1879
-
Thanatos #396 azért a fejemre nem estem..., és modnom hogy a tüzfalon átmegy a progi... -
#395 kikapcsolod a tűzfalat és menni fog... -
Thanatos #394 valaki mondjon már pár ip-t pl, mert ez a kbiaszott masterserver nem hajlandó a lsitát nyomatni és gőzöm sincs mitől :( -
#393 Kétlem. A hivatalos megjelenés Szeptember 26.-a 15.00 PDT időzóna, ami annyit tesz elvileg, hogy holnap éjfélkor lesz az unlock. Sajnos úgy tünik én erről is jól lemaradok, csak szerdán tudom kipróbálni... :(( -
#392 Éjféltől szerintetek lehet majd játszani az eredetivel? Mert akkor fentmaradok :) -
Thanatos #391 ip-ket tudsz modnani? mert valamiért nem akarja behozni szerverlsitát ez a csoda :( -
CUCLI #390 van tört server. egy darabig bizti lehet azon tolni. nekem tört van és megy szépen -
#389 ha neten akarom tolni kell hozzá eredeti cdkey? -
Thanatos #388 aham, oks :D -
#387 Van HDR, az attól független, még 9500-ösön is lehet, csak az fps lesz gyök kettő körül... -
#386 Gondolom még csak azok tudnak vele játszani akiknek tört van vagy már a steam-ról is lehet játszani? -
DioSr50 #385 kérlek adjatok linket!!!
ahonna le birnám szedni!! -
Thanatos #384 az mitől lehet hogy nem hajlandó a szerverlsitát letölteni a masterserverről? eddig egyszer sikerült felmennem egy magyar szerverre azóta nem tudja azt akruva lsitát leszedni :(
tüzfalon át megy a game... -
CUCLI #383 sry. nem neked akartam :) -
CUCLI #382 pár szép kép :)
-
#381 fasza game
jol megy külföldi servereken -
DioSr50 #380 adna valaki linket honnan tudnám letolteni a game-et!!
nagyon megköszöném!! -
CUCLI #379 nemtom mit ügyködnek ezek állandóan de van. dodban is meg splinter cell 3ban is :P
mit nekem nvidia :D -
DioSr50 #378 hy all!!
Szeretném megkérdezni hogy kiadták már ezt a játékot?
és van belole már tört verzió??
elore is köszönöm -
Thanatos #377 x800pro-n van hdr? nem ugy votl hogy az eddigi atik még nem tudják hdr-t? -
#376 jó hát gondoltam hogy ilyen konfigon megy -
CUCLI #375 nálam a64 3000+,1giga 400as ram, x800pro.
A játék mindent highra rakott+hdr. 8xos anizó 4xes élsimításra. és 1024. és úgy ment 40-70fpst. aztán mikor levettem 2xes anizóra meg 2xAAra akkor 70-90fps átlag -
#374 danka -
FLeK0 #373 http://www.gamespot.com/pc/action/dayofdefeatsource/screens.html?page=27 -
#372 nem csinálnál 1-2 képet az mg-42ről? -
#371 bár ahogy látom ez low quality -
#370 gépigény?
hogy megy? -
#369 Pontosan, kb 45 perce jottem ra :D mert eszembe jutott hogy regen volt egy jatek amihez meg oda is irtak, hogy csak winrarral csomagoljam :) de azert koszi :)
A #367re nem tudsz valmi +oldast? -
szaharin #368 Akinek mar sikerult elinditania help plz!
Amikor elinditom kifagy evvel: "Can't find background image 'materials/console/background1.vtf'
Ezt azert irja ki, mert tottal commanderrel csomagoltad ki, Winraral kell!nekem kb 8 percig csomagolta:D
kirpobaltam..kepek ITT! -
#367 Sikerult megoldanom, viszont jatszhatatlan.
Online playel ha elinditom rogton kidob errorral, ha meg lanba akarok krealni akkor elmegy jopar csikig aztan "connection failed after 4 retries" -
Thanatos #366 állitolag vannak -
#365 Bazeg. Le tudnad irni pontosan hany mb az egesz dod:s mappad? -
Newfronter #364 Sikerült elindítani, semmit sem kellett tenni, csak launcher.exe és kész. -
#363 Akinek mar sikerult elinditania help plz!
Amikor elinditom kifagy evvel: "Can't find background image 'materials/console/background1.vtf'
Elore is koszi -
#362 pl leszeded a steam-ről legálisan, biztosan működni fog -
#361 most akkor mivan?
mit kell lehúzni h működő képes legyen ? -
#360 Hogy majd tudja játszani -
#359 A DOD_rewiew-et le kell tölteni a steam-ról? -
#358 itt van ha kell valakinek de szerimtem inkább meg kell venni -
#357 mert akkor ez szart se ér
Day_Of_Defeat_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO