1879
-
Litla #316 Wow :) Régi DoD-osok ha találkoznak...:D
ejátszani meg érdekes lenne, fele banda azt sem tudom merre találhato
Bár a kihívásnak sem utolso összeszedni az akkori bandát
FLEKO te meg ne keltsél itt hisztériát!!! kijön 26-án azaz 27-én 00:00-kor!! -
#315 Szokatlan ez a negatív hozzáállás pont tőled. ;) -
FLeK0 #314 ha kijon -
#313 [némán engedélyt kér meghunyászkodni] :)
Jah, így 3 év távlatából talán már tényleg le kéne játszani a visszavágót.
Annyit tudok, hogy Weyland, Johnny és Eichler már beizzitotta a játékot, velem együtt, hétfőn már repülünk is rá a játékra, amint kijön. ;) -
Litla #312 Gyvi te azzal is a társaid feje fölé dobnád a gránikat :D
Cifu te meg psszt :D azóta se tudom melyik csapat volt a jobb...:D ( bár tény hogy kissééé egyoldalú aza map...:D) -
#311 Ehhh... a régi szép idők, amikor az Indexen szídtuk a partraszállós pályákat a 2.0-ás DoD TesztWAR után... :))))) -
gyvi #310 toza - a mostani DoD-ban is ki lehet kapcsolni az ikont az ember feje fölött. Én sem használom. (Szidnak is a TK-k miatt :D) -
FLeK0 #309 naja, csak nem adhatnak ki boltokban olyan jatekot ami nem felhasznalobarat legalabb egy ikon erejeig. ettol fuggetlenul az uj videok alapjan nagyon is jo lesz ez. -
toza #308 jajo..hogy arra gondoltal..aszittem 1.3 ra..b nelkul...:D egyebkent itt egy rovid torteneti leiras hogy alakultak dolgok..ossze tevesztettem bocsi..de nyilvan valo h dod source mindenkepen hl2 hoz meg cssource val lesz azonositgatva azok szamara akkik nem vagjak..es ezert vok szomoru.. -
toza #307 1.3 az 1.0 utan jott ki..elott volt 3.0 3.1 betak(3.1 pl 171 mega asszem)..meg tobb is elotte...(en igy elekszem) abban nem volt huje ikon tarsak feje felett..ruharol vagy nevrol kellett felisrmeri oket,es nem volt terkep sem ,ettol volt tokjo rejalisztiusossabb..es valoba jovot.. -
#306 nem, az a 1.3b
elég érdekes az egész, de sztem az volt a legjobb időszaka a dodnak, full akció volt semmi cs-s beütés -
toza #305 az a 3.1 es nem?
tomeepapa:de hat akkor mire jo ez az el HL2 sites...?sok ertelme nem volt... -
#304 1.0 az már az újabb dod...nekem pedig a régi, 4 éves dod kellett nosztalgia gyanánt :D -
#303 "minden mas maradt a regi..ami nem baj mert ennel a gamenal nem a szepseg volt a szempont..sztem.. igy viszont erdekes lesz majd .kb szar..."
Ezt most nem értem. Aki régen szerette a DoD-ot (én is pl.),annak épp hogy egy kis változatosságot, színt fog hozni a Source. Játékbeli változást nem is akar senki.
-
FLeK0 #302 azok nagyon regi videok, nincs koze a mostani jatekhoz. nezd meg ezeket a lenti linkrol, fent van mar dod.hu-n is. -
toza #301 gamershell.com os gameplay videokat sikerult latnom vegre..de kb uaz lehet mint ezek a linkek...de ez alapjan en azt gondolom h aki nyomta dod valaha annak igazabol nem nagyon fog tecceni source...tenyleg annyi h par hl2 hang ,meg kepi elem es kesz..minden mas maradt a regi..ami nem baj mert ennel a gamenal nem a szepseg volt a szempont..sztem.. igy viszont erdekes lesz majd .kb szar...
-
toza #300 jajo..bocsanat lehet ingyen is...viszont ez akkor is szar h mindenki hl2 vel meg cs vel fogja azonositgatni..pedig ez a game sokkal tobbet er ennel..:(
krinyo:steames dod 1.0 meg half-life.hu rol mod ok nal siman letoltheto... -
toza #299 adnal egy accountot akkor?h megnezhessuk a videokat?most nincs ennyi pez nallam..majd megodom ok? -
#298 hát ezek odabasznak
most szedtem le nagy nehezen a 2001es dod 1.3b-t :D vicces -
FLeK0 #297 igen, ez is egy fps jatek, de semmi koze nincs a cs-hez, ahogy regen sem volt (azon kivul hogy ugyanolyan hordok lesznek a palyakon.). -
Borg #296 Tehát az egész lényegében CSS, csak éppen 2WH környezetben, és c&h játékmódban... -
FLeK0 #295 nem, egyelore szerencsere nem fejlesztik ilyen iranyba. -
Borg #294 Használható járművek ebben nem lesznek? -
FLeK0 #293 14 uj video - itt
10 uj kep - itt
1 uj elozetes -
itt -
FLeK0 #292 netes fizetesre alkalmas kartyakkal mukodik. -
#291 #248
erre azt mondtad hogy csak a megjelenéskor huzza le a pénzt
akkor most müxik vagy nem? -
#290 Igen. Most már látom én is és a dod.hu-n is ezt az időpontot írják.
Bocsi, rosszúl emlékeztem. -
FLeK0 #289 azt vissza fogja dobni a megjeleneskor, nem hasznalhato online fizetesre. -
#288 26. 15pm= nálunk 27. OO óra ha minden igaz a kalkulátor szerint -
Huey #287 Tsá all
Thank you for your recent pre-order. You will be able to begin playing Day of Defeat: Source the minute that it is officially released.
Your credit card will not be charged until Day of Defeat: Source is officially released and you will receive an email purchase receipt at that time.
ha ez amil már megjött,akor mindent jol csináltam igaz? Amugy Otp visa electron kártyát is elfogad ezek szerint. -
FLeK0 #286 Irasjelek utan szokozt pls, dod.hu-n ott a pontos idopont ha nem tudod megnezni steam oldalon. -
#285 Én úgy emléxem, hogy 26.-a 12óra00perc a magyarországi idő szerint. -
toza #284 jojo..de a holnap elmarad..nem hallottad...?hanyoratol lesz aktiv ?nyilvan nem 00 mi?steam newsbe van vmi kalkilator vagy mi amivel zona idoatszamitas lehetoseg van?vagy hujeseget magyarazott haverom?!?! -
FLeK0 #283 stimmelni fog. -
#282 Főleg 6-ot ki bír ki -
toza #281 source beta ami mar regota letezik az jachato ?probalta vagy hasznalja barki?privatba letudna irni h hogy meg mi kell hozza ha steamd n keresztul akarna vki inditai.?kosz..kibirki meg 5 napot..?!hogyne -
#280 De a kártyán ugye ékezettel szerepel, nem vagyok biztos benne, hogy lehúzzák mivel nem fog stimmelni a 2 paraméter. -
#279 Télleg csak dombornyomott a jó? Mert gondoltam vmelyik hitelkártyámat használom, de azok meg Valid only in Hungary feliratúak, hiába Mastercard, meg Visa. -
FLeK0 #278 ekezet nelkul kell irni. -
#277 Preloadoltam, viszont a megrendelésnél van egy kis gondom, mert a hitelkártyaadatoknál, nem fogad el ékezeteket. Ilyekor mi van?