1879
  • toza #236
    http://schlex.t4a.net/dir/_page/dod.php?id=30ez a link...kessz

nagyon kesz van..:D de biztos jobb lesz a vegleges..legalabbis remeljuk!!
  • toza #235
    mostnemazer de ha tenyleg ijen lesz a source akkor rohattul megerte nekik egy evet csuszni vele..vagy ez csak nagyon beta vagy nem tom..de vikkes

http://schlex.t4a.net/dir/_page/dod.php?id=30
  • toza #234
    videot is lattam mar..ti nem?a fiss kepek nel a fellulrol a masodik mapon setalt vegig vki egyedul..lelotte a tablat meg varjak voltak..tiszta hl2 hangulat volt..nem WWII....meeg a legfelso kepes maprol is van video ahol vicbol panzerfussal lodozik egymast es laccik h a fizika az ott van..de a map nem valtozott "semmit"csak uj texturakat kapott..meg gondolom roncsolhato lesz par vaza vagy szek...jaja az masodik kepes mapon szet is lo egy szekrenyt a csavo meg egy szeket...nem lattatok meg?!szal sztem azalapjan nekem nemteccik..de ez csak az en velemenyem.....

DOD 3.1 szervereket a nepnek..!!!!(sajnos kb 0 van marcsak...:(
  • Guer
    szerintem tuti jo lesz :)
    de amint lehet én töltöm le és akkor majd mondok egy kis élménybeszámolot...
  • FLeK0
    hangulatrol ne iteljunk par betas kep alapjan szerintem :)
  • toza #231
    jajaa.mer 1.0 ban annyi volt a kulonbseg h tarsak feje fole jelzest raktak..meg terkepet sarokba.meg a homokzsakoknak sarga fos texturajuk lett..meg kivilagositottak mindent.meg atepitettek kezdoket kicsit es ennyi..ugyhogy szarabb let...ez meg megjobban az lesz..mert uazok a mapok megint kivannak cicomazva..viszont hl2 hangulatu bokrok fakkal..es akinek uj lesz a gama nem jon le h mennyire jo is...csak a kulsot fogja nezni...:((
  • FLeK0
    de, feltehetoen holnap hajnaltol lehet megvenni/tolteni.
  • toza #229
    eznem ojana mint COD ..ez jobb..sokkal WWII hangulatosabb jokis sotet mapokkal..majer fegyverekkel!sbt...dee nem ugy volt h a heten mar TOLTENi lehet steam mel?!vagy akkor most mivan!?!

(egyebkent nekem kepek alapjan nem tunik embertelen jonak...szvsz sokkal jobb volt 3.1 es betaig..2 evvel ezelott vagy hogy is...)
  • Thanatos
  • FLeK0
    Te nem is tudtad, hogy a sima kis hl mod doddal is tobben jatszanak online mint a coddal? :)
    (persze nem magyarorszagon, mert itt meg a 2000ftos jatek helyett is inkabb warezolnak valamit amit lehet)
  • Guer
    lesz hát
  • urbijoe
    ennek a játéknak lessz vajon sikere mert ez olyan mint a CALL OF DUTY ,és annak nincs ellenfele a kategoriájában?
  • Guer
    ja tom aztán én is észrevettem :)
    mondjuk nemtom hogy akkor miért volt a többi sourceos kép közé berakva
    de az uccso kép amugy stimmt :DD
  • FLeK0
    Ezek eleg regiek, azota teljes atalakitason esett at a jatek, foleg a modellek (ezek itt meg a hl1-es dodbol valok :) ), es a palyak kidolgozottsaga teren is.
  • Guer
    kedvcsinálonak bedobok én is pár képet remélem nem baj:

• Guer
    thx
  • FLeK0
    igen
  • Guer
    tehát bankkártyával ugy hogy van alap dobozos hl2-m?
  • FLeK0
    Megvenni mar holnap is meg lehet elvileg.
  • Guer
    jah jovan fax vagyok megtaláltam:

A Valve bejelentette, hogy a Day of Defeat: Source 17 nap múlva, vagyis szeptember 26-án jelenik meg, és 19.95 dollárért (erre jön +25% áfa számunkra, tehát 5000Ft körüli a végösszeg) lesz megvásárolható a Steamen a korábban beszerzett Half-Life 2 mellé az online vásárlást támogató Mastercard és Visa bankkártyákkal. A boltokban nagyából ezzel egyszerre kerül forgalomba a DoD játékot is tartalmazó CS:Source csomag, 8000Ft körüli áron.
  • Guer
    fleko akkor ha majd megjelenik a dobozos alap hl2 accounthoz meg lehet majd venni steamen kersztül?
  • Guer
    mért van az hogy csak a 133 hsztol látom a hozzászolásokat?
  • FLeK0
    ja de :)
  • FLeK0
    nem mondta, hogy az is vette.
  • Vegas
    HAZUCC::::44444
  • Vegas
    akkor rossz infót kaptam
  • Evogordon
    hl2 gold-om van.
  • Vegas
    hl2 gold mi..?
    Tesód aztmondta hogy a hl1-et vetted meg..:P
  • FLeK0
    csak egy korabbi koncepcionak volt nehany kulsos altal elerheto betaja, nem a hamarosan megjeleno jateknak.
  • Evogordon
    Valaki tesztelte már a bétáját különben?
  • Krinyo
    hát ez odabasz
  • Evogordon
    Látom egyre több a hozzászólás látni hogy közeledik a teljes
    Szerencsére én nemrég megvettem a hl2 gold csomagot szal majd tölthetem a steam-ról
  • FLeK0
    A [url=http://support.steampowered.com/cgi-bin/steampowered.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=391]Steam oldalarol[/b] ugyanez, egyszerubben:
    When will Day of Defeat: Souce be released? How do I get it?
    Day of Defeat: Source is scheduled to be released via Steam on September 26, 2005.

If you purchased the Steam Silver or Gold package, or have bought the Counter-Strike: Source retail package, then it will be available to you for free.

If you do not have one of those packages, then you can purchase Day of Defeat: Source for $19.99.
  • FLeK0
    Sok a felreertes, itt a hivatalos FAQ reszlete a temaban:

Retail version (store bought) version of HL2 does NOT include DoD:S
    If you bought a copy of HL2 in a store, you do not automatically get DoD:S once it is released. This goes for all versions, including the collectors edition.

DoD:S is only available for free on release to those who bought the Silver or Gold packages via Steam.

What! This is an outrage! I paid $XXX for HL2! I demand DoD:S!
    The store versions of HL2 were duplicated, packaged and distributed by Vivendi who had the publication rights for HL2 and CS:S only. These rights did non include DoD:S which is why it is not availble with the retail version.

How do I get DoD:S when its released then with a retail/store version?
    Non Steam Silver Package owners will be able to purchase DoD:S via Steam for $19.95 or in stores by purchasing the Counter-Strike: Source retail package for the same price.

But DoD:S is a mod! It should be free!
    DoD:S is not a mod, in fact DoD hasn't been a mod since beta 3.1. The mod was bought by Valve and as of 1.0 (when it was available in stores), it became a commerical, stand-alone product. It is now a game in its own right and not an add-on.
  • vg
    A Collector's Edition mindent tartalamaz, majdnem mint a Gold csomag. Akinek ilyen csomagja van, az simám le tudja majd tölteni a Day of Defeat : Source-t.
  • Istencsászár
    ezt nemértem ha kell a source eddig vagyél hl2őt 12 ezerér mostmeg ha kell a source akkor vegyél dod+sourcét 8 ropiért ezt nemképes a valve felfogni hogy van olyan ember ( elég sok ) akinek csak a source kell minden nélkül?....
  • lac coo
    Aha....Értem.
    Nem baj megveszem külön ,olcsó...

De még jó , hogy mielőtt ezt vettem, mindenki azt mondta itt a fórumban ,hogy ahoz amit venni akarok jár a DOD:S .
  • FLeK0
    Azt, hogy mar megvetted a HL2-t, es jelen pillanatban csak 1 fele hl2 csomag vasarolhato meg a rendszerukon keresztul accountonkent.
  • lac coo
    Nem nagyon értek angolul , de mit ír jobb alul a fekete részben ?
  • FLeK0
    ott is van a csillagban jobbra fent hogy steames exkluziv ajanlat.