1879
-
lachun #34 na arra bocs a source-t lehagyom még néha!!
Angolbol meg nem vagyok jo :röviden az az alábbi??? -
FLeK0 #33 Az a Day of Defeat: Source *.
* This is an unreleased product and will be made available to purchasers upon its release. The release date for this product is uncertain and purchasers should not rely on any estimated release date. -
lachun #32 A gold csomagolásban már lehet valami DoD-ot venni hozza ,az micsoda???? -
FLeK0 #31 sehol se voltak meg oktoberben, talan ha 2 honapja foglalkoznak vele komolyabban. -
#30 akkor elhozhatta volna nekunk :D legalabb mi had.... :D -
#29 Tom3-nak meg honnan vannak ezek a képek?? Csak nem betört a valve-hoz :D -
#28 Jaja -
lachun #27 ok thx remélem én is minnél elöbb:))) -
#26 Jöhetne már lassan. -
FLeK0 #25 Kulon is meg lehet majd venni, mint az elso reszt. -
lachun #24 Nemtudjátok ,ehhez is kel majd a HL2 vagy külön jön ki majd egyszer???? -
Litla #23 Régebbi, de jobb :)
Bár ha ilyen lesz dod:s mint most az 1.3 akkor sirvafakadok
(NEM a grafikra gondolok :D)
-
#22 Jó de az a day of defeat azért régebbi játék mint a coduo és általában az emberek a szebb és jobb játékokat szeretik. -
FLeK0 #21 Szerintem most is szorongatja, persze estenkent nagyobb az elteres. Jot tesz a dodnak, hogy a nagyobb versenyeken mostansag levaltja a codot, tobb szponzoralt csapat jelent meg a hetekben.
Day of Defeat
1929 servers, 3074 players
Call of Duty + UO
5675 servers, 3420 players
-
SZU #20 Szerintem nem elsz vele gond. Tudja azt, amit a dod 1.1 és legyen source-os grafikája. És kész.
Ha ezek meglesznek, akkor megszorongathatja a CoDot (bár azért a tankcsata az tankcsata...) -
FLeK0 #19 Grafikaban ez is hozni fogja azt a szintet, animaciokban pedig szerintem felul is fogja mulni. A jatekelmeny meg ha 1:1-ben DoD lesz, akkor nincs gond. -
lachun #18 remélem én is és egy kicsit jobb lesz css-nél mert ww2 cuccokat nagyon csipem_:)) -
#17 Remélem valami olyasmi lesz mint a counterstrike source mert az a game nagyon király -
lachun #16 Thx az infot ,de nagyon várom !!! -
Litla #15 idézet: "When its done.." vagy esetleg "soon"
Nem adnak róla semmi infot se, dehát ezen nem kell meglepődni, minden eddigi DoD verzioval igyvolt, sehol semmi info aztán bumm jéé kiadták :D
Sokan február közepére teszik hogy kijön, majd elválik, de igy legalább több idő van rá, hogy nem cseszik el TALÁN...:D -
#14 sen nem hallotam, de adhatnanak mar par kepet! -
lachun #13 valami uj hirek ,valami benfentestöl???!!! -
lachun #12 Remélem super lesz !! -
#11 lol tök jo :) -
A képek a hardwired-rol vannak. -
#9 Jah, de igy picin eleg fos :(
Csak adnanak mar ki vegre vmi normalis kepet... -
#8 én a sztím per bróz gémsz per indövidzsol gémszben látok róla egy kb 100×75 pixeles képet -
vader #7 még egy fél pikcsört nem láttam, de valszeg istencsászár lesz a gáma. -
#6 nemsok -
#5 Egyáltalán van belőle kép? -
#4 Csak úgy ömlenek! :P -
#3 Mikor is jön elvileg? -
#2 jó -
#1 Na akkor ide johetnenek a DoD:S-os uzik + kepek :)