1661
IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
spike84 #1661 -
fulcrum85 #1660 Jah, az 1946 van meg. -
fulcrum85 #1659 Sziasztok!
Sok olyan videót láttam, amikor olyan gépekkel szállnak le (vagy legalábbis megpróbálják) anyahajóra, ami nem is szerepelt a csendes-óceáni hadszíntéren (pl.: Me-262, TB-3). Mivel nekem is kedvem támadt marhulni, megróbáltam összehozni ilyesmit a quick mission builderben, de hiába állítom be mondjuk a 262-es mellé Okinavát, nem dob be anyahajót. Én rontok el valamit, vagy ehhez esetleg egy mod kell, vagy talán full mission builder ?
Segítségeteket előre is köszönöm. Kellemes ünnepeket. -
brendon566 #1658 Amergin remélem nem Nov. 2 volt az utolsó nap hogy felnéztél ide...úgy láttam ez a legkevésbbé elhagyatott fórum neked köszönhetően, ugyhogy asszem te vagy az utoló reményem:kéne egy kis segitség a játékot illetően...aztán azt sem bánnám ha nem lennék egyedül. A lényeg, ha gondolod [email protected] irjál rám, megköszönném
CSAÓ -
brendon566 #1657 -
Amergin #1656 Mi ez a punnyadás itt? Már mindenki kijátszotta, megunta és elfelejtette ezt a játékot?
Multi közösség nincs? -
#1655 A Pacific Fighters Banzai-hoz van magyarítás? -
sz4bee #1654 Szoval 20Fps körül mozog karrier közbe a játék, max grafikán... -
sz4bee #1653 Pentium D 3,2Ghz , 2Gb DDRII, Geforce 9800GT , XP SP3.
Ezen a gépen max grafikán nem 20Fps körül kéne lenni nem?Ha leveszem a grafikát akkor is hasonlo a helyzet.Erre van megoldás, gyakori ez a hiba vagy az én gépemmel van gond? -
sz4bee #1652 Megtaláltam FAQ-ban bocsi. -
sz4bee #1651 Valaki bemásolna egy "szép" conf.ini fájt mert nem sok fogalmam van, hogy mit meddig lehet felülirni, mit hogyan stb.Szerintem teljesitménnyel nem lesz gond...Köszi -
#1650 SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!! -
#1649 Megvásároltam a Pacific Fighters-t.
Magyar nyelvű kézikönyvet találtam benne, de telepítési útmutatót nem.
Most itt nézegetem a játék borítóját meg a Cd-éket.
Szépek, de játszani is szeretnék velük.
Ha valaki segíteni tudna, és E-maiban elküldené nekem, hogy miként kell feltelepíteni a játékot, azt megköszönném!
Nem akkarok még egy új játékot venni, mert lehet hogy abban sem lesz útmutató. [email protected] -
#1648 Az akkor nem Quick Mission builder-el készült, hanem rendes küldetés szerkesztővel, mert ott tudtommal annyi gépet raksz be ammennit tudsz. Ez csak arra szolgál, hogy az esős délutánokat feldobja :) -
Tothzoli323 #1647 Köszönöm az eddigi segítségeket!
Csak még egy kérdés: Quick Mission Builder-ben hogy lehet megcsinálni, hogy ne csak 16 legyen az ellenséges repcsik száma?Mert pár vidit láttam, amiben 2-300 ellenséges gép is van.Mit kell hozá leszedni, vagy mit kell átállítani? -
#1646 Billentyűzet kiosztásnál valami Hook akármit, most így nem tudom pontosan mi az :D De az tuti, hogy alapból nincs beállítva neki gombkonfig, így azt neked kell beállítani, úgy mint a kabintető nyitást és a szárny felhajtást is. -
tothzoli0323 #1645 Bocsi a lámaságomért, de eléggé kezdő vagyok PF terén...
Mit kell átállítani? -
#1644 Be kell állítani a beállításnál... -
tothzoli0323 #1643 Sziasztok!
A leszállóhorgot melyik billentyűkombinációval lehet kiengedni? -
#1642 Ide írjatok kérdésekkel! -
Aradoras Xeon #1641 Help me!
Hogy lehet multizni?
Mondjuk sikerült eltörni a joyomat XD
Azé vaki írja má meg
köszi
Xeo -
marci555 #1640 Helló! Tudna vki segíteni? átállítom a locale=hu-ra a cuccost, de csak a beállítás ablak lesz magyar, ami a játékon kívül van! Ha elindítom a játékot minden angol. Lécci help!! -
#1639 Fúú, levertem volna a monitort az asztalról ! -
#1638 csodálatos, pont ez hiányzott.... -
#1637 Valami olyan missionparamétert határozott meg a Dgen ami nem betölthető... nekem 80 bevetéses finn hadjáratot kúrt így el. Nincs más megoldás mint új kampány indítása sajnos... -
#1636 mostanában megint visszatettem a pacific fighterst, mert új joyom van, karriert játszottam, us navy fighter, semmilyen patchet nem tettem fel, a 39. küldetés betöltésekor (most mentünk át okinawához) 23% után az alábbit írja ki: error
a faqban nem találtam semmit erről, tud valaki segíteni? -
#1635 A Tracket visszajátszva vedd fel. és a track sebességét csökkentsd felére vagy negyedére (mint amikor a játékban gyorsítod vagy lassítod az időt.)
BTW: a Trackir valóban nagy fileokat csinál és igencsak belassitja a gépet. még jó, hogy nem convertál realtime. -
#1634 tudom meg is van a progi de nincs valami bika gépem és a elkezdem venni lassu -
#1633 Fraps-al. Már el lett mondva korábban -
#1632 jo de akkor lehet belöle videt csinálni?
-
#1631 Az nem video... az track. arra aszolgál, hogy a játékban az engine újra kiszámolja az elmentett adatok alapján a megtörtént eseményeket. -
#1630 a videokat meglehet valamivel nyitni a játékon kivül? (ntrk -ba vannak) -
#1629 127.0.0.1 -
Mike 007 #1628 szisztok!!!tudnátok mondani a Pacific Fighters.hez IP-t? -
#1627 Most kezdtem el egy USAAF-os kampányt 1945-ben Japán felett.Nagyon jó gép ez a Lightning-bár néha nehéz a zuhanásból kivenni,kellenek a zuhanófékek hozzá.Kár hogy csak 1kampányban lehet ezzel lenni,fel meg leszállni meg nem lehet mert a Japán légtérben történik minden.Azért igen jó gép ez.Lehet ezzel lenni hálózati játékban is? -
#1626 köszi -
#1625 A magyar légteret csak a magyar kampányban lehet. Csak arra kell menni, hogy a Balatonnál kezdj. -
#1624 Sziasztok!
Melyik kampányban lehet harcolni a nyugati fronton?
ha németekkel v a fehérkeresztesekkel vagyok mindíg csak oroszok ellen kell menni.
valami jo német kampány kellene, amiben nehézbombázók ellen küldenek stb
de mégjobb lenne ha a Magyar légteret védeném a szövetségesekkel szemben (USAF, RAF és ruszkik ellen)
a 46 van meg!
Üdv! -
#1623 Benne a F.A.Q-ban! Olvasd el!
22. pontban foglaltatik.
-
#1622 Van a Pacific Fightershez magyarosítás? ha van akkor hol?