsem indít MSN-t:)
  • antijedi
    ne ie-t használj és meg van oldva :)
  • Bucser
    Szóval nekem nem inditja el az msn-t az oldal... Valami gáz van nálad...
  • Bucser
    Miért nem uninstallálod akkor az msn-t??? Bár nálam eznem jelentkezett még...
  • ShaiHulud
    jovan de speciel en utalom MSNt es kivan love...es amikor felmegyek az oldalra magatol elinditja azt a mocsok fos msn t:D es ez nem jo
    :)
  • Negwar
    Igy könnyen kapcsolatba tudsz lépni bárkivel a századbol. Már aki be van jeletkezve persze:)
  • ShaiHulud
    miert inditja el az msn t az oldal ?:)
  • antijedi
    nemtom nekem firefox it se láttya szal anyira nem izgat :P
  • Bucser
    de itt legalább már jó lett a tag:D
  • antijedi
    azért fogadjunk hogy ezért PR managertől százalékot kapsz a honlapon reklámbevételeiből :PPPP
  • Bucser

NA urak újabb toborzási időszak van a [parazs=RED]Ricsi Kiképző Századnál
  • Bucser
    meg talán nem is minden gépben van...
  • neuro
    Picit minden gép instabil, főleg az egymotorosok, mert azokat húzza valamelyik irányba a motor illetve a légcsavar "lendülete".

Én is trimmelem a gépet és nem a rudderrel lökdösöm. Bár az igaz, hogy a pitch trim sokkal érzékenyebb, mint a roll.
  • antijedi
    jah csak icipicit eddig nekem nem sikerült belépnem...
    a joynál a twist uyge csak időleges, a bill az emg nem icipici...
    a trim meg vlaamiért ne m ér szarse csak ha a függőleges irányt trimmelem a boton..., nem tom mért :/// (hiába tenyerelek a jobbra trimre nem csinál semi :( )
    szal nem te vagy az egyetlen, csak eddig nem akartam ezzel magamból hülyét csinálni,de igy hogy nem csak nekem ez a gondom... :)
    szal valami egyébb 5let rá?
  • Bucser
    van egy kis balrahúzás igen (azt hittem eddig csak én vettem észre:) de belépsz icipicit az ellenkező irányba az oldalkormánnyal és akkor bírja rendesen egyenesen tartani...

És nem nem jelzi kii a fuel szintet a játék semmilyen módon csak a fülkében lévő műszerekkel...
  • silanor
    Sorry, a sok kerdesert, de ez az elso repulos jatekom es nagyon megtetszett a jatek.

Tehat akkor nem kijelzi mint HUD, hanem a pilotafulkebe kene korulneznem az uzemanyagmennyisegert? :)

Az termeszetes, hogy minden gep balra huz? Hosszabb uton eleg faraszto tekergetni a joyt. (joy beallitasainal nem leng ki egyik iranyba sem)
  • Bucser
    Mióta tudom hogyan készül az ementáli nem szívesen eszem belőle...

Bocsi a nagy képért... Ezt egy Béna csóka művelte a gépemmel egy rataval miután ellőtte a rudder-t és az elevatort:) de még tudtam egyenesen repülni:) és a végén pont hasra tettem:)
  • Bucser
    gépenként változó:)
  • silanor
    Az uzemanyag mennyiseg hol jelzi a gep?
  • silanor
    Aham, akkor en jol felreertettem :) M-et fogtam, de az volt, hogy le kell rombolnom valamit, de ehelyett inkabb a gepeket kell leszednem. OK
  • neuro
    A térkép alapból M :)
    Ha végeztél a vadászokkal irány haza és le kell szállni a hajóra.

Egyébként az eligazító térképen ott szokott lenni pár ikon, ami egyértelművé teszi, hogy mit is kell csinálni: ha ráviszed az egeret akkor ki kell hogy írjon valami hasonló szöveget - Protect ground/Destroy ground/Destroy XXX/Protect XXX/Recon stb.
  • [NST]Cifu
    Jaaaa.... Naszóval a lényeg: te vadászgéppel repülsz, és az a feladatod, hogy megvédd a zuhanó- és torpedóbombázókat, amelyek a csatahajókat támadják. Lesz a levegőben 3 ellenséges vadász és egy bombázó, valamint a reptekeren fog állni pár gép. Annyi a dolgod, hogy a vadászgépeket lelőd, majd ha a bombázók befejezték a csatahajók maszírozását, akkor te is visszaindulj az anyahajód felé, északnak (a térkép azt hiszem SPACE, bár ebben nem vagyok biztos, nálam már az IL-2 óta az...).
  • silanor
    Az a neve, hogy Pearl Harbor Attack, Wave 1
    Itt van hozza a leiras:
    http://www.nyuvo.hu/pearlharbor.gif
    Mivel angolt meg csak most tanulok, vannak reszek amiket nem ertek es gondolom ez itt a gond.
    Azt irja az elsodleges kuldetes, hogy hagyjam a foldon levo repuloket mert azokat a bombazok elintezik. Ssak dobjam le a bombat ami nalam van.
    Vagy lehet ott a gond, hogy nem repulok egyutt a tobbiekkel es nem repulok el a megadott pontok mellett.
    Lehet az a gond, h
  • neuro
    Melyik első küldetés? Van belőle egy pár.. általában elég jól le van írva az eligazításon, hogy mit kell csinálni.
  • silanor
    Jo, akkor johetne egy kis help pontosan mit is kell csinalni.
  • antijedi
    nem
  • silanor
    Single Mission-al is randomba nyomja? Nekem itthon es melohelyen is ugyan azt adta.... Pearl Harbor.
  • ShaiHulud
    1.ez nem arcade game 2.dinamikus kudltes generator van benen szal mar az elso kuldetes sem ugyanaz senkinek. 3. valoszinuleg be van kapcsolva az hogy landolnod is kell a sikeres befejezeshez.

amugy igen kiirja majd hogy telejsitetted a kudletest es akkor kilephetsz:)
  • silanor
    Valaki elmondana, hogy mi az elso kuldetes lenyege? Mert a bombazot lelottem es a bombat is ledobtam a kifutopalyara, de nem tortent semmi (mission complete?). Lehet valamit felreertettem?
  • Bucser
    Jahh elég fos a memóriakezelése.. mivel megpróbálja az egészet belenyomni a memóriába.... (nálam is 2 giga fix virtuális memória van beállítva erre közli, hogy kevés a minimális virtuális memória...)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem akartam szétverni az egészet...
  • ShaiHulud
    jah meg egy godn kb mindig az van hogy elidnitom gamet lenyomok egy kuldetest, aztan kezdene masodik es tolt ezer evig aztan generalja uj missiont aztan betolti azt is ezer evig aztan meg az elejen kiakad a hang es nagy nehezen bejon a dekstop ahol irja hogy keves a virtual memory blabla...szal gondolom tele swappeli az egeszet ez a baszas...de ez igy marhara nem jo...512 ramom van vinyon volt 800mega hely kb. mondjuk lattam readmeben irja hogy 1.1giga+ after install :) szal lehet ez a gond...de nem emlekszem hogy a sima il-2 is ennyit sznevedett volna...
  • Bucser
    JAhhh általában jahh:) hát torpedó meg bombateherrel nagyon nem is tudna mit kezdeni így lőbb old és utána majd foglalkozik veled is:) (már ha tud )
  • ShaiHulud
    ize amugy az ai igy tenyleg neha ilyen eleg hulye? hogy pl ellen megy hajoimat tamadni es akkor csak arra koncentral? moge megyek lovom aztan semmi kikeurlo manover hanem celra tart azt kesz en meg leszedem..:)
  • Bucser
    nem 3 másodperc alatt távolodsz el tőle.... hanem olyor percekig kell egyenesen repülnöd...
  • Sanyix
    Hát én nemvettem észre, hogy a corsair, vagy az f4 olyan jó lenne, mert full kakaóval egyenesbe repülve szinte egyáltalán nem távolodtam a Zero-zól. De viszont elégjól lehet velük bukfencezni :) ha mégis eltávolodok úgy 700 méterre, akkor fölfelé egy bukfenc, és jóesetben máris mögötte vagyok :) Mondjuk ezt egy P-38-al a legkönnyebb megcsinálni, mert brutál erős motorja van :)