1879
-
#436 Thx akkor várunk még -
#435 Elvileg 27-én éjfélkor, csak aztnemtudom hogy nálunk mikor lehet nyomni, az időeltolódás miatt. -
#434 Tudja valaki hogy hivatalosan mikortól indul a steam-en? Az én információim szerint ma kéne de eddig semmi. :( -
Gabe18 #433 Kipróbáltam,egész jó.
CoD-ban megszokott 2.VH-s fegyverek után,az ebben lévők kissé furák.De nem gond,bele kell tanulni. -
zero977 #432 -A Half-Life 2-re kell telepíteni?
-Lehet offline játszani ?
-
#431 Ez a HDR emulálás csak, nem igazi (direkt azért, mert az ATI kártyák még nem tudják), de ettől függetlenül nem tünik kevesebbnek, mint a real HDR. -
#430 Lehet itt is :DD -
Thanatos #429 de ott legalább tudni hogy a szerverkereső a fos alapból :D -
#428 Oksa...A HDR engem is meglepett.....Úgy tudtam ATI 8XX széria még nem tudja.
Én is töltöm ..
Itt ugye respawn rendszer van ? -
#427 Mint bf2 ....... -
Thanatos #426 nos kikapcsolt tüzfalnál is ugyanugy nem megy a serverkergető..., remélem lessz valami ase támogatás vagy valami mert ez igy elég gázos azért... -
#425 jaja, pont ezért szedtem le most az 1.3b-t :D
egy kis nosztalgia -
#424 A CoD egy nagy nulla a DoD-hoz képest.
Bár egy kicsit így is visszavették, mert a DoD béta 1.3 volt szvsz a csúcs, akkor még nem a popularitásról szólt.... -
CUCLI #423 jaja. hasít mint a disznó :D
bejövős a game amúgy -
#422 Cucli te itt ? :DDD
És látom csak sikerült venned kártyát :D -
#421 látom megint rossztól kérdem :D
nemcsoda hogy olyan gépen 80-90 fps
olyan valaki nem nézte akinek sz@r gépe van? -
CUCLI #420 hogy mennyit eszik? 2xaa 2x anizó. minden high. most hdr kikapcsolva és átlag 80-90fps -
#419 zsír :D
és mennyit eszik fps-ben? -
CUCLI #418 bejön. pörgős. kell taktika nomeg a rush :D -
#417 remlem nem csésedett el
aki játszott vele: vélemények, észrevételek, kritikák? -
#416 Koszi, mar vegre megoldottam :D rohadt tuzfal elbol letiltotta, es csak most vettem eszre :D -
#415 Még 15 perc és én is kipróbálom, remélem jó lesz -
CUCLI #414 gg :D
-
#413 kerio nekem bevált -
#412 nagyon jo gamenak igerkezik ... -
#411 Nagyon jó ez a játék. Sztem a legjobb az ilyen kategórában. Még talán a codnál is jobb. -
Thanatos #410 pontosan, majd talán még egy oylat megengedek hogy kikapcsolom és bepakolom szervereket favba azzán visszakapcs :D -
#409 jó, nem tökmind1 vazze? :D
ha nem megy kikapcsolod, ha megy akkor heppi end -
Thanatos #408 én kollektive engedtem át a gamet nem prot szerint nemhiszem hogy csak félig kavarna be a tüzfal ha már bekavar :) -
FLeK0 #407 szerverkereso meg a jatek kulon portokon mukodik. -
Thanatos #406 viszont ip alapján tökéletesen emgy a dod..., szal enyit a tüzfal teóriáról asszem :D -
#405 jó hát ez azért mese :D
én akár hónapokig kibirom tűzfal nélkül és semmi reinstall nem kell
de aztán nem bírom, és visszakapcsolom :D -
Thanatos #404 nem a célpont miatt de mamár öngyilkosság tüzfal nélkül netre mennia sok szar miatt :) haver megprobálta, 5 percig birta a gép azt mehetett a win reinstall :DD
mind1 lehet majd lecserélem tüzfalat akkor hátha az segit -
#403 mondom, lődd ki a tűzfalat, nekem az sosem engedi fel, mégha engedélyezem is.
Nemértem mit kell parázni, nem hiszem hogy te vagy az első számú célpont -
Newfronter #402 193.202.84.218:27016
85.11.211.49:7441
Itt van 2 is:) Ha gyors vagy még beférsz... -
Thanatos #401 kilőtted tüzfalat? és emddig fog igy élni a géped 5 percig? :P
mind1 lehet cserélek akkor tüzfalat, még nemtom -
#400 nekem a tűzfal miatt baszott előhozni
de már jo ;) -
#399 mondanal egy ip-t lecci?
Elore is koszi -
Newfronter #398 Nekem is hibát ír ki, ha online playre rakom, de nem kell, így is látja a szervereket. -
Newfronter #397 Nálatok nincs olyan probléma, hogy full grafon van néhány hibás textúra, pl az ég eltűnik, vagy a padló csillogása helyett pepita szín jelenik meg?