1879
-
#74 hát szerintem minden eléggé lowpoly... gondolom figyelnek, merthogy multi és mindnekinek jó legyen, de a 4szög alakú távcső és a lapátkezek szerintem már eléggé elavultak... -
FLeK0 #73 két kép a Hardwireden. -
#72 Hát ja ilyen volt a css-is -
FLeK0 #71 Ez nem az a jatek amirol naponta/hetente ujabb infokat adnak, folosleges allandoan kerdezgetni, ha esetleg lesz valami, akkor azt tenyleg beirjuk. -
lachun #70 na igen köszi,de alig várommár az uj hireket!! -
#69 Ha lesz, valaki úgy is beröffenti majd ide. -
lachun #68 !S lehet szemét vagyok ,meg nem olvasok utána ill nem tudok angolul ez itten a bajj !!!
Van valami fejlemény??? -
#67 Az ok de máshol nincsenek ekkora visszaélések vele -
FLeK0 #66 miben nem lehet? codban lehet, mohaaban lehet; amig nem lesz mindenkinek sved netje addig ez ertheto. -
#65 Ja hogy lehet állítgatni a rateket... -
#64 A francokat azért lessz király.. -
#63 Ha a source netcode-jára épül akkor ez is egy nagy rakás ... lesz. -
FLeK0 #62 senki se mondott ilyet, se mas idopontot vagy megkozelitest. -
#61 Most februárban fogják kiadni?? -
lachun #60 persze mitgondolsz miért várom:DDD -
#59 Most amúgy ez a játék is a cs source netcode-jára épül? -
lachun #58 nembaj nagyon várom!!! -
Litla #57 a dod:s munkálatai szépen haladnak, hamarosan kezdődik a bétateszt, a kiadás már nincs messze
de ez inkább csak 1 olyan "nyilatkozat", amivel belehet tömni a sok dod:s-re éhes szájat :) szal majd kijön amikor kijön :D -
#56 Ez pontosabban mit jelent??? -
#55 yeee :) -
lachun #54 Király köcce az infot!!! -
switch #53 "Greg Coomer from VALVE Software posted the following update on the status of Day of Defeat: Source:
Work on Day of Defeat: Source is coming along very nicely.Beta testing is beginning soon,and the release
is not too far away.We'll have more news on this soon. " -
lachun #52 !S jocakát:DDD -
lachun #51 ok köszi az infokat!!! -
FLeK0 #50 Szerintem 30 korul lesz, de errol meg nem beszeltek. Elso korben biztosan a mostaniban levo palyakbol fog bekerulni egy par, a forumukban szavazas is volt arrol, hogy mit akar a nep. -
lachun #49 És remélem nem ragaszkodnak az alap pályákhoz,hanem sokkal jobbak lesznek :)) -
lachun #48 ja bocs a steamrol mennyi lesz majd a DoD:S dollárban??? Lemaradt elöbb egy Ső betü. -
FLeK0 #47 Mivel az alap dod palyak nem tul nagyok, ketlem hogy jarmuveket tennenek bele, legfeljebb diszitoelemkent vagy celpontnak. a masik kerdest nem ertem. -
lachun #46 azt nem tudni mennyi lesz teamon keresztülmég?? -
lachun #45 pedig az lesz HL2 ben lehet jármüvezni akkor DoD:S ban is ...gondolom:DDD -
FLeK0 #44 ha mar megvetted akkor kettot kell majd ra kattintani, es tolti (vagy ha csinalnak preloadot, akkor inditja a megjelenes perceben). ha nem, akkor is ketklikk, csak meg kell adni egy visa/mastercard kartyaszamot. -
#43 mit kell majd tennem ha kész van ,hogy letölthessem a steam-röl? -
FLeK0 #42 az azert odebb van, de idovel ilyen palyak is elokerulhetnek. most dodot csinalnak a source motorra, nem battlefieldet. -
lachun #41 na én azt várom a DoD:S -ot nagyon remélem super nagy pályák taktikai csatatérrel.Asszem a jármüvezés is lehetséges!!! -
FLeK0 #40 majd fognak kepeket mutogatni ha mar kesznek erzik ra a jatekot, addig semmi nem lesz. elso korben nagyreszt olyan lesz mint a mostani dod, persze cs:S szinten felujitva. -
lachun #39 ha valaki tud hireket, hirrezzen ,mert nagyon érdekel !!! -
lachun #38 nem baj majd a DodS jobban fogod nyomni:)) -
SZU #37 Az örömtől, vagy a bánattól? Én csak az 1.1-esig nyomtam a dodot. -
lachun #36 thx nagyon köszi a hirek petig ,nem biztatoak:)))) -
FLeK0 #35 meg nem jelent meg a termek, a hivatalos megjelenesenel lesz elerheto a csomag reszekent. a megjelenesenek idopontja ismeretlen, a vasarloknak nem erdemes a kulonbozo helyeken igert megjelenesi idopontokban bizni.