13
-
#13 Ezt nem tudtam,csak aztán jöttem rá, miután elolvastam ezt a cikket -
#12 te már csak tudod. -
Shadow_THH #11 igy igaz, és könnyü úgy motiválni vkit, hogy miután kijárta a 8 általánost, nekiáll orbaszájba játszani, mert ezért fizetik, szponzorok, hogy csak játszon és nyerjen, hiszen ebben jó és amugy sincs más dolga :) azért csak ne adjuk fel! van még jómunkás játékos itthon is -
Shadow_THH #10 az öreg szakértő -
Mort777 #9 Azért csndben megjegyezném, hogy a koreaiak összesen 6 érmet vittek haza: 2 aranyat, 3 ezüstöt és 2 bronzot. A StarCraft döntőt két koreai játszotta, akik előtte simán átgázoltak a teljes mezőnyön. Emellett xellos, a nyertes veretlenül lett első.
Az xDk csapatnak (CS) pedig elég peches csoportbeosztása volt (az egyetlen 4-es csoportba kerültek), és körbeverés után a tie-break-ben már nem tudták hozni azt a formát, amit előtte. -
#8 Jah, azt elfelejtettem, leírni, hogy ennyi lóvéért ott keleten 40Mbit le, és 5 Mbit fel... -
#7 Tök olcsó? Akkor mit mondasz a koreai, és japán netelérések havidíjára, ami circa 10 rugónak felel meg itthoni pízben... :DDDDDDDDDDDD
Ez tényleg durva, hogy itthon csak hazudják azt, hogy Internetet mindenkinek. Mert rohadtul nem akarnak mindenkinek netet adni. Különben nem kéne tizen-x ezer HUF-ot kicsengetni egy-egy 384/512-es d/l elérésért. :((
Amúgy szerintem sem voltak olyan game-k, amiben mi is jók lehettünk volna. -
#6 Nahát, tényleg a hollandok nyerték, ahol a szociális ellátás olyan, hogy a munkanélküli 18 éves annyi pénzt kap, hogy kétszer jobb gépet tud venni, mint itt a fizetésből élők, de érdekes!!
És az is lehet hogy ott ezeknek a 18 éves embereknek semmi más dolguk nincs mint vírust fabrikálni a gépeiken, meg játszani a tök olcsó netjükön..... hmmm vajon hogy lehet hogy ennyi elfoglaltság melett ők nyertek? -
Flashy #5 hát nemtom hány külföldi tudja hogy John von Neumann magyar volt. de azt tudják hogy "Originally named Johann, but called Jancsi by the family." :D -
Benoke #4 Vagy pl olyan játék nem volt ahol a magyarok jeleskenének :p
pl : Wolfenstein - Enemy Territory
-
#3 Hmmm... a magyarok se játsszani, sem pedig játékot készíteni nem tudnak egy színvonalon a külföldiekkel, de azért a Neumann-elvet nem vehetik el tőlünk -
Mice #2 kár -
RpPRO #1 A 2060-as nyari olimpian mar versenyszam lesz :)