Day of Defeat : Source
← ElőzőOldal 38 / 38
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudjátok ,ehhez is kel majd a HL2 vagy külön jön ki majd egyszer????
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Régebbi, de jobb 😊
Bár ha ilyen lesz dod:s mint most az 1.3 akkor sirvafakadok
(NEM a grafikra gondolok 😄)
Bár ha ilyen lesz dod:s mint most az 1.3 akkor sirvafakadok
(NEM a grafikra gondolok 😄)
Jó de az a day of defeat azért régebbi játék mint a coduo és általában az emberek a szebb és jobb játékokat szeretik.
Szerintem most is szorongatja, persze estenkent nagyobb az elteres. Jot tesz a dodnak, hogy a nagyobb versenyeken mostansag levaltja a codot, tobb szponzoralt csapat jelent meg a hetekben.
Day of Defeat
1929 servers, 3074 players
Call of Duty + UO
5675 servers, 3420 players
Day of Defeat
1929 servers, 3074 players
Call of Duty + UO
5675 servers, 3420 players
Szerintem nem elsz vele gond. Tudja azt, amit a dod 1.1 és legyen source-os grafikája. És kész.
Ha ezek meglesznek, akkor megszorongathatja a CoDot (bár azért a tankcsata az tankcsata...)
Ha ezek meglesznek, akkor megszorongathatja a CoDot (bár azért a tankcsata az tankcsata...)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Grafikaban ez is hozni fogja azt a szintet, animaciokban pedig szerintem felul is fogja mulni. A jatekelmeny meg ha 1:1-ben DoD lesz, akkor nincs gond.
remélem én is és egy kicsit jobb lesz css-nél mert ww2 cuccokat nagyon csipem_😊)
Remélem valami olyasmi lesz mint a counterstrike source mert az a game nagyon király<#nyes>#nyes><#smile>#smile>
Thx az infot ,de nagyon várom !!!
idézet: "When its done.." vagy esetleg "soon"
Nem adnak róla semmi infot se, dehát ezen nem kell meglepõdni, minden eddigi DoD verzioval igyvolt, sehol semmi info aztán bumm jéé kiadták 😄
Sokan február közepére teszik hogy kijön, majd elválik, de igy legalább több idõ van rá, hogy nem cseszik el TALÁN...😄
Nem adnak róla semmi infot se, dehát ezen nem kell meglepõdni, minden eddigi DoD verzioval igyvolt, sehol semmi info aztán bumm jéé kiadták 😄
Sokan február közepére teszik hogy kijön, majd elválik, de igy legalább több idõ van rá, hogy nem cseszik el TALÁN...😄
valami uj hirek ,valami benfentestöl???!!!
Remélem super lesz !!
én a sztím per bróz gémsz per indövidzsol gémszben látok róla egy kb 100×75 pixeles képet 

gyuri http://gyur6.uw.hu
még egy fél pikcsört nem láttam, de valszeg istencsászár lesz a gáma. 

nemsok

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Törölt felhasználó
Csak úgy ömlenek! 😛
← ElőzőOldal 38 / 38