1879
  • M@TriX
    hát szerintem minden eléggé lowpoly... gondolom figyelnek, merthogy multi és mindnekinek jó legyen, de a 4szög alakú távcső és a lapátkezek szerintem már eléggé elavultak...
  • FLeK0
    két kép a Hardwireden.
  • Evogordon
    Hát ja ilyen volt a css-is
  • FLeK0
    Ez nem az a jatek amirol naponta/hetente ujabb infokat adnak, folosleges allandoan kerdezgetni, ha esetleg lesz valami, akkor azt tenyleg beirjuk.
  • lachun
    na igen köszi,de alig várommár az uj hireket!!
  • Zsoltika 007
    Ha lesz, valaki úgy is beröffenti majd ide.
  • lachun
    !S lehet szemét vagyok ,meg nem olvasok utána ill nem tudok angolul ez itten a bajj !!!
    Van valami fejlemény???
  • Zsoltika 007
    Az ok de máshol nincsenek ekkora visszaélések vele
  • FLeK0
    miben nem lehet? codban lehet, mohaaban lehet; amig nem lesz mindenkinek sved netje addig ez ertheto.
  • Zsoltika 007
    Ja hogy lehet állítgatni a rateket...
  • Evogordon
    A francokat azért lessz király..
  • Zsoltika 007
    Ha a source netcode-jára épül akkor ez is egy nagy rakás ... lesz.
  • FLeK0
    senki se mondott ilyet, se mas idopontot vagy megkozelitest.
  • Evogordon
    Most februárban fogják kiadni??
  • lachun
    persze mitgondolsz miért várom:DDD
  • Zsoltika 007
    Most amúgy ez a játék is a cs source netcode-jára épül?
  • lachun
    nembaj nagyon várom!!!
  • Litla
    a dod:s munkálatai szépen haladnak, hamarosan kezdődik a bétateszt, a kiadás már nincs messze
    de ez inkább csak 1 olyan "nyilatkozat", amivel belehet tömni a sok dod:s-re éhes szájat :) szal majd kijön amikor kijön :D
  • Evogordon
    Ez pontosabban mit jelent???
  • Extraboy
    yeee :)
  • lachun
    Király köcce az infot!!!
  • switch
    "Greg Coomer from VALVE Software posted the following update on the status of Day of Defeat: Source:

Work on Day of Defeat: Source is coming along very nicely.Beta testing is beginning soon,and the release
    is not too far away.We'll have more news on this soon.
    "
  • lachun
    !S jocakát:DDD
  • lachun
    ok köszi az infokat!!!
  • FLeK0
    Szerintem 30 korul lesz, de errol meg nem beszeltek. Elso korben biztosan a mostaniban levo palyakbol fog bekerulni egy par, a forumukban szavazas is volt arrol, hogy mit akar a nep.
  • lachun
    És remélem nem ragaszkodnak az alap pályákhoz,hanem sokkal jobbak lesznek :))
  • lachun
    ja bocs a steamrol mennyi lesz majd a DoD:S dollárban??? Lemaradt elöbb egy Ső betü.
  • FLeK0
    Mivel az alap dod palyak nem tul nagyok, ketlem hogy jarmuveket tennenek bele, legfeljebb diszitoelemkent vagy celpontnak. a masik kerdest nem ertem.
  • lachun
    azt nem tudni mennyi lesz teamon keresztülmég??
  • lachun
    pedig az lesz HL2 ben lehet jármüvezni akkor DoD:S ban is ...gondolom:DDD
  • FLeK0
    ha mar megvetted akkor kettot kell majd ra kattintani, es tolti (vagy ha csinalnak preloadot, akkor inditja a megjelenes perceben). ha nem, akkor is ketklikk, csak meg kell adni egy visa/mastercard kartyaszamot.
  • Tatyla
    mit kell majd tennem ha kész van ,hogy letölthessem a steam-röl?
  • FLeK0
    az azert odebb van, de idovel ilyen palyak is elokerulhetnek. most dodot csinalnak a source motorra, nem battlefieldet.
  • lachun
    na én azt várom a DoD:S -ot nagyon remélem super nagy pályák taktikai csatatérrel.Asszem a jármüvezés is lehetséges!!!
  • FLeK0
    majd fognak kepeket mutogatni ha mar kesznek erzik ra a jatekot, addig semmi nem lesz. elso korben nagyreszt olyan lesz mint a mostani dod, persze cs:S szinten felujitva.
  • lachun
    ha valaki tud hireket, hirrezzen ,mert nagyon érdekel !!!
  • lachun
    nem baj majd a DodS jobban fogod nyomni:))
  • SZU
    Az örömtől, vagy a bánattól? Én csak az 1.1-esig nyomtam a dodot.
  • lachun
    thx nagyon köszi a hirek petig ,nem biztatoak:))))
  • FLeK0
    meg nem jelent meg a termek, a hivatalos megjelenesenel lesz elerheto a csomag reszekent. a megjelenesenek idopontja ismeretlen, a vasarloknak nem erdemes a kulonbozo helyeken igert megjelenesi idopontokban bizni.