16
  • kancsal456
    nekem tetszett de a grafikája szar!!
  • Wing Rockling
    Aztatö má átvittem, nem stratégia csak ilyen futurisztikus hokiság, az embereknek mutatja az csíkot h mennyi az élete annyiban hasonlít csakstratégiára
  • paynes
    Már van ilyesmi(állítólag az):C&C Renegade
  • Tetsuo
    Ha játékfejlesztő lennék tuti nem a jól bevált kaptafákat venném elő hanem mindig újat csinálnék..
    Pl olyan FPSt ami stratégia :)
  • SniperWolf
    Szerintem,nem unalmas a tema,mert egy bazi nagy és fontos esemény volt az egész emberiség számára,teli tanulságokkal... Csak,az a Gond,hogy minden WWII játékban ugyanazokat a csatákat teszik be pl.: D-nap (azon belül a 101seket,meg az omahai partvonal csatáját),Stalingrad stb.
  • unknown nick
    Ezek szerint, lefektetett elvek esznelkuli egymasra dobalasa szerinted ut a gyozelemhez.

Csak hogy ertheto legyen mire celzok:
    "strategia" = lefektetett elv
    "taktika" = a strategia alkalmazott formaja (az elveket az adott szituacioban hasznalom, vagy ha kell modositom es ugy hasznalom)

Ez csak ugy, vaktaban nem fog menni.
  • Wing Rockling
    pfff...
  • unknown nick
    A taktika a stratégia tényleges alkalmazása, ehhez pedig elengedhetetlen a logika.
  • NEOreg2
    na ja... türelem, mikor én az UT2004-ben is két bot legyakása közben azt nézem mikor telik már le az idő:D
  • Wing Rockling
    A startégiákhoz türelem és taktikai érzék kell, logika nem igazán.
  • NEOreg2
    Inkább FPS-t csinálhatnának többet, mert a stratégiát nem nagyon komálom, de hát nem lehet mindenkinek fejlett logikája:)
  • Emmegki
    Mindig 2. VH... Csinálhatnának már egy jó 1. világháborús játékot.
  • [HUN]PAStheLoD
    jaja sajnos 60-70%os mezőnyben van a játék... pedig lehetett volna jobb is .. de pl. kicsi map-ok , bugyuta harcrendszer ..
  • M@TriX
    a téma nem lenne uncsi spec engem érdekelne, ha használható prodoktumok lennének,d e ez is csak egy erős középkategória. Kisebb újítások, de az összhatás 70% alatti..
  • bld
    pedig kezd kicsit uncsi lenni a téma....
  • quentit
    Nagyon gyenge a talajtextúra... A WW II rajongók meg úgy látom sosem fognak betelni a témával :)