1879
  • FLeK0
    szerintem nem ismered a dod teamet, sose volt meg szukseg komolyabb megjelenes utani patchekre.
  • janos666 #275
    Szerintem validation után lesz itt update dögivel az első hetekben. Apró bugok listázása kapcsán érdekességképp 40Mb-os patchek...
  • gyvi
    Már kész van teljesen. Gold a cucc...

Ráadásul tényleg sokmindenben el fog térni a jelenlegi DoD verziótól.
  • FLeK0
    Nem, itt lesznek jatekmenetet erinto ujitasok is.
  • M@TriX
    meg a mappok is újradolgozva
  • Evogordon
    Ez is olyan lesz mint pl a css hog y a régi mapokat tartalmazza csak újabba grafika?
  • FLeK0
    Anzio, Avalanche, Donner, Flash
  • M@TriX
    valószínű nincs midnen fájl még benne a csomagban, valszeg 100%-ban még nincsenek készen.
  • Krinyo
    Nem tudjátok milyen mapok lesznek az "első menetben"?
    Szivesen látnék egy-két mapot az első dod verzióból...pl oslo, vagy snowtown
  • janos666 #267
    Jelenleg a játék gcf fileja valami sokbites titkosítással van ellátva amit majd a Steam old fel kemény munkával (átzúzza a winyón találjható filet mint a Half-Life 2 preloadnál). Azért volt esély hogy lesz tört változat, mert a hónapok óta a MyGames-ben csücsülő DOD:S BETA parancsikonra halgatva most a Steam-Down a DOD:S gcf-hez nyúl és meg is próbálja elindítani a játékot. Érdekes, mert úgy néz ki hogy korrektül bont ki néhány filet a DOD:D gcf-jéből, ott bukik a dolog hogy hiányzik egy dll a Source engine.gcf-ből.
  • FLeK0
    Soha nem tortek fel preload alatt levo dolgokat az elmult masfel ev alatt, ilyen 128 bites titkositas szintu vedelemhez hozzanyulni sem erdemes, foleg ha hetekre van a megjelenes.
  • toza #265
    csak nem gondolod h nem lesz mar holnap torve az egesz?!:D az eleg ego lenne sracoknak..szoval nem kell attol tartani h csak hivatalos szerverek lesznek majd..csak kicsit varni kell.egyebkent is mar csak 10 et kell aludni es nyomhatyuk is..de biztos vicces lesz az elso par nap..telitett szerverekkel orakat kell majd varni szabad hejre meg ilyenek..eddig kb 2 source szerver cimet lattam..eleg keves :D
  • FLeK0
    preloadbol ugysem tudnal 1 darab filet sem kiszedni, ugyhogy teljesen mindegy mi van benne.
  • janos666 #263
    Ügyesek ezek, lespóroltak 1-2 bin mappába való .dll filet a preloadból (nincs meg az új engine.dll se ami a HDR-hez kell) és így nem lehet előrehozni a megjelenést.
  • stp4trick
    AHA.
  • Krinyo
    ebből mit nem értesz? leszedtem egy 600megás fájlt, ennyi
  • stp4trick
    ???
  • Krinyo
    nah, én már megvettem és leis töltöttem. Petsze sokat nem érek vele, de eddig "tetszik"
  • Evogordon
    Na aki nemérti hogy mivan annak itt egy kis olvasnivaló :)

gamestar

Mivel jobb szót nem találtam a preloadra, ami ki is fér, így most el kell magyaráznom, hogy ugyan bárki által letölthető a Steam-ről a Day of Defeat: Source, de aktiválni csak a már megadott időpont után, vagyis szeptember 26-tól lehet. A letöltés nem kerül semmibe, viszont ha így oldjuk meg a beszerzését, 10%-ot megspórolunk a vételárból. Minden szükséges további információt megtaláltok a Steam honlapján.
  • Evogordon
    ÁÁÁ Már töltöm :D:D
  • FLeK0
    igen, de neked csak 12.5 dollar (ha meg el ez a lehetoseg) ha a silver csomagra bovitesz, es kapsz melle hl sourceot meg regi jatekokat is.
  • CalebJoe
    Nekem kuponnal lett meg a HL2 amit az ATI-hoz adtak ilyenkor meg kell vennem a DOD-et?
  • stp4trick
    lsd #245
  • toza #253
    nekem egyaltalan nincs semmijen csomagom de tudom tolteni:D szoval semmi koze csomagokhoz toltesnek!:D a kerdes h mikell ahoz h el is induljon:D
  • Guer
    ááá az nem jo
    vhogy kikell birjam hogy maradjon rajta annyi lové
  • FLeK0
    akkor nem aktivalodik az accounton a jatek
  • Guer
    ühüm én is erre gondoltam
    ezzel csak egy a gond
    mi van ha addigra már nem lesz rajta pénz? :)
  • FLeK0
    gondolom nem huzzak le amig nincs jatek, ez igy kedvesebb megoldas olyan elorendelesnel ahol nincs postai csomag.
  • Guer
    hmm mostkaptam egy ilyen emailt:

Thank you for your recent pre-order. You will be able to begin playing Day of Defeat: Source the minute that it is officially released.

Your credit card will not be charged until Day of Defeat: Source is officially released and you will receive an email purchase receipt at that time.

mitha vmi nemstimmelne
    mi az hogy: Your credit card will not be charged ?
    hmmmm
  • Guer
    nem :)
    22 dolcsi a vége
  • stp4trick
    konvertálási díjat nem számolnak fel?
    erősen gondolkodom az aktiváláson
  • Guer
    na megvolt életem elsö netes-bankkártyás vásrlása juhééé
    jön lefele a gém
    amugymeg nemtom minek kellet cimet telszámot meg ennyi szart megadni...
    ja és a végén adoval eggyüt nem 17 hanem 22 dolcsi a játék
  • stp4trick
    Már én is rájöttem:-( sajna
  • Pontius #243
    Jah igen
    Le lehet tölteni, de telepíteni nem fogjuk tudni
    Viszont 10% kedvezménnyel neten megrendelhetjük 17$-ért és a letöltés végén a telepítés is aktív lessz...
    (Én talán befizetem)
  • stp4trick
    Hát nagyon tudnék neki örülni, mert ez az állandó
    kötelező pénzköltés megviseli a családi kasszát.
  • Pontius #241
    NEKEM IS bronz van és jön le
    Lehet megváltoztatták a csomagok tartalmát és a bronzosoknak is engedéjezték a töltést?
  • stp4trick
    Ez csak ezüst és arany csomagban tölthető?
    Mert nekem bronz van, de tölti
  • FLeK0
    Megveheto, letoltheto a game, info steampowered.com vagy dod.hu-n.
  • FLeK0
    Az itt levo kepek kozul az elso hat az, aminek van koze a mostani jatekhoz, semmilyen mas kep vagy video nem azt mutatja, amit kapni fogunk a honap vegen.
  • FLeK0
    Ezeknek semmi koze a mostani jatekhoz, marciusi verzioban keszultek. Azota joval tobb idot fektettek bele, mint peldaul a cs:s megjelenes elotti fejlesztesebe.