Szánalmas Mûsorok

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Mondjuk én nem is láttam a mûsort csak arra próbáltam utalni, hogy talán szopatás is lehet benne.
Rafaelo
engem ezek a lakásfelujitó müsorok irritálnak nem veszik észre hogy rengetegen élnek panelban az éhalál szélén és ilyen kandallokat utogatnak <#mf3>

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Aramir
Hát te aztán jóóóó messze jártál a megoldástól :D

Aramir
A pénzesre ma jöttem rá, ha jobban megnézed a képet, vannak hibás pénzérmék, amiknek nyilván nincs értéke, mert hamis. Na, azokat nem kell hozzáadni. A fickó utalt is rá, hogy ne messzirõl nézzék a képet. Pl volt egy 1 Ft-os érme, amin az 1-es alatt hiányzott a forint felirat, stb stb. A legjobb, hogy fél óra alatt vagy 5-en mondták a mai 726-os összeget :D Bevallom, miután erre rájöttem, próbáltam telefonálni, de egy kedves géphang közölte, hogy jajj de kár, most nem nyertem (nem jutottam be az adásba), aztám már szét is kapcsolt :D

Rafaelo
pedig volt benne a curtis

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

BADE
Tegnap volt a retekklubon egy irtó szar,szánalmas film a Vészhelyzet után.Ki látta?A legeleje még hagyján,de amikor már a robotpók gyilkolt,na inkább nem is részletezem...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Nekem eszembe se jutna olyen másorokat felhívni pedig én is szeretnék új nadrágot télikabátot vagy bármit venni a nyereményen.

az egy dolog, de tény, hogy alapjába véve ez is egy nyereményjáték, és csak attól szerintem nem lesz senki szánalmas, ha azt akarja, hogy egy általa kedvelt akárki tovább maradjon bent egy mûsorban. ha átesik a ló túloldalára, akkor az már más kérdés
Rafaelo
a mónika show vendégei mind cigányok legalábbis nagy részük nem mintha nézném csakhát kapcsolgatás közben szóval értitek .....

Random_
Az azért számomra szánalmas, hogy valaki azért küld SMS-t, hogy egy kedvence ne szavazódjon ki vagy azért, hogy nyerjen 50ezret és ezért elnyom 10 SMS-t. Ismerek olyat aki nyert hifitornyot (haver) de õ annyi kérdésre válaszolt SMS-ben, hogy amit nyert azt abból megvehette volna. Persze céges telefonon küldte az üzeneteket, de van aki ennek a rabja és saját pénzét áldozza rá. Nekem eszembe se jutna olyen másorokat felhívni pedig én is szeretnék új nadrágot télikabátot vagy bármit venni a nyereményen.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

az #59-ben van szó az sms-ekrõl.
Random_
Mert most itt nem azokról van szó talán azért!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

szerintem azok nem szánalmasak, aki mondjuk nyernek is ezzel egy dvd-felvevõt, vagy egy mikrosütõt. (érdekes a coca cola kupakozást senki nem gagyizza. a lottózást sem:)
Adri
szerintem szánalmas néhány müsorhoz kapcsolódó sms játék is! a sok bárány meg küldi is az sms-eket! <#szomoru2>

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Adam II
Balázs
Barbara
Mónika
Fókusz
Aktív

nemcsakfeel
gálvölgyi show..

*hihi ** *

Tudod mi volt a baj? Az, hogy a képen a pénzérmék összegét számoltátok (én is, ugyanúgy 752 zsinórban hatszor) de szerintem az is 1-nek számít, ha valahol (pl. pénzérmén) le van írva a "forint" szó. Etz pluszban hozzá kellett volna adni.
A másik kedvencem a Kresz-táblás feladvány: a 12 db, egyenként 6x6 pixelbõl álló KRESZ-tábla közül melyek a helyesek?

Mike at home
szvsz nem a TV ujsagban, hanem a TV-ben
fo szanalom: kukac 2

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Serpa
én ma olyat láttam z ATV -n, hogy hány db 1es van a képen ...
<#vigyor3>
probáltam megszámolni, de nem jutottom 1rõl a 2re.
<#idiota>

ZsZso
Nemnem ... megmondták, hogy 33 ... azaz 33db felirat volt. És azt is megmondták, hogy a pénzérmék értékére kíváncsiak

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Extraboy
:DDD

BADE
Most megy egy ultragagyi film a szar retekklubon.Mintha 2 hete is ezt vetítették volna,na mindegy,fõ a változatosság:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Extraboy
Az biztos! Minnel tobb zs-t kapnak erte annyival tobbszor kotnek bele h uj feladvany legyen :DDDD

Dynamic
Mindig így szokott lenni.Hagyják, hogy a sok marha szenvedjen, utána lehúzzák a rollót és szarnak megmondani az eredményt.
Ezeknek a feladványoknak valószínûleg az trükkje, hogy többféleképpen lehet értelmezni.Mondjuk ha van a képen 5db száz forintos akkor nem 500 Forint van a képen hanem csak 5, hiszen Forint(azaz Forint felirat!) tényleg csak 5 db van.Vagy éppen ezért 505 lesz(500 Ft összeg és 5 Forint felirat).Szal a variációk lehetõsége végtelen.A nézõ mindenképp megszopja, mert úgy értelmezik ahogy õk akarják...
Ha korrektek akarnának lenni, úgy raknák fel a kérdést:Mennyi a képen látható érmék összege?Bár sztem ebbe is bele lehetne kötni.
ZsZso
Nah legújabb jó. Adott az ATV. Ott rajta az a szar "telefonálj be de izibe" mûsor. Láttam egy feladványt ... "Hány forint van a képen ?" 2en megszámoltuk vagy 5ször barátnémmal, aztán egy eredményre jutottunk. Na a telefonálók sorban érkeztek a mûsorba, aztán jött a "mi eredményünk is". Hát nagy meglepetésemre a nõ kijelentette, hogy rossz, és ugyanezt megtette még 5ször. Ezen kivül volt vagy 50 telefonáló, mind1ik más más válasszal. Egyik se talált. És most jön a poén ! A megoldást nem mondták el, hanem ezzel a szöveggel, hogy "tegyük el ezt máskorra", bezárták a "játékot", és újat indítottak. Aztán este odakapcsoltam még véletlenül, és láttam, hogy megint az a feladvány van. Megfogalmazódott bennem a kérdés : LEhet jobban keresni egy telefonálós játékkal ? Legyen egy megoldása, amit mindenki úgy hisz, hogy az a jó, aztán mi találomra ha felhív vki, mondjuk, hogy "jó megoldás", vagy szomorúan, hogy "sajnáljuk, következõ telefonáló". Csak egy valamit ne felejtsünk el ... sose mondjuk el, hogy mért az a megoldás amit elfogadtunk ! Ismétlem ... SOSE !!!! :)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Asszem manapság már nincs olyan, hogy "erkölcs". Meghallják emberek a szót, és "egészségedre" reakciót váltassz ki belõlük. Ez szomorú ... sajna már nem nevetséges ... :((

adnak neki 5M-ót, abból pártízmillióból, amit a mûsorral keres az rtl. sima biznisz, mások ennél jóval többet kapnak kisebb nézettségért. mi ebben a baj? (ráadásul a károsultak is hamarabb hozzájuthatnak a pénzükhöz)
Seth
5 millát kap érte...nevetséges
100 millát ellop, kitudja hol van, meg még adnak neki 5-öt...inkább nem mondok semmit

PSN ID.: Beegabor

Hunnenkoenig
Esetleg penzt kap erte es törleszti vele a tartozasat?

LittleL
NévShowr - a legszánalmasabb mûsor, meg ahogy beharangozzák..
Megalol....

Mónika Show
Balázs show
A nagy Õ
A sziget
..
..
meg ilyenek.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Voltan
Igen, úgy nézett ki az egész, mint egy hosszú és unalmas reklám. Böeh. Ja és a Kamarás Ivánt úgy hívták, hogy "Evil" (sic!) LOL...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nagyjából tökéletesen vázoltad a Mónika showt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Z
Ma belenéztem a "félelmetes hírû" Barbika sóba, de 15 mp után az ujjam villámgyorsan mozdult, és valamiért elkapcsolt róla. :DD

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Seth
Nem vagyok én apáca... Zalatnay Sarolta élete a börtön elõtt

Egyszerûen szóval le nem írható hogy mekkora egy mittudoménmilyen elme képes ekkora faszságból mûsort csinálni. Sztároljuk má a tolvajokat,gyilkosokat

PSN ID.: Beegabor

Aramir
LOL!

Jagi
Egyszer láttam egy dagadt nõt a 2. sorban, sztem fele lóvét kapott, mert rossz helyre ült. : DDD

Aramir
Ja, Mónika valamelyik évben az év mûsorvezetõje lett :P
Betanult kérdések (azok is lapokról olvasva :D ), bamba nézõk, akik felfelé pislognak a taps-gépre, hogy mikor kell tapsolni vagy fújjolni, mert gondolom a "mûsor" kurvára nemérdekli õket. De a mûsorvezetõ mögé mindig bomba csajokat raknak, gondolom véletlenül, az átlagos és a csúnya emberkék valahol hátul ülnek, ahová max véletlenül megy a kamera :D

CalebJoe
Nem csak a mûsorok szarok, hanem a mûsorvezetõk is szánalmasak.
Nálunk õk a STAR-ok aki meg esetleg tehetséges valamiben az meg mehet a francba, ráadásul többet keresnek a mediában mint egy színész vagy egy énekes. Hánynom kell!
Dynamic
No meg amikor fejjel lefelé mutatják a színészt vagy a fél deci konyak tükrözõdésében, hát az valami irgalmatlanul fos.
jaja, és minden magyar színészt (izé, modellt) szinkronizáltak. nagyon durva hallani a hangjaikat:)
Aramir
Fúj, az az a filmsorozat, amibe olyan kameraállások voltak, hogy a szoba alsó sarkából filmeztek, közben meg jobbra-ballra lengették a kamerát?

ZsZso
A franc ... nekem nincs Cool TVm ...

Dynamic
A Cool Tv-n újra megy az Elsõ Generáció.
A szánalmas mûsorok csimborasszója!
Kori
valóságsokk-ok

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ZsZso
Ha megijed az ember képes elveszíteni a realitásérzékét, ez tény. Kívülrõl elég érdekes, hogy azt a mikrofonfejû ürgét se ismeri meg senki, úgy, hogyadott szituációban te mit csináltál az már más kérdés. Egy valami biztos ... érdekes ...

gulyás zoltán. jaja, elég fura, hogy egyes médiások sem jönnek rá...
nálunk is mindig van olaj a háztartásban. ennek az a lényege, hogy ha a hûtõben/kamrában csak 1-2 dolog van. persze, hogy a só nem számít bele, nem?
Dynamic
Mindenesetre nekem elég hihetetlen hogy senki nem ismeri fel pl. a "Mennyi30"-as ürgét(nem jut eszembe a neve).
ZsZso
Az a srác szerintem úgy beszél, mintha folyamatosan böfögne :)

Bandee1987
Az mekkora lol mûsor. Fõleg amikor vmi csávónak adnak a kezébe két tojást meg 1 kolbászt, oszt csinálj belõle ebédet, de persze azért még "véletlenül" van a kamrában olivaolaj, meg még mittomén mi

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Oldal 1 / 4Következő →