8
-
#8 Nekem meg a húgaim csinálják uezt. -
_Vegeta_ #7 A sok szemet levelet amugyis ki kene torolni. Agyam eldobom, mikor noveremnek is mindegyik fiokjaba 3-400level van. Igy johogy betellik. :) -
#6 tartsanak rendet... az email addig fontos, amig nem dolgozza fel az ember. Nem kell a levelezo szerveren tarolni az atkuldott dokumentumokat, miutan azt felhasznaltam mashol. Bemasolom az aktuallis munkak koze, es azokkal learchivalom. A gond inkabb az unatkozo debilek altal kuldozgetett napi 30 db ppt es jpg halom viccesebbnel viccesebb tartalommal. Akinek az email tarolasa gondot okoz, ott mas problema is akad, es az talan sulyosabb... -
rolika #5 szvsz még mindig olcsóbb emaileket, mint papírhalmokat tárolni... -
Sityi #4 A learchiválásnak egy a gondja: nagyon leköti a szervert. És persze nem lehet azonnal hozzáférni a keresett adathoz, mert egy tömörített állományban nagyságrendekkel lassabban lehet kutatni, mind amúgy. -
#3 Szvsz a tárolókapacitás hasonlóan nő mint a emailek száma s a szolgáltatás rögtön igazodik a rezsiköltségekhez.. szal nem értem mit sírnak. -
Cat #2 101 Kbyte/levél egyáltalán nem sok - nem feltétlen csak szöveges levélben kell gondolkodni -
Gabest #1 Na akkor számoljunk csak :D
28 millió levél, 2700 GB az durván annyi mint 101KB/levél. Kicsit már ez is sok, de ha eszükbejut learchiválni, akkor akár századára is lenyomhatták volna, 27 gigát pedig ki lehet írni pár dvd-re is...