Lara Croft az amerikai elnökválasztási kampányban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem meg én legyek a zelnök 

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Amilyen koppintós ország vagyunk ezekután nem fogok csodálkozni ha Medgyesi kampányfilmjében Süsü fogja bíztatni a népet....
Amúgymeg...Lara már rég lejárt..😊
Kb a 2. rész óta csak egy unalomig ismételt izé amit egyszer végig lehet játszani azt csa...De már a legszebb gamecsaj nevet is bukta csak a mellméret élteti meg az a holdtölte fej amit annyian szeretnek...😊
Amúgymeg...Lara már rég lejárt..😊
Kb a 2. rész óta csak egy unalomig ismételt izé amit egyszer végig lehet játszani azt csa...De már a legszebb gamecsaj nevet is bukta csak a mellméret élteti meg az a holdtölte fej amit annyian szeretnek...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
szerintem Lara legyen az elnök😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Íme a világ - talán - legfontosabb döntése... Egy nagy show... Na szép. 

http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Rockk, volt egy ilyen klip nálunk is, ami végül valamiért nem került adásba 😊. "Fiúk, ha a mittoménkire szavaztok, levetkõzöm" szöveggel.
Egyettertek Neo val,
ASzt csinalja amihez ert5..vetkozon 😄
ASzt csinalja amihez ert5..vetkozon 😄
LOÁL, Larának nem táncolnia, hanem vetkõznie kéne...

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Hip-Hop zenére? pfff... A ROCKER Lara és Spongyabob jobban hangzik 

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
ausztráliában egyenesen kötelezõ szavazni (tegnap választották meg negyedszerre is a miniszterelnöküket)
Ezek teljesen debilek!Ilyen fas*ágot még életemben nem hallottam.
Mee' amerika!
Mee' amerika!
az , hogy elzavarják a népet szavani , önmagában jó dolog ..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
"Amerika nemcsak a korlátlan lehetõségek, hanem a korlátlan hülyeségek hazája is." - Déry János