Axis & Allies demóteszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tetszett de a grafikája szar!!
Wing Rockling
Aztatö má átvittem, nem stratégia csak ilyen futurisztikus hokiság, az embereknek mutatja az csíkot h mennyi az élete annyiban hasonlít csakstratégiára

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

paynes
Már van ilyesmi(állítólag az):C&C Renegade

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Tetsuo
Ha játékfejlesztõ lennék tuti nem a jól bevált kaptafákat venném elõ hanem mindig újat csinálnék..
Pl olyan FPSt ami stratégia 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Szerintem,nem unalmas a tema,mert egy bazi nagy és fontos esemény volt az egész emberiség számára,teli tanulságokkal... Csak,az a Gond,hogy minden WWII játékban ugyanazokat a csatákat teszik be pl.: D-nap (azon belül a 101seket,meg az omahai partvonal csatáját),Stalingrad stb.

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

unknown nick
Ezek szerint, lefektetett elvek esznelkuli egymasra dobalasa szerinted ut a gyozelemhez.

Csak hogy ertheto legyen mire celzok:
"strategia" = lefektetett elv
"taktika" = a strategia alkalmazott formaja (az elveket az adott szituacioban hasznalom, vagy ha kell modositom es ugy hasznalom)

Ez csak ugy, vaktaban nem fog menni.

Wing Rockling
pfff...

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

unknown nick
A taktika a stratégia tényleges alkalmazása, ehhez pedig elengedhetetlen a logika.

NEOreg2
na ja... türelem, mikor én az UT2004-ben is két bot legyakása közben azt nézem mikor telik már le az idõ😄

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Wing Rockling
A startégiákhoz türelem és taktikai érzék kell, logika nem igazán.

NEOreg2
Inkább FPS-t csinálhatnának többet, mert a stratégiát nem nagyon komálom, de hát nem lehet mindenkinek fejlett logikája😊

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Mindig 2. VH... Csinálhatnának már egy jó 1. világháborús játékot.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

[HUN]PAStheLoD
jaja sajnos 60-70%os mezõnyben van a játék... pedig lehetett volna jobb is .. de pl. kicsi map-ok , bugyuta harcrendszer ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

M@TriX
a téma nem lenne uncsi spec engem érdekelne, ha használható prodoktumok lennének,d e ez is csak egy erõs középkategória. Kisebb újítások, de az összhatás 70% alatti..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bld
pedig kezd kicsit uncsi lenni a téma....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nagyon gyenge a talajtextúra... A WW II rajongók meg úgy látom sosem fognak betelni a témával 😊